Binnaz Abla

ne bileyim haydar haydar onada danışılıp duruyor ya sevgilimle öpüştüm hamile kaldım mı acaba

Şaka bir yana dün profilinde okudum bu haydar yüksel şifacılık üzerine TRT Belgesel kanalında Bilimin kıyısında diye bir programa çıkacakmış 7. ve 8. bölüm diye yazmış. Haydar dümen olmasın yoksa

Yok bunun saçları daha kel ve beyaz değil o kadar

Arkadaşlar genellikle falsepetinde fal baktiriyordum ama bugün ilk defa binnaz ablada fal gönderdim merve akın diye bi bayana açıkçası hakkında hiç bi bilgim yok nasıl sizce baktiranlar yazabilir mi ?

Valla canım binnazdaki falcıları tavsiye etmem. Genelde pembe tablocular. Selin İmer hariç tabi onu çok beğendim ben genel olarak ta beğeniliyorlar.

Kızlar bayadır kahve falı baktırmıyorum. Önerebilceğiniz birileri var mı yeni falcılardan? Piyasayı çok takip edemiyorum artık geri kaldım fiyatı da uygun olursa cillop olur

Hanımlar ben epeydir binnazda fal baktırmıyordum Haleh Çetiner' i göremedim. Nereye gittiğini bilen var mı? Onun söyledikleri çıkmıştı acil bir şeyler sormam lazım?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…