Binnaz Abla

sen kiraze'yi beğendin mi canım

tatlım ben ankarayı kuruttum sıra online a geldi :) ben başta iskambil mi ne öyle bişi baktırmıştım tarot ya da kahve değildi ama katina da değildi 5 tl diye atmıştım falı :
ilk fal kötü gibiydi yani olumlu da benimle ilgisizdi (aile uyumsuz da parasız da alakası yok aileler süper uyumlu annesi acayip sever yengesi abisi öyle para desen hiiiççç öyle bi durum yok işini büyütmüştü en son yaşı küçük ama ticari zekası da parası da vardı) neyse buradaki canlar pek beğenmişler 5 tl aman n'olcak atıyım bi katina dedim bi baktım fiyatları artırmış falan 10 tlye kahve attım bu kez daha mantıklı bi fal ama çok olumlu işte burası beni tedirgin etti hayır aylardır ayrıyız barışma tarihimizi neredeyse yarın belki yarından da yakın verdi :) bide kafasında evlilik planıyla konuşma yapacak dedi adamın bulunduğu yer evlilik planı yapmaya falan müsait değil şu sıra canının derdindedir...
fal olumlu ama bilemiyorum ya biliyorsun ankarada nisana da gittim ve onun 1 ay önce verdiği tarih kirazenin şimdi dediğiyle aynı ama olay farklı nisan onun geldiğinde hala aynı kafada olacağını söyledi kiraze evliliğe bağladı(ilk falda bununla evlilik görmüyorum demişti bu arada) ne biliyim benim beklentim yok...olursa yazarım klasiği yapıcam kesin yazarım zaten :) de olur şeyler değil...

kiraze'ye katina attım ben de. kelebek nedir hiç bilmiyorum, tarot bile yoktu seçeneklerde mecbur katina...

Canim smdide atarsam 9 gliba

canm kiraze'ye de baktırmışsın galiba, onda tuttu mu peki tarihler falan?

artık öyle bunaldım ki kızlar, adamın biriyle iş için telefonda konusurken yere oturup ağlayasım geldi. yeter vallahi ya.

canm kiraze'ye de baktırmışsın galiba, onda tuttu mu peki tarihler falan?

artık öyle bunaldım ki kızlar, adamın biriyle iş için telefonda konusurken yere oturup ağlayasım geldi. yeter vallahi ya.

Temmuzda baktrmstm dedgi hersey cikti bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…