- 23 Ağustos 2012
- 52.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.227
- 898
Selena banada inş çıkmaz..Bana nesibede tutturamıyor oysaki çok beğenilir..ben bişe anlamadım bu enerjilerde yaa
Valla bana Nesibe'nin ilk baktigi fal cok cok sasirticiydi, 1 yil once bakmisti. Soylediklerinin cikma oalsiligi hala var, ucu acik duruyor. O garip faldan sonra 2-3 kere daha baktirdim, onlar cikmadi.
Yfrm sen barkiele bktrdn mi pki ?
Ben bu aralar tovbe ettim ve ara verdim, ama oruc bozucam elbet bir gun o zaman baktiririm :)
Canım az kaldı bende tövbe edeceğim galiba bu aralar.
Canım bu kadar takılma derim fallara takılırsan işin içinden çıkamazsın kafan allak bullak olur.. Ee ne demişler fala inanma falsız da kalma.Ger
gercektenmı:! Sevınıcem vallahı özel degılse dedıgı hangı sey cıkmadı ozeldende guvenırsen atabılırsın? Olumsuz diyıpte olumlu olan varmı mesela
Tm canm senle bzm fallarda bgndiklermz gnlde ayni ya bktrdn da gzmden mi kcti acaba dedim. Nasl bulcksn merak ediyormBen bu aralar tovbe ettim ve ara verdim, ama oruc bozucam elbet bir gun o zaman baktiririm :)
Kızlarr yardımm edınnn lutfensaraylı hanımın attıgı yorum geldı işim olmicakmış aynı sektorde başka fırma dıyo imkansızzx..başka şirketler olamazzzz.. Almazlar, yaşım tutmaz ayrıca sektor olarak olmuyo zaten başka gecış ( sevdıgımle ılgılıde analız sahane geçmiş mukemmel.ama havada kalan seyler var.ne doncek dedı ne donmicek işden cıkmanda payı var dedı imkansız 8000 kişilik fırmanın başkanının kapısından gecemez o:) nereye oyle bı durum yok zaten ışimle ılgılı ızlemem gereken yonteöı dpgru bılmış ama tarıh yok durum yok bırı bana saraylıhanımın baktıgı yorum yuzdeyuz cıkmıyo desın lutfen butun yorumcular olucak dıyo işin bı saraylı ıle selın ımer başka sirket dıyo (
Sana sonuna kadar katılıyorum..(çok istersem bir kişiye atarın dediniz)bu kişi kim acaba sormamın bi sakıncası yokda tabii paylaşırsanda memnun olurumFallara cok kapilmayin kizlar hele iyi bakmayanlara hic ... obosa paradan baska bisi degil o harcadiginiz paralarla neler alacaginizi dusunun hatta gezmeye cikin gerekirse durumunuzu burda paylasip yorumlatin ama falladan bisi ummayin. Baktirsaniz bile unutun dusunmeyin...bunu 2yildir bu topicitakip eden ve fal baktiran biri olarak soyluyorum baktirmiyorum ve cok rahatim.cok istersemde bir kisiye atarim oda ayda 1 olucak baskada kendime izin vermiyorum
Kızlar merhaba çıkan fal haberim var sizinle paylaşmak istedim devlet atamasına basvurmustum bir ay önce medyum Selena ve alfa öz e yollamistim ikisi de atanamayacagimi söylemişlerdi ve atanamadim
Sana sonuna kadar katılıyorum..(çok istersem bir kişiye atarın dediniz)bu kişi kim acaba sormamın bi sakıncası yokda tabii paylaşırsanda memnun olurum
Kızlar merhaba çıkan fal haberim var sizinle paylaşmak istedim devlet atamasına basvurmustum bir ay önce medyum Selena ve alfa öz e yollamistim ikisi de atanamayacagimi söylemişlerdi ve atanamadim
en guzelii kuzummm gıt kıyafet al,makyaj yap suslen en guzeliiiBende artık fal baktırmıyorum fal baktırma nedenimi ortadan kaldırdığım için bitti çok şükür darısı sizin başınıza merak ettiğim bi şey olursa sadece Nesibeye baktırırım o kadar bu aralar kendimle uğraşıyorum ve kendimi inanın hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?