Canım senin adına çok sevindim inş yine yaşarsın her dediğini,peki tarihlerini tuttudumu sana.dediği tarihlerde oldumu
haleh çetiner' in dediklerini yaşıyorum. sende çıkmadı mı söyledikleri???Kimin dedıgını yasadınız kızlar.halenın mı selenanınmı
Haleh cetinere bende yakın zamanda baktırmıştım yorumu çok güzeldi ve aynen detaylari bilmisti,ama gelecek cikarmi bilmiyorumhaleh çetiner' in dediklerini yaşıyorum. sende çıkmadı mı söyledikleri???
Canim sen Halehye ne baktiriyorsun?Bana kahvede bir isim önerebilecek olan var mı acaba???? böyle detay bilen çok genel bakmayan bir isim arıyorum.
Tellwe de saraylıhanım derimBana kahvede bir isim önerebilecek olan var mı acaba???? böyle detay bilen çok genel bakmayan bir isim arıyorum.
Kızlar ilkay gür pembe tablocumu? Baktıranlar yorum yapabilirmi rica etsem?
Bana kahvede bir isim önerebilecek olan var mı acaba???? böyle detay bilen çok genel bakmayan bir isim arıyorum.
Kızlar ilkay gür pembe tablocumu? Baktıranlar yorum yapabilirmi rica etsem?
Yokk bı kelımesı bıle olmadıhaleh çetiner' in dediklerini yaşıyorum. sende çıkmadı mı söyledikleri???
Birde aklima glmiskn bn ilkaya iki sene once bktrdm bnimle birlikte bi arkds daha bktrmsti. O da eski sevgilisi icin bktrmisti. Ona 1.5 sene icnde evlilik ypacagini soyledi eski swvgilisiyle olackti szde. Arkdsm gctgmz ay evlndi evt yil olarak bildi ama baskasiyla evlndi. Evlnmyi gctm tekrar konusup kisa bi barsmalari bile olmdi eskisiyle. Simdi ilkyin fali ckmis mi cikmams mi sz karar verin
Birde aklima glmiskn bn ilkaya iki sene once bktrdm bnimle birlikte bi arkds daha bktrmsti. O da eski sevgilisi icin bktrmisti. Ona 1.5 sene icnde evlilik ypacagini soyledi eski swvgilisiyle olackti szde. Arkdsm gctgmz ay evlndi evt yil olarak bildi ama baskasiyla evlndi. Evlnmyi gctm tekrar konusup kisa bi barsmalari bile olmdi eskisiyle. Simdi ilkyin fali ckmis mi cikmams mi sz karar verin
Bence çıkmamış falı önemli olan kişi zaten.. İki sene içinde evleneceksin falan filan onu atıp tutturabilir ne varki onda baktıran genç bir kız sonuçta :)Birde aklima glmiskn bn ilkaya iki sene once bktrdm bnimle birlikte bi arkds daha bktrmsti. O da eski sevgilisi icin bktrmisti. Ona 1.5 sene icnde evlilik ypacagini soyledi eski swvgilisiyle olackti szde. Arkdsm gctgmz ay evlndi evt yil olarak bildi ama baskasiyla evlndi. Evlnmyi gctm tekrar konusup kisa bi barsmalari bile olmdi eskisiyle. Simdi ilkyin fali ckmis mi cikmams mi sz karar verin
Gayet iyi tutturmuş aslında, birtek kişileri kariştirmiş. Oluyor böyle hatalar
Fal baktırdiktan sonra kaç zaman sonra evlendi arkadaşin ?
Bence çıkmamış falı önemli olan kişi zaten.. İki sene içinde evleneceksin falan filan onu atıp tutturabilir ne varki onda baktıran genç bir kız sonuçta :)
Canim sen Halehye ne baktiriyorsun?
Bana pek zaman bilgisi vermedi,tarotta zaman soyledi demek sana..ilgincBen Haleh' e Tarot baktırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?