Binnaz Abla

Arkadaşlar bende dün haydar yüksele baktırdım(bir yolun var) ..fena değildi olumlu şeyler söyledi,ama yüzeyseldi yani çok ayrıntılara girmedi,ücreti düşük olduğundan galiba böyle yapıyolar..eylül başağada baktırmıştım 5 liraya oda öyle 2 satırlık bişeyler yazmış yüzeysel yani..demekki parayı veren düdüğü çalıyor.

İlkay a ben saygı duyuyorum gerçekten çok harbi kadın. Geciktirsede nedenini yalansız açık açık söylüyor. Tabi ki bu benim fikrim bilmiyorum sen ne düşünüyorsun canım
Haklısın canım ve dediğim gibi, kadının nerede bakarsa baksın aynı isimle bakması bile yeter :)
(Keza Venüsamber, Saraylıhanım, Selena da öyle)

Gunaydin arkadaslar bende ne zamandir ara vermiistim ama dun ucuz diye haydar yuksele kahve att genel anlamda gayet iyiydi ve ocak subat ayinda akrabamin nisani var onun soyledigi gibi nisan kesin ama orda olucak bir durum cikarsa pes derim ve eski sevgilinizden daha cok nefret etmek isteyenler denesin adam oyle seyler dediki ha dogrumu bilemem ama dahada bir sogudum acikcasi 7:5 tlye cok bile zaten

Demekki kahvede daha iyi Ben katina baktırdım..

Bende dün sabah gönderdim..gece yarısı geldi..şuan çevrimiçi olduğu halde hala sorumuda cevaplamadı .bakalım

Demekki kahvede daha iyi Ben katina baktırdım..
Ben aksam 9 da gonderdim fal 1 gibi geldi ve uslubunu cok begendim net tarih veremiyorum bugun yogundu yogunlasamiyorum deyip ozur dilemis sadece ay olarak vermis

Arkadaşlar bir şey merak ettim Haydar Yüksele yazılı mı? Sesli mi?

Aynen benimki de öyleydi. Hemen lafa girmiş ses tonuna bayıldım. Nokta atışları filan varmıydı sende peki.
Ben kahve oldugu icin genel attim soru sormadim biten iluskimi soyledi ve allaha havale ettigimi ki ben burda cok defa soyledim allaha havale ettigimi ocak subat gibi kuzenimin nisani var direk soyledi tarih dogru ve nisan var diger dedikleri mantikliydi ama zaman var tabi en azindan pembe tablo degildi ve verilmis sadakan varmis gidenden kurruldugun icin dedi dogru asker adamdan ne beklersin

Ben tuttum bu Haydar Yükseli. Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…