Binnaz Abla

Canım senin adına çok sevindim inş yine yaşarsın her dediğini,peki tarihlerini tuttudumu sana.dediği tarihlerde oldumu

Evet dediği tarihler de tuttu. belki bir on onbeş gün filan sarkmış olabilir ama dönem olarak söyledikleri bir bir oldu. zaten bu kadın çok acayip bakıyorum yorumlara ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor hiç anlam veremedim. benim arkadaşlarımdan da baktıranlar var onlarda genel olarak memnun hatta bir tanesi bayağı arkadaş gibi oldu ona sormadan adım atmaz oldu :) bilmiyorum değişik bir enerjisi var. sana söyledikleri olmadı mı????

Bu arada yorumumu aldım dün haleh çetiner' den yine her zaman ki gibi sorumda söylemediğim ve hayatta bilemeyeceği bazı detayları bildi ve beni çok şaşırttı. bazı şeylerle ilgili bir kaç tarih verdi bakalım o tarihleri bekliyorum yine. o tarihlerde dedikleri olursa yine bilgi veririm sizlere...

Bana kahvede bir isim önerebilecek olan var mı acaba???? böyle detay bilen çok genel bakmayan bir isim arıyorum.

Kızlar ilkay gür pembe tablocumu? Baktıranlar yorum yapabilirmi rica etsem?

Birde aklima glmiskn bn ilkaya iki sene once bktrdm bnimle birlikte bi arkds daha bktrmsti. O da eski sevgilisi icin bktrmisti. Ona 1.5 sene icnde evlilik ypacagini soyledi eski swvgilisiyle olackti szde. Arkdsm gctgmz ay evlndi evt yil olarak bildi ama baskasiyla evlndi. Evlnmyi gctm tekrar konusup kisa bi barsmalari bile olmdi eskisiyle. Simdi ilkyin fali ckmis mi cikmams mi sz karar verin

Baktirdigimiz onca atmasyon falin arasinda, ben basarili buldum diyeyim. (kotunun iyisi :) )

Gayet iyi tutturmuş aslında, birtek kişileri kariştirmiş. Oluyor böyle hatalar
Fal baktırdiktan sonra kaç zaman sonra evlendi arkadaşin ?

Bence çıkmamış falı önemli olan kişi zaten.. İki sene içinde evleneceksin falan filan onu atıp tutturabilir ne varki onda baktıran genç bir kız sonuçta :)

Gayet iyi tutturmuş aslında, birtek kişileri kariştirmiş. Oluyor böyle hatalar
Fal baktırdiktan sonra kaç zaman sonra evlendi arkadaşin ?

1.5 sene sonra.

Bence çıkmamış falı önemli olan kişi zaten.. İki sene içinde evleneceksin falan filan onu atıp tutturabilir ne varki onda baktıran genç bir kız sonuçta :)

Bnde oyle dsunuyrm aslnda. Sonucta bktrdigm kisi belli sonucta. Onujla alkli bi khant verip bi baskasiyla oluyor. Yok soyle irtibta gcceksnZ bilmem ne diye atti tuttu. Cocujla binkz olsn konusmdilar bile. Falda yeni birndeb eser yoktu

Bende yeni ilkaya fal baktırdım bu kampanya olayında. Yahu olumlu olumsuz mu anlayamadım sadece sen istersen olacak istemezsen olmayacak şeklinde konuştu.ilginçtir Bunu bana birde saraylıhanım demişti. Birde ilkay hiç bi şekilde zaman vermedi beş dakika yorum yapmış ama sırf durum analizi gibiydi. Kötümüydü derseniz? Hayır değildi şuan ki durumu bilmiş ama fal bu değil benim için belki kampanyadan dolayı fazla ilgilenmedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…