Hanımlar ben epeydir binnazda fal baktırmıyordum Haleh Çetiner' i göremedim. Nereye gittiğini bilen var mı? Onun söyledikleri çıkmıştı acil bir şeyler sormam lazım?????????????
Tamam canım sagol aldım kara listeyekızlar miroskas buranın eskı uyesı amacı para kazanmak bu yuzden bosu bosuna paranızı kaptırmayın nerdenmi biliyorum burda reklam yapmaktan dolayı banlandı telwedede hesabı vardı ınanmayınnnn
Fal alemde
Banada çok olumlu şeyler demişti ama dediği hiçbişeyi yaşamadım..Hanımlar ben epeydir binnazda fal baktırmıyordum Haleh Çetiner' i göremedim. Nereye gittiğini bilen var mı? Onun söyledikleri çıkmıştı acil bir şeyler sormam lazım?????????????
falın gelince nasıl olduğunu bizimle de paylaşır mısın :)Arkadaşlar az önce selenaya su falı gönderdim burda çok tavsiye etmiştiniz ilk kez baktırıyorum selenaya 3. sıradayım inş dediğiniz kardar vardır sabirsizlıkla bekliyorum.bakalım
Fal sepetinde 100 tl lik üseyinnn vardı ne olmuş 2 falda kalmış yap kardeşim şunu 10 tl sürümden kazan değil mi
Ben gecen gün baktırdım be 1 dedigini bugun yasadım :))Arkadaşlar az önce selenaya su falı gönderdim burda çok tavsiye etmiştiniz ilk kez baktırıyorum selenaya 3. sıradayım inş dediğiniz kardar vardır sabirsizlıkla bekliyorum.bakalım
samuka teşekkür ederim. şimdi girdim fal aleme gördüm halehi onlinedı üstelik hemen fal yolladım. tekrar teşekkürler bilgi için...
Canım senin adına çok sevindim inş yine yaşarsın her dediğini,peki tarihlerini tuttudumu sana.dediği tarihlerde oldumuvalla ne bileyim ben ne dediyse yaşadım, yaşamayada devam ediyorum
Tabiiki paylaşam bi gelsinde umarım uzun süre beklememfalın gelince nasıl olduğunu bizimle de paylaşır mısın :)
Çok sevindim senin adınada,böyle çıkan fallar olunca bende iyice hayacanlanıyorum..Ben gecen gün baktırdım be 1 dedigini bugun yasadım :))
İyiydi.olucakları degıl ama bu tarıhe kadar olmaz dedıgı hersey olmadı:)) karışık anlattım ama acıklaması bu.5ay boyunca bekleme bı halt olmucak dedı hakıkatende 5. Aydayım ve dıger yorumcuların bıcogu olur dedı ve patladı.Peki sende neler bildi ? Nokta atişlari falan var mıydı ?
ayışıgındanmı bahsedıyoruz acaba?? Ben onun acıklamasını yapıyorum:))Çok sevindim senin adınada,böyle çıkan fallar olunca bende iyice hayacanlanıyorum..
Kimin dedıgını yasadınız kızlar.halenın mı selenanınmıÇok sevindim senin adınada,böyle çıkan fallar olunca bende iyice hayacanlanıyorum..
Selenanın su falını yasadım cnm.. halenin 1 dedigi bile bende cıkmadı tarihi geçtim dedigi yönde bile ilerlemedi pembe tablocuuuKimin dedıgını yasadınız kızlar.halenın mı selenanınmı
Hayır canım selenadan bahsediyoruz..Ay
ayışıgındanmı bahsedıyoruz acaba?? Ben onun acıklamasını yapıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?