- 30 Ekim 2014
- 28
- 8
- 3
- 38
enerji meselesi sanirim yeni bi isim oldugundan da olabilir benim kendi adima kahve ve 2 tarot kardesim adina 2 kahve annem icin de 1 tarot gonderdik mobil odemem izin verse daha gondericektim ama benim meslegimden kardesimin okuluna obur erkek kardesimin isinden annemle babamin dava muhabbetlerine kadar hicbir bilgi vermeden bildi yani olani ve gecmisi iyi analiz ediyo ilerisi icin aralik ayi sonunda olacak birseyden bahsetti ve dunku is basvurumun olumlu sonuclanacagini soyledi gayet olumlu gecti olucak muhtemelen bakalim aralik sonu icin soyledigi de tutucak mi :) samimi birisi de ayni zamanda bana da bi ablam tavsiye etti dedikleri tutar insallah ama tutmasa bile tatli dili yeter filan diye ama tuttu da yani umarim aralik ayi icin olan da patlamaz :)Miroskas beğenilmiyor diye biliyorum; ama Nesibe'ye bir gün baktırıcam :)
hıccc bı dedıgı cıkmadı acelyabınBana tek kelimesi cikmadi. Fali dinlerken anladim kisilik analizi yanlis, hissiyat zaten yok........Acelya'nin tek sermayesi uyanikligi, agzi iyi laf yapiyor. Bana ne olumlu ne olumsuz tek kelime cikmadi.
Arkadaşlar selananın su falı yorumu geldi..bence iyi bir bayan ilgilide..geçmişi,sunki durumumu duygu ,düşünce ve ruh haimi iyi bildi ddikleride doğruydu.fakat gelecekle ilgili çok olumsuz konuştu,sonuçta gördüklerini söyledi.değerleri gelecekle ilgili hep olumlu söylemişlerdi ana selena tersini söyledi.kafam iyice karıştı daha baktırmamak gerk gasliba .bağımlıkık oldu yaa kurtulmak istiyorum bu bağımlılıktan.burayı okuyuncada yine dayanamıyorum bakturıyorum. sizleride seviyorum hergün okudadan edemiyorum sanki bi aile gibi hissediyorum bu topiği.allah yardımcımız olsun diim
Kurtulamazsınn canım fal vurur dönedöne gene vuuur:) ben senelerdır kac tovbe ettım gene gıttım gene baktırdım sıgara gıbı zararlı ama keyıflı.Selena ıyıdırrr
Kurtulamazsınn canım fal vurur dönedöne gene vuuur:) ben senelerdır kac tovbe ettım gene gıttım gene baktırdım sıgara gıbı zararlı ama keyıflı.
SAKIN pes etme inada devammm..Aynen dediğin gibi gülüm sigara gibi bağımlılık zararını biliyorsun kopamıyorsun kısırdöngü içindeyiz ayrıca çok sık farl baktırmak gerçekten de iyi değil kafan karışıyor enerjin düşüyor gerçi galiba ilk kez ben 2 hafta kadar ara verdim giriyorum okuyorum fikir ediniyorum ama inat ediyorum fal göndermiyorum bakalım bu inadım ne kadar sürecek
Kiraza aynı zamanda fal alemdeki Ester Kira mı ?Selena ve kiraze bende gelecek zaman icin aynı seyleri söylediler.ileri dönem içinde guzel sonuçlanacagıni şimdi yağmu falımda bakalım o neler aktarıcak
evet :)Kiraza aynı zamanda fal alemdeki Ester Kira mı ?
Burdaki cogu kisi memnun bunlarn icnde bnde varm. Ama soyledikleri ckmyanlarda var tbiki. Kndi adima soyledigi dgrultuda seyler yasadgm icn bn tvsiye edebilirm. Ama son karar tbiki senintellwe de benim yorumcularım şuan netleşti.kiraze ve selana.başka yorumcularada baktırdım ama en çok yakın bulup.net aktarımlar yapanlar onlar oldu.ama aklım eyifer ve luna06 da kalmadıda değil.saraylıhanıma baktırmadım sizce denemelimiyim..
bence bu kadar takılma fallara. ayrıca yüzdeyüz çıkmaz ya da çıkar diyemez kimse. hakkında hayırlısı olur inşallah :)Kızlarr yardımm edınnn lutfensaraylı hanımın attıgı yorum geldı işim olmicakmış aynı sektorde başka fırma dıyo imkansızzx..başka şirketler olamazzzz.. Almazlar, yaşım tutmaz ayrıca sektor olarak olmuyo zaten başka gecış ( sevdıgımle ılgılıde analız sahane geçmiş mukemmel.ama havada kalan seyler var.ne doncek dedı ne donmicek işden cıkmanda payı var dedı imkansız 8000 kişilik fırmanın başkanının kapısından gecemez o:) nereye oyle bı durum yok zaten ışimle ılgılı ızlemem gereken yonteöı dpgru bılmış ama tarıh yok durum yok bırı bana saraylıhanımın baktıgı yorum yuzdeyuz cıkmıyo desın lutfen butun yorumcular olucak dıyo işin bı saraylı ıle selın ımer başka sirket dıyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?