- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Canım yaa..sirf para uğruna puan alma uğruna abartıyolarda abartıyolar durumlarımızı .İnsanları enayi yerine koyyolar,resmen mavi boncuk dağitıyolar bize,çoğu falcı yapıyor bunu özelliklede binnaz abladakiler..sanki sözü bie ediyolar..böyle dürüst falcılarına tekrik ediyorum tabiiki..Bitanem hepimiz icin hayirlisi olsun o kadar fal baktirdim birtanesi bunlari demedi 10 aydir hep donuyo simdi fal atsam ayni falcilar yine ayni seyleri soyler eminim o yuzdende fali birakmistim ama dun esti iste attim ve ohbe dedim nihayet bir falcida bunu kotuledi
Su teklif olyi mi canim ?Kızlar ben de kampanyadan faydalanarak haydar yüksele baktırdım dün. Değişikti açıkçası falı. Son 1 ayda baktırdığım 4 falda çıkan şeyi o da söylemiş. Şu meşhur şubat-mart gelse de kimler patlicak görsekan olarak başarılıydı ama benim gelecek yuvarlaktı biraz. Her şey çok güzel olacak falan fistan
ama sesi gerçekten çok etkileyici. Mert reiki'ye rakip çıktı
urminaacım ya sana hangi falcılar olumlu söylemişti aklında var mı?buldum kızlar, Luna iş hayatımla ilgili patır patır patlarken, aşk konusunda kızı birebir tarif etmiş.. kız geri yoluna çıkacak yazmış. büyü yapmış oğlana filan yazmış da bu kısımları sallayın.. büyü filan hikaye, yok öyle bir şey.. şaşırtıcı ama onca fal arasından birebir bilen LUNA olmuş. ama dediğim gibi işle ilgili olaya KESİNLİKLE OLMAYACAK demişti, o olay da oldu yani.
Su teklif olyi mi canim ?
bana da fal bakanlar hep aralık ocak diyorlar ama bakalımEvet selin imer,selena,medyumserkan ve biri daha söylemişti unuttum. Haydar yüksel de söyledi. Ama o hayatının akışını değiştirecek çok güzel bir olay tarzı konuştu. Verilen tarih aynı yine.
gerçi ben tüm falların patlayacağını düşünüyorum bu konuda ama bakalım
Arkadaşlarım şuan bır yorum aldım bır tarotcudan. Yazılanlardan etkılndım fazla kredımde vardı atıyım bıtsınbu sayfa dedım:)) kerem avşar binnaz ablada.15 tl bakıyo bakın ben reklam fılan anlamam. Benı cherryım olsun,urmınam , perıcanım, ılknurum suan bızımle olmassada alcanzarım bılır.. Arzu edersenız deneyebılırsınız. Neden yazdım onuda dıyım eger baktırmaya kişii arayan arkadaşlarımız varsa bugunde kıme baktırıyım dıyenlet için soyluyım hemde bırbırımızın saglamasını yapalım diye yazdım bakalım 1,5 aylık bı surem var ama etkıledı benı eger tarıhı grldıgın de cıkarsada yazıcam.. Buarada bıryolunvarada aklım kaymıyo degıl ama dadanmasammı ya gene nerden baksan 50 tl gıder ona baktır yok bıde buna baktır dıye bılemedım:)))
bana da fal bakanlar hep aralık ocak diyorlar ama bakalım
Birden fazla falcı aynı şeyi söyleyince insan acaba diyor. Mesela yazın baktırdığım tüm fallarda aklımı karıştıracak bir erkek çıkıyordu. Çoğunun bu meşhur erkeğin hayatıma giriş tarihi patladı. Bir tek nesibeyle venüs kaldı. Onların da ocağa kadardı sanırım verdiği tarih ama onların da çıkacağını sanmam. Oldu da bi erkekle tanıştım diyelim aklım karışmaz erkek arkadaşıma olan duygularımdan eminim neticede
Şimdi de yeni toplu söylemim şubat-mart ayı. Görücez bakalım
ay benimki keşke çıksa yalnızlardayım . hani olmuyor değil karşıma birileri çıkıyorda öyle aşk meşk değil onlar beni beğeniyorlar o kadar
inşallah canımBenimki hiç ummadığım anda çıktı karşıma. Feminist takılıp arkadaşlarımı üzen erkeklere söverek yaşıyordum ki benimkine denk geldim
umarım sen de bulursun sevdiceğini
Birden fazla falcı aynı şeyi söyleyince insan acaba diyor. Mesela yazın baktırdığım tüm fallarda aklımı karıştıracak bir erkek çıkıyordu. Çoğunun bu meşhur erkeğin hayatıma giriş tarihi patladı. Bir tek nesibeyle venüs kaldı. Onların da ocağa kadardı sanırım verdiği tarih ama onların da çıkacağını sanmam. Oldu da bi erkekle tanıştım diyelim aklım karışmaz erkek arkadaşıma olan duygularımdan eminim neticede
Şimdi de yeni toplu söylemim şubat-mart ayı. Görücez bakalım
Katiliyorum sana. Yalnz soyle bi durum var genl konusmj istemem kndi adima soyliym. Bnim bktrdgm fallarda 3-4ay once bktrdgmda dun bktrdklarmda hp ayni zamni veriyor. Burasi ilginc ? Ustelik cgunlugu farkli farkli sitelerdenIste falcilarin klasik oyalama taktikleri..
Katiliyorum sana. Yalnz soyle bi durum var genl konusmj istemem kndi adima soyliym. Bnim bktrdgm fallarda 3-4ay once bktrdgmda dun bktrdklarmda hp ayni zamni veriyor. Burasi ilginc ? Ustelik cgunlugu farkli farkli sitelerden
Bundan sonrasinda sanirm hyrlisni Rabbimden dilemekten baska da birsey klmiyor bizeEvet aynı durum ben de oluyor o yüzden ümitleniyoruz ya farklı siteler farklı yorumcular yorum ve tarihler ortalama aynı
Kizlar sitelerdeki falcilar dikkat edin surekli klasik olarak bir kac ay sonrayi veriyorlar.Agustosta baktirinca Eylul-Ekim gibi diyorlar,Ekimde baktiriyorsun kasim-aralık oluyor ve boyle uzayip giderken,gunler geciyor,hayat geciyor..Evet aynı durum ben de oluyor o yüzden ümitleniyoruz ya farklı siteler farklı yorumcular yorum ve tarihler ortalama aynı
Iste falcilarin klasik oyalama taktikleri..
Onlara verecegimiz paralari kendimize harcasak, guzellik salonlarina gidip,kiyafetler alsak,disarda gezsek vs bakin nasil degisir hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?