Dua etmeye mi ?devam edelim gene istersen
ne bileyim haydar haydar onada danışılıp duruyor ya sevgilimle öpüştüm hamile kaldım mı acaba
Dua etmeye mi ?
Şaka bir yana dün profilinde okudum bu haydar yüksel şifacılık üzerine TRT Belgesel kanalında Bilimin kıyısında diye bir programa çıkacakmış 7. ve 8. bölüm diye yazmış. Haydar dümen olmasın yoksa
Arkadaşlar genellikle falsepetinde fal baktiriyordum ama bugün ilk defa binnaz ablada fal gönderdim merve akın diye bi bayana açıkçası hakkında hiç bi bilgim yok nasıl sizce baktiranlar yazabilir mi ?
Yok bunun saçları daha kel ve beyaz değil o kadar
Doğru profil resmi kendisinin galiba. Beni çok güldürdün bu gün Samuka alemsin vallaha
Napalım gülüm Allah çaresiz dert vermesin gırgır da yapmasak nasıl geçer bu ömür
şekerciğim tutarlı olan neydi yani o da pempecimi sence
Kesinlikle pembeci değil, bana gayet olumsuz konuşmuş :)
Kızlar bayadır kahve falı baktırmıyorum. Önerebilceğiniz birileri var mı yeni falcılardan? Piyasayı çok takip edemiyorum artık geri kaldımfiyatı da uygun olursa cillop olur
Ben meryemı önermem kendı adıma soru odaklı fal bakıyo.. Ben selın imer derım tarıhe takılmadanyanılmıyorsam chery tavsiye etmişti fal alem Meryem di
Canım ben baktırdım.. 2 kez tutarlı cıktımı dedıklerı tarıhkerı var ama asla boş bır yorumcu degıll onerırımm gercekten ama cok acıklama yapma hayatınla ılgılıFalsepetindeki Ayişiğina baktıran var mi ?
miroskas mı?[/QUOT Eveett ıyımı sence
kızlar miroskas buranın eskı uyesı amacı para kazanmak bu yuzden bosu bosuna paranızı kaptırmayın nerdenmi biliyorum burda reklam yapmaktan dolayı banlandı telwedede hesabı vardı ınanmayınnnn
Ben meryemı önermem kendı adıma soru odaklı fal bakıyo.. Ben selın imer derım tarıhe takılmadan
Canım ben baktırdım.. 2 kez tutarlı cıktımı dedıklerı tarıhkerı var ama asla boş bır yorumcu degıll onerırımm gercekten ama cok acıklama yapma hayatınla ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?