Binnaz Abla

Urmina canım yeni gördüm paylaşımını, gerçekten çok ama çoook üzüldüm içim acıdı ama herşey de bi hayır vardır daha iyisi geleceği içindir bu yaşadıkların:/ ileride bugünleri gülerek hatırlıcaksın emin ol:/ Rabbim sana herşeyin en güzelini nasip etsin. Ben de fal baktırmıyorum artık sadece takip ediyorum bi süre böle olmak daha doğru geliyor:/

canim en sonlara dogru famaya baktirmistin fama sana olumlu mu konustu

canim en sonlara dogru famaya baktirmistin fama sana olumlu mu konustu
evet canım aynen.. hani millet gibi evleneceksiniz bık bık bık demedi ama genel olarak olumlu idi. sana ilgisi var filan yazmıştı.. son baktırdıklarım arasında giriş cümlesinde bile sen bu çocuktan vazgeç yazan tek kişi parapsikolog olmuş.

Ilginc ya parapsikolog ultra sacmalamisti bana..bence salladi tuttu

Urminacım durumun gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım, üzmemeye çalış kendini en azından artık neyin ne olduğunu biliyorsun olumsuz da olsa ortada bir sonuç var. İnan en kötü sonuç bile belirsizlikten daha iyidir. Bir süre canın yanar sonra silkelenip yoluna bakarsın hiç değilse ..

Yüce rabbim karşına öyle birini çıkarsın ki bu çektiklerinin sana armağanı olsun ..

Panpa Luna ve parapsikologa ne baktimistin?

ben dün tarot attım tam bir fiyaskoydu. Söylediği şeyler yüzeyseldi ve onun falından beş dakika sonra söylediklerinin tersi çıktı, yuhh dedim Puanını bir verdim bu sefer de iftira ile suçlamış beni. Tam bir saçmalık kimsenin falını beğenmek zorunda değiliz. Umutlarım boşa gitti fama için. O site de iki falcıdan memnun kaldım. Biri barkiel oldu diğeri de jelizaroze oldu.

Barkielin falindan cikan oldumu acaba bende dun baktirdim begendim onu

Barkiele bnde bktrmk istiyorm ama bklm

luna'ya katina, pasapsikolga tarot atmışım..katinadan tip tariflerini bilmiş olabilir.

Barkielin falindan cikan oldumu acaba bende dun baktirdim begendim onu

Arkadaşımda fal baktırma sebebi değil de onla bağlantılı bir şey çıktı tam sonuç için zaman var benim kinde zamannnnnnnn varrrrrr aaaaaa sıkıldım bu zamanlarda ha

Arkadasar mardin kızıltepe de fatma diye birisi varmış nosu varsa sizde bana msjla atabilirmisiniz

arkadaşlar bende istiyorum ona baktıran varmı aranızda ? arada bu kadının ismi çıkıyor ama hakkında hiç yorum göremedim gerçekten o kadar iyimi

yok be kızlar fos paranıza yazık kahve içecen fincanı kapatacan kargo ile gönderecen bir de için 30 tl gönderecen birkaç kişi baktrdı memnun kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…