Binnaz Abla

Burdaki cogu kisi memnun bunlarn icnde bnde varm. Ama soyledikleri ckmyanlarda var tbiki. Kndi adima soyledigi dgrultuda seyler yasadgm icn bn tvsiye edebilirm. Ama son karar tbiki senin
Onuda denemk istiyorum aslında persembeye kadar açmıycakmış.ne falı yollasam hangisinde daha iyi ?

Kızlar falalem rezzan ablaya baktıran varmı.yada fikri olan yorumları cok gzl ama aldanmamakta lazım tabi

Ger
Bende çıkmadı canım dedikleri gönlünü ferah tut
gercektenmı:! Sevınıcem vallahı özel degılse dedıgı hangı sey cıkmadı ozeldende guvenırsen atabılırsın? Olumsuz diyıpte olumlu olan varmı mesela

işi online a dökmüşler insanların derdini çenesini dinlemeden çene yormadan en fazla klavye tıkırdatırlar.

Uzlme o kdr canm. Bna ckti cgu ama ckmyanlarda var topicte

Onuda denemk istiyorum aslında persembeye kadar açmıycakmış.ne falı yollasam hangisinde daha iyi ?

Bn khve gnderdm hep

Ya gülüm ya hangi yorumcunun yüzde yüz çıkıyor bu çıksın

Panpa sen Melek'i begeniyordum yanlis hatirlamiyorsam, bana tek kelimesi cikmadi mesela. Fal enerjilerimiz zitsa, bu durumda sana da Sarayli cikmaz diye dusunuyorum :)
Canım melegınkelerde cıkmadı bana ayy kıs falenerjımız alcanzarla aynıydu o sevıyomuyfu acep

Canım melegınkelerde cıkmadı bana ayy kıs falenerjımız alcanzarla aynıydu o sevıyomuyfu acep

Alcanzarla zit kutuplardaydik biz......

Bana cikmayanlar:

Melek, Nesibe, Rezzan, Selena

Cikanlar : Venusamber, Sarayli, Falalem Meryem, tatliCadi

Venus ve TatliCadiyi tek gecerim :)

Son düzenleme:
Alcanzarla zit kutuplardaydik biz......

Bana cikmayanlar:

Melek, Nesibe, Rezzan, Selena

Cikanlar : Venusamber, Sarayli, Falalem Meryem, tatliCadi

Venus ve TatliCadiyi tek gecerim :)
Selena banada inş çıkmaz..Bana nesibede tutturamıyor oysaki çok beğenilir..ben bişe anlamadım bu enerjilerde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…