Binnaz Abla

gelecek ve an konusunda nasıl buldun?
An konusunda hissettiklerm ve kimseye soyleyemedgim seyleri bna soyledi. Soyle soyliym insan hni bazi durumlarda kndi kndine kinusr ve soyle yapicm boyle olack vs.. der ya hani. Kndi kndime soyledgm ne varsa kadn bna soylems. Geleck konusunda sasrrici bi sekilde selin fama ve bu hatun ayni tarhte ayni olaylari anlattilar bna

banada aynısı oldu.hiç bir falımda çıkmayanı söyledi bana şöyleki."bazı planlar yapmışsınız ama malesef yolunda gitmemiş" bende çok şaşaırdım bunu duyunce .bütün tespitleri dogru diyemem ama bu söyledigi şaşırtıcı oldu.ve gerçekten emek veriyor.sorulara cevap veriyor.

Arkadaşımda fal baktırma sebebi değil de onla bağlantılı bir şey çıktı tam sonuç için zaman var benim kinde zamannnnnnnn varrrrrr aaaaaa sıkıldım bu zamanlarda ha
Banada bir anda karsina bir insan cikip saa supriz yapabilir dedi ama bunu ben yapicam kisileri karistirmis olabilir ama olayi ben bilgi vermeden bilmis

Luna06'ya bende baktırmış hatta baya beğenmiştim. Topiğe de yazdım diye hatırlıyorum. Dedikleri çıkmıştı bende de. Sadece bir konuda yanılmış ama durum analiz çok iyi. Hatta sanal fincan atmıştım katina yardımıyla baktım demişti.

Barkiele bende tarot attım bekliyorum birde ilkay güre kahve yolladım yorumlar gelince fikrimi yazacağım kızlar
Barkiel'e ben de baktırmak istiyorum da Tellwe'de yorumcuların iki hesap açmalarına neden izin veriyorlar anlamadım, zaten ücret alıyorlar, ne gerek var böyle şeylere...(Tellwe topiğinde okudum ve tahmin ettiğim gibi bir falcının reklamı dönmüş...)

kım kuzum o falcı bende suphelenmıstım bırınden :S

Evet canım ya naazzın reklamı dönmüş Allahtan falıma sıra gelmemiş daha hemen geri çektim çok sinir Bozucu bu tür oyunlar. güvenim sarsıldı o siteye ya

Canım, tellwe.com'da bakılan fallar! 642 syf. Kazen yazmış :)

okudum kuzum hepsını sımdı nazzdan bende suphelenmıstım yazmıstım hatta ama bence eskı bır falcı o cunku benım gecen sene aklıma taktıgım bır konuyu bana soylemıs ılıskımle ılgılı ne alaka dıye sok olmustum :S gunahı boynunaaa

Of ah bu falcılar ya da ah bizde ki bu fal belası.. Bitireceğimiz kişileri olumlu fallar yüzünden bitiremiyoruz. Bugun aradı iki üç gün önce de görüşmüştük bugun gitmedim ama çıktı sayılırsa söyle bir şey cıktı binnaz abla alev tansel miydi neydi kasım 15 gibi görüşmeleriniz artacak demişti ve biz 15 20 gündür görüşmezken 3 4 gündür arıyor yanıma gelmeye çalışıyor görüşüyoruz.ilişki olur mu bilmem o dengesiz az buçuk ben de dengesiz ama alevin dediği tarihte görüşmelerimiz sıklaştı bilginize kızlar

Ben kaçıncı sırada olduğumu bilmiyorum çünkü sadece kahvede ki kişi sayısına bakmıştım, o da toplam fal sayısı değil, bir de tarottakiler var

İlkay a ben saygı duyuyorum gerçekten çok harbi kadın. Geciktirsede nedenini yalansız açık açık söylüyor. Tabi ki bu benim fikrim bilmiyorum sen ne düşünüyorsun canım

şu naza bende baktırdım kızlar yanlış yapıoz ya salak gibi hissettim reklammış telvede gördüm acı cekiosak salakmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…