Nokta atişlari bende çok. Durum, kişilik analizi çok iyi :)
Bende atıyım dedim Edna ya Çevrim dışı olmuşof yaaaa merak ettim şimdi
Urmina canım yeni gördüm paylaşımını, gerçekten çok ama çoook üzüldüm içim acıdı ama herşey de bi hayır vardır daha iyisi geleceği içindir bu yaşadıkların:/ ileride bugünleri gülerek hatırlıcaksın emin ol:/ Rabbim sana herşeyin en güzelini nasip etsin. Ben de fal baktırmıyorum artık sadece takip ediyorum bi süre böle olmak daha doğru geliyor:/kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
Ya sende site aciliyor mu ?? Bende olmuyor :/
buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.
evet canım aynen.. hani millet gibi evleneceksiniz bık bık bık demedi ama genel olarak olumlu idi. sana ilgisi var filan yazmıştı.. son baktırdıklarım arasında giriş cümlesinde bile sen bu çocuktan vazgeç yazan tek kişi parapsikolog olmuş.canim en sonlara dogru famaya baktirmistin fama sana olumlu mu konustu
Ilginc ya parapsikolog ultra sacmalamisti bana..bence salladi tuttuevet canım aynen.. hani millet gibi evleneceksiniz bık bık bık demedi ama genel olarak olumlu idi. sana ilgisi var filan yazmıştı.. son baktırdıklarım arasında giriş cümlesinde bile sen bu çocuktan vazgeç yazan tek kişi parapsikolog olmuş.
evet canım aynen.. hani millet gibi evleneceksiniz bık bık bık demedi ama genel olarak olumlu idi. sana ilgisi var filan yazmıştı.. son baktırdıklarım arasında giriş cümlesinde bile sen bu çocuktan vazgeç yazan tek kişi parapsikolog olmuş.
evet canım aynen.. hani millet gibi evleneceksiniz bık bık bık demedi ama genel olarak olumlu idi. sana ilgisi var filan yazmıştı.. son baktırdıklarım arasında giriş cümlesinde bile sen bu çocuktan vazgeç yazan tek kişi parapsikolog olmuş.
ben dün tarot attım tam bir fiyaskoydu. Söylediği şeyler yüzeyseldi ve onun falından beş dakika sonra söylediklerinin tersi çıktı, yuhh dedimArkdaslar famaya bktrdm. Khve alimini acms dun gce bnde dayanamadm. Anlk tespitleri ve gcms gerck iyiydi. Verdgi sureler selin imerle neredeyse ayni. Htta bazi yerlerde selinle ayni cumleleri bile kurms desem pk de yaln soylms olmam. 5liralk bi fal icin gyt iyi bi bkim ypms ve olumlu olumsz ne gorduyse soylems.
Famaya bktranlar szin gorsleriniz nasl pki kizlar ?
Barkielin falindan cikan oldumu acaba bende dun baktirdim begendim onuben dün tarot attım tam bir fiyaskoydu. Söylediği şeyler yüzeyseldi ve onun falından beş dakika sonra söylediklerinin tersi çıktı, yuhh dedimPuanını bir verdim bu sefer de iftira ile suçlamış beni. Tam bir saçmalık kimsenin falını beğenmek zorunda değiliz. Umutlarım boşa gitti fama için. O site de iki falcıdan memnun kaldım. Biri barkiel oldu diğeri de jelizaroze oldu.
Barkiele bnde bktrmk istiyorm ama bklmben dün tarot attım tam bir fiyaskoydu. Söylediği şeyler yüzeyseldi ve onun falından beş dakika sonra söylediklerinin tersi çıktı, yuhh dedimPuanını bir verdim bu sefer de iftira ile suçlamış beni. Tam bir saçmalık kimsenin falını beğenmek zorunda değiliz. Umutlarım boşa gitti fama için. O site de iki falcıdan memnun kaldım. Biri barkiel oldu diğeri de jelizaroze oldu.
Barkielin falindan cikan oldumu acaba bende dun baktirdim begendim onu
arkadaşlar bende istiyorum ona baktıran varmı aranızda ? arada bu kadının ismi çıkıyor ama hakkında hiç yorum göremedim gerçekten o kadar iyimiArkadasar mardin kızıltepe de fatma diye birisi varmış nosu varsa sizde bana msjla atabilirmisiniz
arkadaşlar bende istiyorum ona baktıran varmı aranızda ? arada bu kadının ismi çıkıyor ama hakkında hiç yorum göremedim gerçekten o kadar iyimi
Barkielin falindan cikan oldumu acaba bende dun baktirdim begendim onu[/QUO
anı bildi, bilmediğim konulara değindi ama gelecek için aklımdan geçmeyenlerdi bakalım olacak mı fakat uzunca incelemesi, sorulara güzel yanıtlar vermesi, anımı bilmesi, karşımdaki kişinin hakkında bilmediğim fikirler vermesi gibi etkenler onu beğenmeme yardımcı oldu gelecek konusunda da olacak gibi diğer falcıların dediklerini dedi zaten gidişat onu gösteriyor .:)
gelecek ve an konusunda nasıl buldun?Dayanamayip barkiele de baktrdm. Hic soylemedgim 2 sey uzernde nokta atisi ypti hatun. Soklardaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?