Arkdsmin barkiel yorumu gldi. Anla ilgili 2 seyi net bilms detayms tarh ve gdsat olarak da sarayliyla paralel seyler soylems. Bgendm dedi bilginize
Canim bana baya net kesin seyler soylemiss kendisii o yuzden farkli olmus biraz ama dogrusuda o senin dedigin yani kimse o kadar kesin konusmamali bence fal evet cikabilir ama yolu kendimiz belirliyoruzBarkiel in falında hoşuma giden kısa ama düşündürücü kesin net bu böyle şu böyle böyle davran şunu yapma bunu yap v.s değil yani kartınla kendi hissiyatını yorumluyor ama kadın şey havası veriyor insanın bir kaderi var bu kartlar fallar sana olasılıkları sunar ama gene de nihayi kararı sen vermelisin benim demem le onun demesiyle değil yani ben öyle anladım hani bazı yorumcular yapar ya sana gelecek ha kapında köle olacak v.s yok
Canim bana baya net kesin seyler soylemiss kendisii o yuzden farkli olmus biraz ama dogrusuda o senin dedigin yani kimse o kadar kesin konusmamali bence fal evet cikabilir ama yolu kendimiz belirliyoruz
Lunayi bekle derim kuzum sarayliya oncedn baktirdiysan ama fiyatlati yukselmeden dene derim ben beni baya sasirtti soylemedigim seyleri bilmis saraylida iyi ama ayy kararsizlik kotu sey :) :)Luna ya attığım falı çekip saraylıya mı atsam acaba ?
Lunayi bekle derim kuzum sarayliya oncedn baktirdiysan ama fiyatlati yukselmeden dene derim ben beni baya sasirtti soylemedigim seyleri bilmis saraylida iyi ama ayy kararsizlik kotu sey :) :)
Bende onlara gicik oluyorum bendede oyle konusan bir selenaydi onunda fali cikmadi cok kesin bi sekilde konusmus cok uzulmustum tersi oldu sukur ki evet insanlar oyle istiyor galiba kuzum faldan anlamam ben sadece baktiririm :) ondan heralde dogru dedin kartlarda onemli bu konusa baktira baktira ogreniyoruz :):)emin olmuştur belki senin falında yani bazı kartlara istesende farklı yorum yapamazsın ben olumlu veya olumsuz kesin konuşanlar var ya böyle acayip kendinden emin sanki kahin gibi onlara tırt oluyorum belki de bazı fal baktıranlar öyle şeyler bekliyordur ne bileyim herkesi memnun etmek zor ya herkesin beklentisi farklı
Tuh kacirdim..ne zaman girer ki..barkiele bende katina baktirdim...Sonuç cikarsa yazarim verdigi tarihe var..Saraylı sabah baktı fallarına ve çıktı canm.nesibeyi bende merak ediyorum
Aynen bende..ama oyle olmak zorundalar inandirici olmak icin.yani ucunu acik biraksa o zaman bilemedi deriz emin degildi deriz guvenmeyiz.elif isik bana oyle konustu asla olmaz gibilerinden ama cikmadi dedikleti..emin olmuştur belki senin falında yani bazı kartlara istesende farklı yorum yapamazsın ben olumlu veya olumsuz kesin konuşanlar var ya böyle acayip kendinden emin sanki kahin gibi onlara tırt oluyorum belki de bazı fal baktıranlar öyle şeyler bekliyordur ne bileyim herkesi memnun etmek zor ya herkesin beklentisi farklı
Luna ya attığım falı çekip saraylıya mı atsam acaba ?
Luna falıma bu sabah bakmış..saraylıya baktırmamıştım merak ediyordum falları açmış lunadada 2. Sıradayım kararsız kaldım
Bende sabırsızlıkla bekliyorumLuna falıma bu sabah bakmış..
Kesin ve net şeyler söylüyor net tarihler veriyor.uzun da yorumu sorduğun soruları net cevaplıyor yuvarlak konuşmuyor mesela sevgilimle iki buçuk sene sonunda evleneceğimi bir oğlum olacağını evliliğinde aileler arasında didişmeler olacağını ben sormadan söylemiş
Geleceği bekleyip göreceğiz artık
Ben kahve yolladım ama ilk yollayısım yorumlatınca yazarım.Arkadaşlar lunaya hangi falı gönderdiniz..sizce hangi fal türünde daha iddalı..
Teşekkürler..bekliyprummmBen kahve yolladım ama ilk yollayısım yorumlatınca yazarım.
Birde barkiel icin bi tespitimi soyliym bilmiyorm szdede oldu mu. Ozellikle hm sarayli hmde barkiele bktranlardan fikir almk isterm. Şoyleki evt sarayli daha detayli bkiyor dgru. Ama barkielde aldgi ucretle kiyaslndgnda hkki yenmyecek bi kadin bnce. Ve bn o kadinin falini okurkn sanki sarayliya fal bktrmism gbi hissettm kndi adima. Kurdgu cumleler, tespitleri vs.. ayni sarayli gbiydi. Htta ayni cumleleri kurdgu yerler bile oldu sasrtci bi sekilde. Birde selin imerle ayni cumleleri kurdgu yerler oldu. Fali cikar yda ckmz o ayri ama hkkini veriyor bnce fzlasiyla.
Kız belki barkiel de çok fal baktırıyordur bizim gibi onların sözünden etkilenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?