Binnaz Abla

Canım sen daha iyi bilirsin naçizane fikrim; böyle durumlarda görüşmeni yapıp sonra sonucu yazman daha iyi olmaz mı
Çünkü bir sürü insan okuyor Maşaallah ( herkes okumuş olucak :)
Kısmette de varsa gerisi boş ...Hayırlısıysa Rabbim gönlüne göre en güzelini versin amin

Binnnaz ablada elif isik ve sevval erdala baktirdim..
Elif isiga gonderdigim ikinci fal..gecen senede gondermistim.cok olumsuz bir kadin.olumsuzu anlatirkende hic usluba dikkat etmiyor.gecen seneki fali cikmadi aslinda sevgilimle ayrilacagimizi bildi gerci ama o istemeyecek dedi.oysa ben bitirdim iliskiyi...ciddi degil dedi.adam ciddiydi.yani biraz duruma göre konusuyor fal bakmiyir bence.bide surekli evlebiceksin diyor gecen sene kasim gibi taniscaksin dedi bu sefer Şubat mart gibi çöpe gitti param ..
Sevval erdal aslinda altıncı hissinin kuvvetli oldugunu hissettim.olumlu bir kadin.olumsuz bile konussa ses tonu cok tatli..ben begendim.bakalım dedigi cikacak mi mantikli konustu..

yolladım bile dayanamadım oturmuşken bilgisayarın başına yorum gelir gelmez yazarım

iptal ettim çünkü hanımefendi durumunu uzakta yapmış bunun için sisteme girmek gerek herhalde madem girdin gördün iade et yada yorumla değil mi yani

yazım ortada yok la; bir daha yazayım bari bence çıkmıştır nihayetinde kahve falı kadın müneccim b...u yememiştir herhalde ısrarla o iş olmayacak demiş ve tutturmuş hani eski işinin olacağı olasılığı var dememiş birde bana dedikler çıksa ya

Ben sevemedim o kadını sesi,yorumlayiş şekli bana çok kötü enerji verdi.tamm bir insan yorumlar ama bu kadar itici olmaz.yağmurda falımın sonucunu olumsuz demişti ama anlatımı ve aktarımı yumuşaktı.ama bu kadın maşallah bi akıl hastanesine yatırmadığı kaldı

Aynı kişiden mi bahsediyoruz Selin İmer o bildiğim kadarıyla yazılı yorum yapıyor

O kadar fal baktırdım şu 1 ayda en itici en kötu enerjiyi bana ilkay gür verdi.söyledikleri doğru belki ama anlatımı ve yaklaşımı çok ağırdı.yağmurda onun gibi olumsuz olaacaģıbı aktardı ama gayet yumuşak ve düzgün bir anlatımı vardı.

Kızlar ben bugün bir b....k yedim dün hisler enerjiye attımda iptal etmiştim ya bugün kredim var rahatlık battı Barkiel e göndermek istiyorum ama o kartlara bakıyor elimde ilginç bir fincan var tellwe de dolaşıyom dolaşıyom dolaşıyom sonra hızımı alamadım fiyatı yükselmeden Barki el katina Medyum Sahra diye birine fincanı yolladım.

Sonuç; Barkiel gerçekten iyi bir yorumcu kısa ama net hani böyle pembe tablocu değil kartlarla birlikte his te katıyor ha süper mi değil ama geçmiş anı cuk diye oturttu sorumu sordum gayet mantıklı cevap aldım
Medyum Sahra o geçmiş ve anla ilgili güzel di yani lafı süslemeden ve doğru bir şekilde anlatmış ve geçmişle ilgili ilginç bir detayda doğru tahminde bulunmuş
Yani her iki yorumcu denenebilir her ikisininde sonucu aynı odaklı aynı da o nihai son bir türlü çıkmıyor yaaaaa

öneri istemiştim falım da kapalı duruyor ama sanırım pek umursanmadım
canım kahvede rezzan begenılır sonra tarot nesıbe var telweden begenılen son zamanlarda ı
kehanettin'i görüyorum bayadır ama acaba nasıldır?

canım kahvede arkadaşların yazdıklarını bende begenırım bırtek meryemı denemedım ama luna guzel ayrıca 10 kredın varsa denenebılır begendım baya bır aynı sekılde barkıel ve famada ıyı denenebılır sec begen al

Ayy ilkay bana çıkmadı.asla seni aramaz dedigi afam aylar sonra tipis tipis ayagima geldi...eski sevgilimle bizi evlendirdi ama ayrildik..o duruma gore olumsuz konusuyor.hikayen olumsuzsa olumsuz diyor hatta cogu oyle..benim arkadasada asla olnayacak bir sey icin olabilir dedi ve olmadi tabi...takma bence.yagmurada baktirmustim oda cikmadi..

Canım sana da hiç kimsenin falı çıkmamış heralde beğendiğin falcı yok mu?

Canım sana da hiç kimsenin falı çıkmamış heralde beğendiğin falcı yok mu?
Gercekten cikmadi...ufak tefek seyler...baktirdiklarim arasinda cikan yok.ama baktirmadigimda cok falci varezzan abla bile cikmadi herkes övüyor.nesibe ye baktirmadim bir yakalayamadim....
Eylul,ilkay gur,elif isik bunlar cikmadi zaten bir seneyi gecti bunlara bakturmam...
Hala bulamadım iyi bir falci...

Ya aslinda olur olmazı demesi degil sorunum uslumu.ya ne psikolojik problemi kaldi nede söylemediği.mesela bor yorcu daha psikolik sorunlaarı var destege ihtiyacı var dedi ama uslubuyla düzgunce ama ilkay berdi veriştirdi.fal bakamasamda benimde hisslerim kuvetlidir heleki birinden kötü emerji alim ooo aynı ortamda kalamam kalırsamda olay çıkar.ve ben o ladın acayip kötü bir enerji aldım.daha yaklaşmam baktığı fal çıksa bile

İyi ettin canm.sayende bol bol denemiş yorumcu oluyor.bende yaklaştım sana

Bana cikmadi evleniceksiniz dedigi çocuktan sogudum kendim ayrildim...asla aramaz dedigi adam kapima geldi...bide emin emin gelse bile sana kov diyolar bazi falcilar etkisinde kaldim adami kovdum resmen..cok etkisinde kalmayin canlarim baktirin gecin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…