Binnaz Abla

kızlar miroskas buranın eskı uyesı amacı para kazanmak bu yuzden bosu bosuna paranızı kaptırmayın nerdenmi biliyorum burda reklam yapmaktan dolayı banlandı telwedede hesabı vardı ınanmayınnnn
Tamam canım sagol aldım kara listeye

samuka teşekkür ederim. şimdi girdim fal aleme gördüm halehi onlinedı üstelik hemen fal yolladım. tekrar teşekkürler bilgi için...

Arkadaşlar az önce selenaya su falı gönderdim burda çok tavsiye etmiştiniz ilk kez baktırıyorum selenaya 3. sıradayım inş dediğiniz kardar vardır sabirsizlıkla bekliyorum.bakalım

Arkadaşlar az önce selenaya su falı gönderdim burda çok tavsiye etmiştiniz ilk kez baktırıyorum selenaya 3. sıradayım inş dediğiniz kardar vardır sabirsizlıkla bekliyorum.bakalım
falın gelince nasıl olduğunu bizimle de paylaşır mısın :)

Peki sende neler bildi ? Nokta atişlari falan var mıydı ?
İyiydi.olucakları degıl ama bu tarıhe kadar olmaz dedıgı hersey olmadı:)) karışık anlattım ama acıklaması bu.5ay boyunca bekleme bı halt olmucak dedı hakıkatende 5. Aydayım ve dıger yorumcuların bıcogu olur dedı ve patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…