Binnaz Abla

Selena banada inş çıkmaz..Bana nesibede tutturamıyor oysaki çok beğenilir..ben bişe anlamadım bu enerjilerde yaa

Valla bana Nesibe'nin ilk baktigi fal cok cok sasirticiydi, 1 yil once bakmisti. Soylediklerinin cikma oalsiligi hala var, ucu acik duruyor. O garip faldan sonra 2-3 kere daha baktirdim, onlar cikmadi.

Ger

gercektenmı:! Sevınıcem vallahı özel degılse dedıgı hangı sey cıkmadı ozeldende guvenırsen atabılırsın? Olumsuz diyıpte olumlu olan varmı mesela
Canım bu kadar takılma derim fallara takılırsan işin içinden çıkamazsın kafan allak bullak olur.. Ee ne demişler fala inanma falsız da kalma. ayrıca saraylının falı bende patladı dediği şeyin tam tersi oldu birde bir kaç bişey daha demişti onlarda çıkmadı ama kötü bir falcı diyemem severim kendisini geçmiş ve şuanki durumu çok çok iyi bilmişti sadece gelecek fosss çıktı :)

Caresiz bir durum göremedim kusura bakma ama hali hazirda bir isin var yazdigina göre gecis durumu zaten hrm sana hemde gececigin firma ile gorusmelerine bagla yani iradenin devreye girecegi bir durum falda ne ciktigindan ziyada gerceklik payini dusunmeniz daha mantikli fallarla hayal dunyasina fazla kapiliyorsunuz bence ve sarayli ile alakali eklemek isterimki fal bakmasinda duru görüsüyle cok durust bir bakim yapan bir bayan ne goriyorsa onu soyluyor ve dediklerini yasiyorum .yazmak istemiyordum ama dikkatimi cektigi icin cevap vermek istedim

Fallara cok kapilmayin kizlar hele iyi bakmayanlara hic ... obosa paradan baska bisi degil o harcadiginiz paralarla neler alacaginizi dusunun hatta gezmeye cikin gerekirse durumunuzu burda paylasip yorumlatin ama falladan bisi ummayin. Baktirsaniz bile unutun dusunmeyin...bunu 2yildir bu topicitakip eden ve fal baktiran biri olarak soyluyorum baktirmiyorum ve cok rahatim.cok istersemde bir kisiye atarim oda ayda 1 olucak baskada kendime izin vermiyorum

Sana sonuna kadar katılıyorum..(çok istersem bir kişiye atarın dediniz)bu kişi kim acaba sormamın bi sakıncası yokda tabii paylaşırsanda memnun olurum

Kızlar merhaba çıkan fal haberim var sizinle paylaşmak istedim devlet atamasına basvurmustum bir ay önce medyum Selena ve alfa öz e yollamistim ikisi de atanamayacagimi söylemişlerdi ve atanamadim

Kızlar merhaba çıkan fal haberim var sizinle paylaşmak istedim devlet atamasına basvurmustum bir ay önce medyum Selena ve alfa öz e yollamistim ikisi de atanamayacagimi söylemişlerdi ve atanamadim

Zaten olumlu bi soyledikleri ciksa dsimi kircam. Uzlme dicm sacma oluck, hkkinda hyrlsi olsn canim

Sana sonuna kadar katılıyorum..(çok istersem bir kişiye atarın dediniz)bu kişi kim acaba sormamın bi sakıncası yokda tabii paylaşırsanda memnun olurum

Sarayliya atarim diye dusunerek yazmistim bana ilk ve ikinci fali farkli olmasina ragmen onun duru görü seklini daha cok begendim ve iki akraba fal baktirdik ikimizin falida şu an yasadiklarimiz paralel yani gidisat fallara goreama bu demek degil tum fal cikicak vs diye bunun garantisi yyok.Fallarin zamanida 1.5ay öncesi ustelik ve ben bu zaman zarfinda kimseye fal atmadim..

Son düzenleme:
Bende artık fal baktırmıyorum fal baktırma nedenimi ortadan kaldırdığım için bitti çok şükür darısı sizin başınıza merak ettiğim bi şey olursa sadece Nesibeye baktırırım o kadar bu aralar kendimle uğraşıyorum ve kendimi inanın hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum çok mutluyum

kızlar gercekten fal baktırmama kararı bende aldım hele telwe denen sıteye bır daha ugramayı bıle dusunmuyorum son meshur olanları denedım ztn hepsını resmen.Nazz,barkiel,fama,herra.Bunlardan herra yı ve barkieli begendım.Nazz ztn hep beraber salak yerıne konulduk okuyunca nerden bılıyor lan bunları bu kadın dedım ama yemısız kazıgı bır sey bılmemıs yanı,ama en son kredımlede luna ya attım kadın kac gundur 5 kısı 5 kısı alıyorum dıyor fala bır sıra gelmedı onuda gectım ınsan bır bılgı verır ılk sırada olmama ragmen bakılmadı dalga falan gecıyor heralde :S ve orda emek veren tek ısım SARAYLI hanımm bunuda altına basa basa soyluyorum cıkar yada cıkmaz ama kadın saygılı,emek vererek,ozenerek bakıyor ınsallah daha ıyı bır sıtede kendıne yer bulur -valla cok sınırlendım

en guzelii kuzummm gıt kıyafet al,makyaj yap suslen en guzeliii bende karar verdım su anda gercekten bu kadar abuk sabuk sekılde fal baktırdıktan sonra kı karsılarındakını salak yerıne koyuyorlar,bende baktırırsam bıldıgım ınsana baktırıcam daha yenı bırını denemek ısmını bıle duymak ıstemıyorum, benım gozumdede,hıslerı olan ınsan nesıbe bana cıkanlardan bende ztn yakalamakta zor onu o yuzden ona baktırırsam baya param cebımde kalıcak gıbı

kızlar ben ayla'yı aradım birkaç saat once. randevulaştık ama şimdi açmadı. zor olsa da bu gece ulaşmaya çalışıcam.

biraz caresiz kaldım da. birine ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…