Dedıgı pek basarlı degıl olma acısından uzulme canım o yuzden cok içten bı bayan ams yorumcu olarak orta karardemekki ayla çözüm değilmiş. dönmedi telefonlarıma, açmadı. çok aradım sapık gibi. ihtiyaç anında aranacak kişiler listemize başkasını yazalım.
Yazmana sevındım yorum alıyorum cunku hepınızden.ama yanlış ıfade ettım sanırım ben 1,5 senedır işsizim .eskı işime donmeye calışıyorum. Kı olmuyo sonuötaCaresiz bir durum göremedim kusura bakma ama hali hazirda bir isin var yazdigina göre gecis durumu zaten hrm sana hemde gececigin firma ile gorusmelerine bagla yani iradenin devreye girecegi bir durum falda ne ciktigindan ziyada gerceklik payini dusunmeniz daha mantikli fallarla hayal dunyasina fazla kapiliyorsunuz bence ve sarayli ile alakali eklemek isterimki fal bakmasinda duru görüsüyle cok durust bir bakim yapan bir bayan ne goriyorsa onu soyluyor ve dediklerini yasiyorum .yazmak istemiyordum ama dikkatimi cektigi icin cevap vermek istedim
kızlar ben ayla'yı aradım birkaç saat once. randevulaştık ama şimdi açmadı. zor olsa da bu gece ulaşmaya çalışıcam.
biraz caresiz kaldım da. birine ihtiyacım var.
Dedıgı pek basarlı degıl olma acısından uzulme canım o yuzden cok içten bı bayan ams yorumcu olarak orta karar
Samuka sana zaman vermişti çıktımı dediği zamanında..Canım tesadüf geçen gün Ayla ya msj attım döndü babasını kaybetmiş belki o yüzdendir
Samuka sana zaman vermişti çıktımı dediği zamanında..
Hakkında hayırlısıcanım inş doru zamanda isteklerin gerçekleşirYok işte o zamanla alakalı bir kez daha danışacaktım kadını sesini duyunca vazgeçtim sormaya, ama benim son zamanda zamanla ilgili tüm fallar patladı bu falların hepsi nerdeyse birebir aynı ağızdan çıkmış gibiydi ; Fama, Selin, Ayla
ben aylaya parasini 5 gun once yatirdim, ilk 2-3 gun surekli oyaladi yarim saat sonra ara, 5 dakika sonra ara diye diye. bugun oldu kendisine hala ulasabilmis degilim. parayla da hic fal baktirmam, benim de buna baktirasim geldi, sonuc bu =D kotu niyetli olmayabilir ama sorumsuz. musait degilsen "simdi bakamiyorum, su kadar gun sonra ara" dersin, "hesap nomu vereyim, parayi yatir" deyip gunlerce "yarim saat sonra ara" diye diye cocuk kandirir gibi oyalamazsin.
Hakkında hayırlısıcanım inş doru zamanda isteklerin gerçekleşir
Ayla da benim hissettiğim hayır demeyi müsait değilim demeyi beceremiyor, galiba çünkü bende aradım ısrarla en son bir akşam yakaladım baktırdım parayı da sonra yatırmıştım kadın sormamıştı bile,
zaten yatırdığımız para bir şey değil ama ben şeye kızdım, en az 15 kez aradım, her seferinde yarım saat sonra ara dedi. en son dedim, konuşamayacaksınız söyleyin, ne zaman müsaitseniz o zaman arayın, ben de sizi sıkıştırmak istemem. beş dakika sonra ara demişti bu lafımdan önce, ben bunu söyleyince tamam yarım saat sonra ara dedi=D sonra aradım aradım bir daha cevap yok. yarım saat sonra müsait olmazsanız müsait olunca bekliyorum, çaldırın diye de belirtmiştim. günlerdir ses seda yok kendisinden. babasını kaybetmişse başı sağolsun ama o zaman yarım saat sonra ara demeyecek 96 defa.[/QUOT
Para yatsın yatmasın onu sorgulamıyor bile ve müsait değilim beni bir kaç günü sonra arayın falanda demiyor, babasından önce de aynı şekilde burda senin dediğin gibi bir kaç arkadaş yaşadı aynı şeyi özetle hatun niye böyle davranıyor anlamış değilim
ben de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama sorumsuz.
samuka onlar sende sonuç olarak mı patladı zaman olarak mıı?Yok işte o zamanla alakalı bir kez daha danışacaktım kadını sesini duyunca vazgeçtim sormaya, ama benim son zamanda zamanla ilgili tüm fallar patladı bu falların hepsi nerdeyse birebir aynı ağızdan çıkmış gibiydi ; Fama, Selin, Ayla
samuka onlar sende sonuç olarak mı patladı zaman olarak mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?