Eylul ve haydarı önerir misin bu denediklerinden dedikleri cıkan oldumu hicRad Mirza , İlkay Gür, Haydar Yüksel ve Eylül Başak var benim beğendiğim. Bendeki şanssızlık bu kadar olur daha iki gün önce Eylül ile Haydar a fal yolladım.Artık diğer falcıları deneyeceğim.
Eylul ve haydarı önerir misin bu denediklerinden dedikleri cıkan oldumu hic
Ben İlk Tarot baktırdım hem şaşırıp hem beğendim; ama ya ben artık güvenemiyorum Telwede ki falcılara sanırım, belli kişiler dışında da kimseyi tavsiye etmem şimdilik çünkü kaç tane farklı farklı hesap açıyorlarArkdaslar famaya bktrdm. Khve alimini acms dun gce bnde dayanamadm. Anlk tespitleri ve gcms gerck iyiydi. Verdgi sureler selin imerle neredeyse ayni. Htta bazi yerlerde selinle ayni cumleleri bile kurms desem pk de yaln soylms olmam. 5liralk bi fal icin gyt iyi bi bkim ypms ve olumlu olumsz ne gorduyse soylems.
Famaya bktranlar szin gorsleriniz nasl pki kizlar ?
Hadi ya Haydar yuksel resmen sacmalamisti bana..Eylül e 3-4 kez yolladım kendisini çok beğenirim. Haydar Yüksel e 1 kez yolladım. Çok memnun kaldım. Adamın sesi bile insanı etkiliyor. Öneririm.
Rad Mirza , İlkay Gür, Haydar Yüksel ve Eylül Başak var benim beğendiğim. Bendeki şanssızlık bu kadar olur daha iki gün önce Eylül ile Haydar a fal yolladım.Artık diğer falcıları deneyeceğim.
Rad Mirza ( yani Fal Sepeti'nde ki Taha) bir de İlkay Gür'ü deneyebilirsin
Doğrudur canımHa bu arada falalemdeki Edna, Rad Mirza ve falsepetindeki Taha Turan bence ayni kişi
Falalem'e baktım Edna'yı göremedim, Biryolunvar'da bir Edna var ama orada zaten Taha= Rad MirzaHa bu arada falalemdeki Edna, Rad Mirza ve falsepetindeki Taha Turan bence ayni kişi
Falalem'e baktım Edna'yı göremedim, Biryolunvar'da bir Edna var ama orada zaten Taha= Rad Mirza
Edna da çok iyi bence
Ha bu arada falalemdeki Edna, Rad Mirza ve falsepetindeki Taha Turan bence ayni kişi
buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.
Canım ben ona hiç göndermedim. Özel değilse Ednanın neyini beğendin varmı nokta atışları filan?
Canim ne baktirmissin lunaya?buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.
LUNA hangi sitede bakıyor..buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?