zaman gülüm hemen hemen tüm fallarım aynı diyebeleceğim şekilde selena, saraylı, selin, ayla ufak tefek değişikliklerle aynı yorumlar diyebilirim ama zaman da patladı ha çok mu geçti ortalama alırsam 1 ay falan geçti
canım benım zamana takılma bende 9 ay fark etmıstı anlatmıstım olumluysa ınsallah olur, aradan kac ay gecsede:) fazla gecmesın ama mumkunse
tatlım o iyi miydi? net falcısına göre tutarlı mı yani? bildiği kilitler var mıKızlar daha önce topicte bahsetmiştim bundan 6 veya 7 ay önce tellwe de hislerenerji ye baktırmıştım ve şu anki yaşadığım olayı bir tek o söylemişti yani bana 2 kez daha kriz noktanız olacak demişti ve hatunun dediği çıkmıştı 5 aydır yoktu dönmüş ben bir kez daha deneyeceğim o hatunu
benim o zamanki baktırdığım nickim sıkıntı oldu silindi eski fallarıma ulaşamıyorum ama o hatunu unutamamıştım sebep şu pembeci değil di verdiği harfler vardı doğruydu ve bana çok iyi hatırlıyorum şunu demişti sakın sıkıntı yapma çünkü 2 kez kriz noktanız olacak yani ayrılık var ama sonra tekrar dönüş olacak 1.inci krizi atlattık şu an 2.krizdeyiz
ne falı baktırmıştın samuka?ha unuttum o sıra baktırdığımda gene ayrıydık barışacağımızı ama diyerek bunları söylemişti doğru barıştırydık
ne falı baktırmıştın samuka?
en son 3 gün önce girmiş yine gitmiş olmasın sakın?
en son 3 gün önce girmiş yine gitmiş olmasın sakın?
akşamları giriyorum diye yazmış
ayrıca 5 aydan sonra ilk kez giriş yapmış demekki başlayacak ben yollayacağım bugün veya yarın anlarız
Biz nasıl paklanıcaz yaaa :))yolladım bile dayanamadım oturmuşken bilgisayarın başınayorum gelir gelmez yazarım
Biz nasıl paklanıcaz yaaa :))
Aslina bkarsan hatun az buz seyler bilmemis anacm enerjinin tuttugu asikar. Bnce bu kdr cok falci arayisina grmektense bu hatunla devm et bnce. Bksana ne kdr zamn onceden olacklari soylems sana. Bugnku yorumunu da merakla bkliyorum bacım.akşamları giriyorum diye yazmış
Biz nasıl paklanıcaz yaaa :))
Aslina bkarsan hatun az buz seyler bilmemis anacm enerjinin tuttugu asikar. Bnce bu kdr cok falci arayisina grmektense bu hatunla devm et bnce. Bksana ne kdr zamn onceden olacklari soylems sana. Bugnku yorumunu da merakla bkliyorum bacım.
Cok zor o is bacim kndmizi kandrmayalm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?