Binnaz Abla

Arkdaslar famaya bktrdm. Khve alimini acms dun gce bnde dayanamadm. Anlk tespitleri ve gcms gerck iyiydi. Verdgi sureler selin imerle neredeyse ayni. Htta bazi yerlerde selinle ayni cumleleri bile kurms desem pk de yaln soylms olmam. 5liralk bi fal icin gyt iyi bi bkim ypms ve olumlu olumsz ne gorduyse soylems.

Famaya bktranlar szin gorsleriniz nasl pki kizlar ?

Ben İlk Tarot baktırdım hem şaşırıp hem beğendim; ama ya ben artık güvenemiyorum Telwede ki falcılara sanırım, belli kişiler dışında da kimseyi tavsiye etmem şimdilik çünkü kaç tane farklı farklı hesap açıyorlar bugün de kahve gönderdim fakat 8. Sırada olduğumu görünce iptal edip, İlkay Gür'e gönderdim, 7,5TL gayet iyi

kızlar sizin için eski fallara bakıcam, falcılardan biri geçmişinde bu erkeğin bir kız varmış sarışın, uzun boylu bir kız, onu unutamıyor filan gibi şeyler yazmıştı. o falcı kimse onu bulup yazacağım.. tip tarifi birebir, olay tarifi de 12 den..bulunca yazarım..

buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.

Luna Luna06 mi ?
Luna06 ise, evet luna06 geçmişi bende de çok iyi bildi. 100% nokta atişi yapti geçmişi ve an konusunda

Canim ne baktirmissin lunaya?

LUNA hangi sitede bakıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…