Binnaz Abla

canım benım zamana takılma bende 9 ay fark etmıstı anlatmıstım olumluysa ınsallah olur, aradan kac ay gecsede:) fazla gecmesın ama mumkunse

kızlar evde bakan yiğit'in numarası var mı sizde? bana atabilir misiniz??

Kızlar daha önce topicte bahsetmiştim bundan 6 veya 7 ay önce tellwe de hislerenerji ye baktırmıştım ve şu anki yaşadığım olayı bir tek o söylemişti yani bana 2 kez daha kriz noktanız olacak demişti ve hatunun dediği çıkmıştı 5 aydır yoktu dönmüş ben bir kez daha deneyeceğim o hatunu

tatlım o iyi miydi? net falcısına göre tutarlı mı yani? bildiği kilitler var mı

benim o zamanki baktırdığım nickim sıkıntı oldu silindi eski fallarıma ulaşamıyorum ama o hatunu unutamamıştım sebep şu pembeci değil di verdiği harfler vardı doğruydu ve bana çok iyi hatırlıyorum şunu demişti sakın sıkıntı yapma çünkü 2 kez kriz noktanız olacak yani ayrılık var ama sonra tekrar dönüş olacak 1.inci krizi atlattık şu an 2.krizdeyiz

ha unuttum o sıra baktırdığımda gene ayrıydık barışacağımızı ama diyerek bunları söylemişti doğru barıştırydık

akşamları giriyorum diye yazmış
Aslina bkarsan hatun az buz seyler bilmemis anacm enerjinin tuttugu asikar. Bnce bu kdr cok falci arayisina grmektense bu hatunla devm et bnce. Bksana ne kdr zamn onceden olacklari soylems sana. Bugnku yorumunu da merakla bkliyorum bacım.

Biz nasıl paklanıcaz yaaa :))

Cok zor o is bacim kndmizi kandrmayalm :))

gülüm evet doğru enerjim tuttu diyorsun 2 veya 3 fal dan sonra artık sarmaya başlıyor yani arada bir bağ oluştumu cılkı çıkıyor bu benim düşüncem yani

Birde ben şeyi merak ediyorum belki konusu geçmiştir de bu falcılara fal yolladğın vakit sistem bunlara haber vermiyormu ne bileyim mail yada tel msj gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…