- 21 Kasım 2014
- 145
- 166
- 113
bence maıl gıtmesı lazım kendı aralarında bır sıstemlerı vardır elbet samukacım..yanı mantıklı olan oBirde ben şeyi merak ediyorum belki konusu geçmiştir de bu falcılara fal yolladğın vakit sistem bunlara haber vermiyormu ne bileyim mail yada tel msj gibi
bence maıl gıtmesı lazım kendı aralarında bır sıstemlerı vardır elbet samukacım..yanı mantıklı olan o
evet onu bende dusundum gecen gun ama kesınlıkle haber gıtmesı gerekıyor mantıklı olan o kuzumbazen çok bekletiyorlar ya o yüzden sordum demek ki ya müsait olmuyorlar yada bekleterek piyasa mı artırıyorlar anlamadım,
Canm luna falında nasilsın baktırabildinmi sen.kızlar luna ya baktırıp dedıklerını yasıyan bır tek urmına mı ?
Baktirdim canim ben cok begendim sasirtti baya beni insallah gelicekte cikarCanm luna falında nasilsın baktırabildinmi sen.
Canim ben yeni yolayabildim sanirım yarın aksama kalır benimkiBaktirdim canim ben cok begendim sasirtti baya beni insallah gelicekte cikarHic anlatmadigim halde bilmis baya ilgilide begendim canim sende bildimi ?? :)
Inş.sana söyledigi olumlu seylerde çikar canım.Canim ben yeni yolayabildim sanirım yarın aksama kalır benimki
telefona bile çıkmıyor, bırak çıkmayı =DAyla cikti mi canlarim
Canm artık pek oneri yapamıyoruz.çünkü bana çıkan diger arkadaşa cıkmiyor cekingen durumdayız yani.çok guzle yorumcular var tabi ama istersen sen bi dolaş forumda bak yorumlara içine sinene yolla canm.benim düsüncen bu arkadaşlar ne der bilemem tabiöneri istemiştim falım da kapalı duruyor ama sanırım pek umursanmadım
öneri istemiştim falım da kapalı duruyor ama sanırım pek umursanmadım
tellwe de 10 kredim var kimi önerirsiniz ki sizin dedikleriniz çok pahalı benim için
naazz burda baya işler çevirdi ama yorumcu olarak gerçekten iyi bence ve begenlerde olmuştu aslında.ama oda bekletebilir.ikisi de online değil ki . biraz aceleci miyim neyimonline olanları da sizden hiç duymadım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?