Binnaz Abla

merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım. aslında uzun süredir takip ediyordum fakat kısmet bugüneymiş. bende iyi bir falcı arıyorum. yıllardır baktırmadığım kalmadı. binnaz'daki herkese baktırdım sayılır. acaba sizin önerebileceğiniz birileri var mı?

Birde ben şeyi merak ediyorum belki konusu geçmiştir de bu falcılara fal yolladğın vakit sistem bunlara haber vermiyormu ne bileyim mail yada tel msj gibi
bence maıl gıtmesı lazım kendı aralarında bır sıstemlerı vardır elbet samukacım..yanı mantıklı olan o

bence maıl gıtmesı lazım kendı aralarında bır sıstemlerı vardır elbet samukacım..yanı mantıklı olan o

bazen çok bekletiyorlar ya o yüzden sordum demek ki ya müsait olmuyorlar yada bekleterek piyasa mı artırıyorlar anlamadım,

öneri istemiştim falım da kapalı duruyor ama sanırım pek umursanmadım
Canm artık pek oneri yapamıyoruz.çünkü bana çıkan diger arkadaşa cıkmiyor cekingen durumdayız yani.çok guzle yorumcular var tabi ama istersen sen bi dolaş forumda bak yorumlara içine sinene yolla canm.benim düsüncen bu arkadaşlar ne der bilemem tabi

tellwe de 10 kredim var kimi önerirsiniz ki sizin dedikleriniz çok pahalı benim için

Eger 10 kredin varsa famayi kahvede barkieli de katinada tavsiye edebilirm. Yani en azindan bn onlsra bu fallari gonderdm ve memnun kldm. Arkdsm da bu aksam barkile ginderdi fkt sansmiza girmedi. Yarna yorumlsrsa onunda bgenip bgnmedgini szinle paylasicm aa dostlar

ikisi de online değil ki . biraz aceleci miyim neyim online olanları da sizden hiç duymadım açıkcası

Vallahi canm bn bu ikisi birde sarayliyi denedm onun dsindakiler icn yorm yapamicm. Yardmci olamadm uzgnm

Gece gece çıkan fall haberiiii!!!!!!!! Kızlar resmen tükürdüğümü yalıyorum ve sızlere selin ımerin işimle ılgılı cıkan fal haberını verıyorum:.) şoyle eskı işime donucekmıyım dedım ınatla hayır yenı bı şirket olucak dedı hatta legosunu tarıf ettı. Baktım oyle legosu olan bı şırket yoktu legoda uçan kuş kanatlı demişti. Neyse uzun lafı kısası bugun tesadufen gordugum bır ılan deneyımlı personel arayan benım meslegımden bır şirket veee legosunda kanatları olan bır at:)) haha yabancı demıştı sadece turk şirketı maasşı daha ıyı demıştı hayır maas bıraz daha az senın eskı sirketınden buyuk demıştı hayır degıl ama gelın gorunki benım seltorum artı lego uyuyor artı verdıgı tarıh bugun:))) hoş salı gunu goruşmeye gıducem sınavı kazanırmıyım bılemem ama selın hanım bence bılmıştır bır yorumcuya gore bukadar bılınır.aşk hayatımda cıkarsa sılırım butun yorumcuları dırekkk selın hanımla yasarım fal hayatımı .bu yazdıklarımdan falın cıkmamışkı de denılebılır.ama tarıh lego hemenhemen eskıkte olsa dogru tahmın ve evet kendı sektorum ne dersınız oldumu bu fal olmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…