- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
anKızlar eskiye dönük bakarsanız Kerem Avşar ı denediniz mi diye sormuştum ama cevap alamadım çünkü yorumlarıdan etkilenen arkadaşım ona fal göndermiş aldığı yorumdan memnun kalmış iddialı bir yorumdu bana klasik binnaz cılar gibi pembe geldi ama çıktı veya çıkmadı diyemem zaman var ama bir konuda çok iddialıydı ve söylediği şey Ayla yla birebirdi yani aynı şeyi Ayla da söylemişti .
O zaman bırlıkte beklıcezz:))Kızlar eskiye dönük bakarsanız Kerem Avşar ı denediniz mi diye sormuştum ama cevap alamadım çünkü yorumlarıdan etkilenen arkadaşım ona fal göndermiş aldığı yorumdan memnun kalmış iddialı bir yorumdu bana klasik binnaz cılar gibi pembe geldi ama çıktı veya çıkmadı diyemem zaman var ama bir konuda çok iddialıydı ve söylediği şey Ayla yla birebirdi yani aynı şeyi Ayla da söylemişti .
miroskas mı?Buarada falsepetınde mikonosılıyımı ne tam adını unutum ona baktıran varmı?? Ben baktırmadım ama ıddalııı epey baktıran varsa yorum alıyım kredım var nesıbe ıstemıyorum baktırdım cunku venusu bulamıyorum bı bu geldı gozume carpan bı cvp verın ıkı satır kızcelerrrr:)))
Buarada falsepetınde mikonosılıyımı ne tam adını unutum ona baktıran varmı?? Ben baktırmadım ama ıddalııı epey baktıran varsa yorum alıyım kredım var nesıbe ıstemıyorum baktırdım cunku venusu bulamıyorum bı bu geldı gozume carpan bı cvp verın ıkı satır kızcelerrrr:)))
Canım pardon yazım eksik olmuş.Ben sesli göndermiştim de 8 dakika kadar yorumlamış. yazılıda nasıl acaba onu merak ettim.
ya bu adamdan bahsedince benim aklıma hep Haydar Dümen geliyor
ne bileyim haydar haydar onada danışılıp duruyor ya sevgilimle öpüştüm hamile kaldım mı acabaYaaa çok alemsin canım çok güldürdün beni nerden vardın bu kanıya
Kızlar barkiele tarot baktırdım.. Şok olduğum bir yorum olmadı nokta atışlarıda yoktu tarih olarak net bir zaman vermedi yuvarlak tarihler verdi bana olumlu yorum getirdi.. ama falı tutarlıydı denenebilir bence
Yok kesinlikle pembe tablocu değil emin olabilirsin olumsuzluklarıda yazmış bana ama tatlı bir üslupla.. Boş bir falcı değil belli canımşekerciğim tutarlı olan neydi yani o da pempecimi sence
kızlar ben size yazmıştım ya "eski" erkek arkadaşıma sürpriz yapmaya gideceğim diye. ayla da yüzyüze görüşeceksiniz demişti, ben gittim biraz sürpriz istediğim gibi olmasa da görüştük. barıştık ama çok fazla sorunumuz var hala.
zaman belki geçirir. umarım geçirir.
not: ben adamla ilgili bir konuda bir şeyi tamamen yanlış biliyormuşum. ayla o konuda tutturdu. ben "yok öyle değil" falan diyordum ayla'ya öyleymiş
ama ayla diğer arkadaşlara patladığı için çok da önermeyeyeyim.
zira benim fal da yüzeyselmiş aslında. tarih yok bir şey yok.
Kadının falı çıksın diye evde abuk subuk ritüeller yapıyom Allah sonumu hayır etsindur kız yani Ayla nın dediği çıktı o zaman yuppi benim tarihte patlamıştı onu da çok kaele almıyorum
Kadının falı çıksın diye evde abuk subuk ritüeller yapıyom Allah sonumu hayır etsin
Sorma ha bi iyiliği varsa o da cenneti garantilememe ramak kalmasıHangimiz ne yapmıyoru ki adamlar sayesinde imana geldik etmedik kadar dua ettim
Sorma ha bi iyiliği varsa o da cenneti garantilememe ramak kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?