Bende çıkmadı canım dedikleri gönlünü ferah tutSaraylinın dedıgı ve cıkmadıgı bışeyy varmıı??? Kızlarrr(
Saraylinın dedıgı ve cıkmadıgı bışeyy varmıı??? Kızlarrr(
Onuda denemk istiyorum aslında persembeye kadar açmıycakmış.ne falı yollasam hangisinde daha iyi ?Burdaki cogu kisi memnun bunlarn icnde bnde varm. Ama soyledikleri ckmyanlarda var tbiki. Kndi adima soyledigi dgrultuda seyler yasadgm icn bn tvsiye edebilirm. Ama son karar tbiki senin
Onuda denemk istiyorum aslında persembeye kadar açmıycakmış.ne falı yollasam hangisinde daha iyi ?
Saraylinın dedıgı ve cıkmadıgı bışeyy varmıı??? Kızlarrr(
Oncekı yazımda yazdım çok ılumsuz bır yorum geldıNiye soruyorsun ? :)
gercektenmı:! Sevınıcem vallahı özel degılse dedıgı hangı sey cıkmadı ozeldende guvenırsen atabılırsın? Olumsuz diyıpte olumlu olan varmı meselaBende çıkmadı canım dedikleri gönlünü ferah tut
Sen saraylıının dedıklerını yasadımmı cherrycımMutlaka vardir, en super falci bile herkese tutturamaz. Bana en cok Venus'tur, onun dedikleri %90 cikti ama %10u olmadi, yani en cok tutturanin bile her dedigi cikmayabiliyor.
Sen saraylıının dedıklerını yasadımmı cherrycım
Ayy üzüldüm senın adına sevındımde kendı adıma şuan yıkıldımYasadim sekerim.
Ayy üzüldüm senın adına sevındımde kendı adıma şuan yıkıldım((
Kızlarr yardımm edınnn lutfensaraylı hanımın attıgı yorum geldı işim olmicakmış aynı sektorde başka fırma dıyo imkansızzx..başka şirketler olamazzzz.. Almazlar, yaşım tutmaz ayrıca sektor olarak olmuyo zaten başka gecış ( sevdıgımle ılgılıde analız sahane geçmiş mukemmel.ama havada kalan seyler var.ne doncek dedı ne donmicek işden cıkmanda payı var dedı imkansız 8000 kişilik fırmanın başkanının kapısından gecemez o:) nereye oyle bı durum yok zaten ışimle ılgılı ızlemem gereken yonteöı dpgru bılmış ama tarıh yok durum yok bırı bana saraylıhanımın baktıgı yorum yuzdeyuz cıkmıyo desın lutfen butun yorumcular olucak dıyo işin bı saraylı ıle selın ımer başka sirket dıyo (
Onuda denemk istiyorum aslında persembeye kadar açmıycakmış.ne falı yollasam hangisinde daha iyi ?
Kızlarr yardımm edınnn lutfensaraylı hanımın attıgı yorum geldı işim olmicakmış aynı sektorde başka fırma dıyo imkansızzx..başka şirketler olamazzzz.. Almazlar, yaşım tutmaz ayrıca sektor olarak olmuyo zaten başka gecış ( sevdıgımle ılgılıde analız sahane geçmiş mukemmel.ama havada kalan seyler var.ne doncek dedı ne donmicek işden cıkmanda payı var dedı imkansız 8000 kişilik fırmanın başkanının kapısından gecemez o:) nereye oyle bı durum yok zaten ışimle ılgılı ızlemem gereken yonteöı dpgru bılmış ama tarıh yok durum yok bırı bana saraylıhanımın baktıgı yorum yuzdeyuz cıkmıyo desın lutfen butun yorumcular olucak dıyo işin bı saraylı ıle selın ımer başka sirket dıyo (
Canım melegınkelerde cıkmadı banaPanpa sen Melek'i begeniyordum yanlis hatirlamiyorsam, bana tek kelimesi cikmadi mesela. Fal enerjilerimiz zitsa, bu durumda sana da Sarayli cikmaz diye dusunuyorum :)
Canım melegınkelerde cıkmadı banaayy kıs falenerjımız alcanzarla aynıydu o sevıyomuyfu acep
Sagol arkadasım bekleyıp gorucezAlcanzarla zit kutuplardaydik biz......
Bana cikmayanlar:
Melek, Nesibe, Rezzan, Selena
Cikanlar : Venusamber, Sarayli, Falalem Meryem, tatliCadi
Venus ve TatliCadiyi tek gecerim :)
Selena banada inş çıkmaz..Bana nesibede tutturamıyor oysaki çok beğenilir..ben bişe anlamadım bu enerjilerde yaaAlcanzarla zit kutuplardaydik biz......
Bana cikmayanlar:
Melek, Nesibe, Rezzan, Selena
Cikanlar : Venusamber, Sarayli, Falalem Meryem, tatliCadi
Venus ve TatliCadiyi tek gecerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?