- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Kızlar saraylı sonunda yakaladım vallahı ıkı gun once selın ımere attıgım kahve resmı vardı yenı ıcıp vakıt kaybetmıyım dedım onu attım:)) kısmet:) simdı sarayli hanım ıcın aşk ve iş anlamında bildi dıyen yazsın lutfen.enerjısı cok hos bır yorumcu oldugunı dusunuyorum
Bekleyıp gorucez tarıhler gectıde hala 4kez baktırdım aynı seylerı dıyoselin imer nasıldı?
selin imer'i ben de seviyorum. enerjisini seviyorum, analizlerini seviyorum. zaten baktıranlar da genelde tarihleri sapsa da çıkıyor söyledikleri diyorlar.Bekleyıp gorucez tarıhler gectıde hala 4kez baktırdım aynı seylerı dıyo
Kızlar saraylı sonunda yakaladım vallahı ıkı gun once selın ımere attıgım kahve resmı vardı yenı ıcıp vakıt kaybetmıyım dedım onu attım:)) kısmet:) simdı sarayli hanım ıcın aşk ve iş anlamında bildi dıyen yazsın lutfen.enerjısı cok hos bır yorumcu oldugunı dusunuyorum
Bende dediklerin %90 çiki bu zamana kadar
Kendisi favorimdir :)
ben onu beklıyorummmmmmBenim de favorimdir, TatliCadi ve Sarayliyi tek gecerim :)
Urmina Luna06yi cok begenmis, biz de deneyelim :)
Benim de favorimdir, TatliCadi ve Sarayliyi tek gecerim :)
Urmina Luna06yi cok begenmis, biz de deneyelim :)
Kizlar sizce Acelyanin fallari cikiyormu?Varmi baktiran??
Bende beğenmemiştim :)Bana tek kelimesi cikmadi. Fali dinlerken anladim kisilik analizi yanlis, hissiyat zaten yok........Acelya'nin tek sermayesi uyanikligi, agzi iyi laf yapiyor. Bana ne olumlu ne olumsuz tek kelime cikmadi.
Bende beğenmemiştim :)
Canım ya Fal Sepeti'nden Alex mi Barış mı ya da hiçbiri mi? :)
Hım o zaman es geçiyorum :) teşekkürler canımAlex'i bilmiyorum, Baris ofsayt diyorum :)
falspeti diyosan nesibe ve miroskas derim :)Hım o zaman es geçiyorum :) teşekkürler canım
Alex bence Nesibeden daha iyiydi..Ben begendim Alexi.Ama yazili yorum yapiyorHım o zaman es geçiyorum :) teşekkürler canım
Yalniz Nesibe bende patladi yani hic begenmiyorum.Aslinda falsepeti en iyi venusmus ama su an almiyorAlex'i bilmiyorum, Baris ofsayt diyorum :)
Nesibe'ye baktırmak nasip olmadı bir türlü, Alex'i denerim belki ama sesli de yorumlamıyor muydu?Alex bence Nesibeden daha iyiydi..Ben begendim Alexi.Ama yazili yorum yapiyor
Miroskas beğenilmiyor diye biliyorum; ama Nesibe'ye bir gün baktırıcam :)falspeti diyosan nesibe ve miroskas derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?