Binnaz Abla

Miroskas beğenilmiyor diye biliyorum; ama Nesibe'ye bir gün baktırıcam :)
enerji meselesi sanirim yeni bi isim oldugundan da olabilir benim kendi adima kahve ve 2 tarot kardesim adina 2 kahve annem icin de 1 tarot gonderdik mobil odemem izin verse daha gondericektim ama benim meslegimden kardesimin okuluna obur erkek kardesimin isinden annemle babamin dava muhabbetlerine kadar hicbir bilgi vermeden bildi yani olani ve gecmisi iyi analiz ediyo ilerisi icin aralik ayi sonunda olacak birseyden bahsetti ve dunku is basvurumun olumlu sonuclanacagini soyledi gayet olumlu gecti olucak muhtemelen bakalim aralik sonu icin soyledigi de tutucak mi :) samimi birisi de ayni zamanda bana da bi ablam tavsiye etti dedikleri tutar insallah ama tutmasa bile tatli dili yeter filan diye ama tuttu da yani umarim aralik ayi icin olan da patlamaz :)
Nesibeye de bir an once baktir derim, sesindeki tatliliktan samimiyetten anlarsin ne kadar profosyonel ve iyi oldugu :)

Arkadaşlar selananın su falı yorumu geldi..bence iyi bir bayan ilgilide..geçmişi,sunki durumumu duygu ,düşünce ve ruh haimi iyi bildi ddikleride doğruydu.fakat gelecekle ilgili çok olumsuz konuştu,sonuçta gördüklerini söyledi.değerleri gelecekle ilgili hep olumlu söylemişlerdi ana selena tersini söyledi.kafam iyice karıştı daha baktırmamak gerk gasliba .bağımlıkık oldu yaa kurtulmak istiyorum bu bağımlılıktan.burayı okuyuncada yine dayanamıyorum bakturıyorum. sizleride seviyorum hergün okudadan edemiyorum sanki bi aile gibi hissediyorum bu topiği.allah yardımcımız olsun diim

merhabalar bilgilendirme amaçla yazıyorum binnaz ablada geçen günler meral saydama fal baktırdım saçma sapan bi fal geldi olumsuz yorumumu yazdım fakat günler oldu yorumlarda yayınlanmadı. sanırım olumsuz yorumları yayınlamıyorlar oradaki yorumlara inanarak fal göndermeyin paraya yazık gerçekten

Bende
Bana tek kelimesi cikmadi. Fali dinlerken anladim kisilik analizi yanlis, hissiyat zaten yok........Acelya'nin tek sermayesi uyanikligi, agzi iyi laf yapiyor. Bana ne olumlu ne olumsuz tek kelime cikmadi.
hıccc bı dedıgı cıkmadı acelyabın

Kızlarr cvplarınız için tesekkur ederımm.ben gene tozuttum.. Gunde 3 fal:)))) sımdı saraylihanımı beklıyorum sonrada bu fal olayına 1 ay ara verıyorum bıttım gene yaaaa:) ama sızleri takıbe devam...selın ımer bende cıkmıyo ama patladıda yazamıyorum neden dersenız olayların nasıl gıttını bılmıyorum karşı cephede:)) ama ınstagram sagolsun resımler sarmaşdolaşlık full( amannn yittii ya dıyorum 24 saat boşverıyorum hoppp 25.saat gene sahalardayım yorumcu turu. Yemın edıyorum bırlez daha bır ılışkı yasarsam ne yapıcagımı bılmıyorum ama ne yapmıcagımı bılıyorumm:) iş desenız bekle babam bekle sene oldu yaw( işin komıgı hayat gecıyo 4 mevsım gectı beklentılerımızın ustunden bız hala sınegın yagını cıkarmaya calışıp 1,2 sey cıkınca umutlanıyoruz.sor asıl konu ne alemde oyle kendı alemınde işte haha:) kafayı yedım resımlerını gorunce ıyı degılım galıba.bı huni takıp gezesım var.daha az acı cekerım sankı:) bu arada hale cetinede attım dun o kadar begenmedım yazıp neden attım bı sorun bılmıyorum hAha.kızlar sızı sevıyorum gerısınıde koy verıyorum..

Selena ıyıdırrr

Kurtulamazsınn canım fal vurur dönedöne gene vuuur:) ben senelerdır kac tovbe ettım gene gıttım gene baktırdım sıgara gıbı zararlı ama keyıflı.

Aynen dediğin gibi gülüm sigara gibi bağımlılık zararını biliyorsun kopamıyorsun kısırdöngü içindeyiz ayrıca çok sık farl baktırmak gerçekten de iyi değil kafan karışıyor enerjin düşüyor gerçi galiba ilk kez ben 2 hafta kadar ara verdim giriyorum okuyorum fikir ediniyorum ama inat ediyorum fal göndermiyorum bakalım bu inadım ne kadar sürecek

SAKIN pes etme inada devammm..

Selena ve kiraze bende gelecek zaman icin aynı seyleri söylediler.ileri dönem içinde guzel sonuçlanacagıni şimdi yağmu falımda bakalım o neler aktarıcak

yağmurunda yorumu geldi.oda yaklaşık aynı şeyleri söyledi.bekledigime degmiş uzun bir açılım yapmış.ama gelecekle ilgili kiraze ve selana kadar net degildi söyledikleri .ama dikkatli okuyunca mantıklı ve aynı yola çıkıcak bir yorum.yani yagmur biraz daha ucu açık ve bir yorum yapmış
hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar.

arkadaslar bana klotho fama bilge alev tansel ve greta 3 5 farkla ayni seyi soylediler. Fakat alev tansele cok sasirdim. Verdigi tarih hakikaten cikti ilk kez boyle bisey yasiyorum. Kasim 15 gibi gorusmeleriniz artiyor vs dedi ve gorusmezken kasim 15 den sonra hakikaten artti hatta hic bu kadar cok gorusmemistik. Sonuctan emin degilim ama bu kisim resmen cikti :)

tellwe de benim yorumcularım şuan netleşti.kiraze ve selana.başka yorumcularada baktırdım ama en çok yakın bulup.net aktarımlar yapanlar onlar oldu.ama aklım eyifer ve luna06 da kalmadıda değil.saraylıhanıma baktırmadım sizce denemelimiyim..

İkisinede baktırdım bir konu hakkında tamamen zıt şeyler söylediler..ama ikiside iyi insanlar sadece yorumları farklı oldu bakalım..

Burdaki cogu kisi memnun bunlarn icnde bnde varm. Ama soyledikleri ckmyanlarda var tbiki. Kndi adima soyledigi dgrultuda seyler yasadgm icn bn tvsiye edebilirm. Ama son karar tbiki senin

Kızlarr yardımm edınnn lutfensaraylı hanımın attıgı yorum geldı işim olmicakmış aynı sektorde başka fırma dıyo imkansızzx..başka şirketler olamazzzz.. Almazlar, yaşım tutmaz ayrıca sektor olarak olmuyo zaten başka gecış( sevdıgımle ılgılıde analız sahane geçmiş mukemmel.ama havada kalan seyler var.ne doncek dedı ne donmicek işden cıkmanda payı var dedı imkansız 8000 kişilik fırmanın başkanının kapısından gecemez o:) nereye oyle bı durum yok zaten ışimle ılgılı ızlemem gereken yonteöı dpgru bılmış ama tarıh yok durum yok bırı bana saraylıhanımın baktıgı yorum yuzdeyuz cıkmıyo desın lutfen butun yorumcular olucak dıyo işin bı saraylı ıle selın ımer başka sirket dıyo(

bence bu kadar takılma fallara. ayrıca yüzdeyüz çıkmaz ya da çıkar diyemez kimse. hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Saraylinın dedıgı ve cıkmadıgı bışeyy varmıı??? Kızlarrr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…