- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
An konusunda hissettiklerm ve kimseye soyleyemedgim seyleri bna soyledi. Soyle soyliym insan hni bazi durumlarda kndi kndine kinusr ve soyle yapicm boyle olack vs.. der ya hani. Kndi kndime soyledgm ne varsa kadn bna soylems. Geleck konusunda sasrrici bi sekilde selin fama ve bu hatun ayni tarhte ayni olaylari anlattilar bnagelecek ve an konusunda nasıl buldun?
banada aynısı oldu.hiç bir falımda çıkmayanı söyledi bana şöyleki."bazı planlar yapmışsınız ama malesef yolunda gitmemiş" bende çok şaşaırdım bunu duyunce .bütün tespitleri dogru diyemem ama bu söyledigi şaşırtıcı oldu.ve gerçekten emek veriyor.sorulara cevap veriyor.An konusunda hissettiklerm ve kimseye soyleyemedgim seyleri bna soyledi. Soyle soyliym insan hni bazi durumlarda kndi kndine kinusr ve soyle yapicm boyle olack vs.. der ya hani. Kndi kndime soyledgm ne varsa kadn bna soylems. Geleck konusunda sasrrici bi sekilde selin fama ve bu hatun ayni tarhte ayni olaylari anlattilar bna
Banada bir anda karsina bir insan cikip saa supriz yapabilir dedi ama bunu ben yapicam kisileri karistirmis olabilir ama olayi ben bilgi vermeden bilmisArkadaşımda fal baktırma sebebi değil de onla bağlantılı bir şey çıktı tam sonuç için zaman var benim kinde zamannnnnnnn varrrrrr aaaaaa sıkıldım bu zamanlarda ha
Barkiele bende tarot attım bekliyorum birde ilkay güre kahve yolladım yorumlar gelince fikrimi yazacağım kızlarDayanamayip barkiele de baktrdm. Hic soylemedgim 2 sey uzernde nokta atisi ypti hatun. Soklardaym
Barkiel'e ben de baktırmak istiyorum da Tellwe'de yorumcuların iki hesap açmalarına neden izin veriyorlar anlamadım, zaten ücret alıyorlar, ne gerek var böyle şeylere...(Tellwe topiğinde okudum ve tahmin ettiğim gibi bir falcının reklamı dönmüş...)Barkiele bende tarot attım bekliyorum birde ilkay güre kahve yolladım yorumlar gelince fikrimi yazacağım kızlar
Barkiel'e ben de baktırmak istiyorum da Tellwe'de yorumcuların iki hesap açmalarına neden izin veriyorlar anlamadım, zaten ücret alıyorlar, ne gerek var böyle şeylere...(Tellwe topiğinde okudum ve tahmin ettiğim gibi bir falcının reklamı dönmüş...)
Evet canım ya naazzın reklamı dönmüş Allahtan falıma sıra gelmemiş daha hemen geri çektim çok sinir Bozucu bu tür oyunlar. güvenim sarsıldı o siteye yaBarkiel'e ben de baktırmak istiyorum da Tellwe'de yorumcuların iki hesap açmalarına neden izin veriyorlar anlamadım, zaten ücret alıyorlar, ne gerek var böyle şeylere...(Tellwe topiğinde okudum ve tahmin ettiğim gibi bir falcının reklamı dönmüş...)
Canım, tellwe.com'da bakılan fallar! 642 syf. Kazen yazmış :)kım kuzum o falcı bende suphelenmıstım bırınden :S
Canım, tellwe.com'da bakılan fallar! 642 syf. Kazen yazmış :)
Naaz, çok övülmesinden belliydi...kım kuzum o falcı bende suphelenmıstım bırınden :S
Al benden de o kadar!Evet canım ya naazzın reklamı dönmüş Allahtan falıma sıra gelmemiş daha hemen geri çektim çok sinir Bozucu bu tür oyunlar. güvenim sarsıldı o siteye ya
İlkay Gür ne kadar geç bakıyor böyle Öğle gönderdim saat kaç oldu yaa
Ben kaçıncı sırada olduğumu bilmiyorum çünkü sadece kahvede ki kişi sayısına bakmıştım, o da toplam fal sayısı değil, bir de tarottakiler varVallaha ben 15. sıradaydım kampanya nedeniyle galiba çok fal almış.
Ben kaçıncı sırada olduğumu bilmiyorum çünkü sadece kahvede ki kişi sayısına bakmıştım, o da toplam fal sayısı değil, bir de tarottakiler var
bende sevdim ilkayı valla ne yalan sölim dobra kadın bide cok sevimliİlkay a ben saygı duyuyorum gerçekten çok harbi kadın. Geciktirsede nedenini yalansız açık açık söylüyor. Tabi ki bu benim fikrim bilmiyorum sen ne düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?