Haklısın canım ve dediğim gibi, kadının nerede bakarsa baksın aynı isimle bakması bile yeter :)İlkay a ben saygı duyuyorum gerçekten çok harbi kadın. Geciktirsede nedenini yalansız açık açık söylüyor. Tabi ki bu benim fikrim bilmiyorum sen ne düşünüyorsun canım
Gunaydin arkadaslar bende ne zamandir ara vermiistim ama dun ucuz diye haydar yuksele kahve att genel anlamda gayet iyiydi ve ocak subat ayinda akrabamin nisani var onun soyledigi gibi nisan kesin ama orda olucak bir durum cikarsa pes derim ve eski sevgilinizden daha cok nefret etmek isteyenler denesin adam oyle seyler dediki ha dogrumu bilemem ama dahada bir sogudum acikcasi 7:5 tlye cok bile zatenArkadaşlar bende dün haydar yüksele baktırdım(bir yolun var) ..fena değildi olumlu şeyler söyledi,ama yüzeyseldi yani çok ayrıntılara girmedi,ücreti düşük olduğundan galiba böyle yapıyolar..eylül başağada baktırmıştım 5 liraya oda öyle 2 satırlık bişeyler yazmış yüzeysel yani..demekki parayı veren düdüğü çalıyor.
Demekki kahvede daha iyi Ben katina baktırdım..Gunaydin arkadaslar bende ne zamandir ara vermiistim ama dun ucuz diye haydar yuksele kahve att genel anlamda gayet iyiydi ve ocak subat ayinda akrabamin nisani var onun soyledigi gibi nisan kesin ama orda olucak bir durum cikarsa pes derim ve eski sevgilinizden daha cok nefret etmek isteyenler denesin adam oyle seyler dediki ha dogrumu bilemem ama dahada bir sogudum acikcasi 7:5 tlye cok bile zaten
Ben aksam 9 da gonderdim fal 1 gibi geldi ve uslubunu cok begendim net tarih veremiyorum bugun yogundu yogunlasamiyorum deyip ozur dilemis sadece ay olarak vermisDemekki kahvede daha iyi Ben katina baktırdım..
Gunaydin arkadaslar bende ne zamandir ara vermiistim ama dun ucuz diye haydar yuksele kahve att genel anlamda gayet iyiydi ve ocak subat ayinda akrabamin nisani var onun soyledigi gibi nisan kesin ama orda olucak bir durum cikarsa pes derim ve eski sevgilinizden daha cok nefret etmek isteyenler denesin adam oyle seyler dediki ha dogrumu bilemem ama dahada bir sogudum acikcasi 7:5 tlye cok bile zaten
Demekki kahvede daha iyi Ben katina baktırdım..
Ben aksam 9 da gonderdim fal 1 gibi geldi ve uslubunu cok begendim net tarih veremiyorum bugun yogundu yogunlasamiyorum deyip ozur dilemis sadece ay olarak vermis
İkiside,hangisini tercih edersenArkadaşlar bir şey merak ettim Haydar Yüksele yazılı mı? Sesli mi?
Canim sesli ve yazili secenegi var ben sesli bktirdimArkadaşlar bir şey merak ettim Haydar Yüksele yazılı mı? Sesli mi?
İkiside,hangisini tercih edersen
Canim sesli ve yazili secenegi var ben sesli bktirdim
Canim benimde 7 dakikaydi ama hwmen fala girmis laf kalabaligi yoktu digerleri gibiKaç dakikalık bir yorumdu hayatım
Canim benimde 7 dakikaydi ama hwmen fala girmis laf kalabaligi yoktu digerleri gibi
kızlarr barkiele baktıran varmı ?? telwedeki son kredımdende kurtulmak ıstıyorumm
Ben kahve oldugu icin genel attim soru sormadim biten iluskimi soyledi ve allaha havale ettigimi ki ben burda cok defa soyledim allaha havale ettigimi ocak subat gibi kuzenimin nisani var direk soyledi tarih dogru ve nisan var diger dedikleri mantikliydi ama zaman var tabi en azindan pembe tablo degildi ve verilmis sadakan varmis gidenden kurruldugun icin dedi dogru asker adamdan ne beklersinAynen benimki de öyleydi. Hemen lafa girmiş ses tonuna bayıldım.Nokta atışları filan varmıydı sende peki.
Ben kahve oldugu icin genel attim soru sormadim biten iluskimi soyledi ve allaha havale ettigimi ki ben burda cok defa soyledim allaha havale ettigimi ocak subat gibi kuzenimin nisani var direk soyledi tarih dogru ve nisan var diger dedikleri mantikliydi ama zaman var tabi en azindan pembe tablo degildi ve verilmis sadakan varmis gidenden kurruldugun icin dedi dogru asker adamdan ne beklersin
Ben tuttum bu Haydar Yükseli.Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah canım[/QUOTE
Bitanem hepimiz icin hayirlisi olsun o kadar fal baktirdim birtanesi bunlari demedi 10 aydir hep donuyo simdi fal atsam ayni falcilar yine ayni seyleri soyler eminim o yuzdende fali birakmistim ama dun esti iste attim ve ohbe dedim nihayet bir falcida bunu kotuledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?