Binnaz Abla

O zams
an
O zaman bırlıkte beklıcezz:))

Buarada falsepetınde mikonosılıyımı ne tam adını unutum ona baktıran varmı?? Ben baktırmadım ama ıddalııı epey baktıran varsa yorum alıyım kredım var nesıbe ıstemıyorum baktırdım cunku venusu bulamıyorum bı bu geldı gozume carpan bı cvp verın ıkı satır kızcelerrrr:)))

miroskas mı?

Ben ona tellwedeyken atmıştım. Tek bi nokta atışı yoktu

Kızlar barkiele tarot baktırdım.. Şok olduğum bir yorum olmadı nokta atışlarıda yoktu tarih olarak net bir zaman vermedi yuvarlak tarihler verdi bana olumlu yorum getirdi.. ama falı tutarlıydı denenebilir bence

Kızlar barkiele tarot baktırdım.. Şok olduğum bir yorum olmadı nokta atışlarıda yoktu tarih olarak net bir zaman vermedi yuvarlak tarihler verdi bana olumlu yorum getirdi.. ama falı tutarlıydı denenebilir bence

şekerciğim tutarlı olan neydi yani o da pempecimi sence

kızlar ben size yazmıştım ya "eski" erkek arkadaşıma sürpriz yapmaya gideceğim diye. ayla da yüzyüze görüşeceksiniz demişti, ben gittim biraz sürpriz istediğim gibi olmasa da görüştük. barıştık ama çok fazla sorunumuz var hala.

zaman belki geçirir. umarım geçirir.

not: ben adamla ilgili bir konuda bir şeyi tamamen yanlış biliyormuşum. ayla o konuda tutturdu. ben "yok öyle değil" falan diyordum ayla'ya öyleymiş

ama ayla diğer arkadaşlara patladığı için çok da önermeyeyeyim.

zira benim fal da yüzeyselmiş aslında. tarih yok bir şey yok.

dur kız yani Ayla nın dediği çıktı o zaman yuppi benim tarihte patlamıştı onu da çok kaele almıyorum

Arkadaşlar genellikle falsepetinde fal baktiriyordum ama bugün ilk defa binnaz ablada fal gönderdim merve akın diye bi bayana açıkçası hakkında hiç bi bilgim yok nasıl sizce baktiranlar yazabilir mi ?

Az önce merveyi sormustum berbatmis kız 5 dakka icinde tarot kitabından bakıp bakıp ordakileri yazmss hayatmda böle fal görmedim hic kendinden bisiler vermemis uzun lafın kısası ben beyenmedim baktiranlar olursa açıp tarot kitabndan kendileride yorumlayabililer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…