canm kiraze'ye de baktırmışsın galiba, onda tuttu mu peki tarihler falan?
artık öyle bunaldım ki kızlar, adamın biriyle iş için telefonda konusurken yere oturup ağlayasım geldi. yeter vallahi ya.
Bekleyenlerin gozu aydin, Nesibe 6 bucukta sistemdee :))
Canım fal sepetinde mobil ödeme var mı???Varsa nasıl alınıyor?
kızlar kiraze kahve bakmayı bırakmış galiba
Var canim. Falini doldurduktan sonra odeme sayfasinda yonlendiriyor seni. Mobil odeme tabinda asagida numarayi yazacagin bir bolum var ordan hallediyosun :)
Ay be tatlım Nesibe,nesibe diyonuz Fal sepeti yazmışımBinnaz abla 'yı soracaktım.Şu sıra aklım hiç başımda değil valla
Geçen mutfak temizliyom kagıt havlu bir anda kayboldu önümden.arıyom arıyom yokgittim tekrar yeni açtım,odama geçtim.Annem sesleniyor kağıt havlunun buz dolabında ne işi var diye :)))))))
:)))) kağıt havlu buzdolabında durur deseydin annene sen de :))) binnaz ablada da var canım. Ödeme sayfası yönlendiriyor zaten görürsün çok kolay..
Yaaaa inanmıyoruummm kiraze bırakmış olamaz kahveyii( ben şimdi kime gidicem kahve için??? Rezzan Abla demeyin ona ancak 5 gunde bir gönderebiliyorumm
Haleh'in bana iş için 2 ay önce dediği olmadıAğustos'da kupa kraliçesi beni işde görüyordu Diyecem senin Kupa Kraliçesi yalancı çıktı :))
Tatlım buğün kahveyi yaptım,içtim resim çekecem tam biri yazmış kahve bakmıyor diyebenim şansıma 1 ay olmuş tutuyom kendimi ,1 kahve içem gönderem dedim saat geçmedi kadın kahveyi bırakmış ((
Dün gece de ben dedim ağustos sonu eylül başı diyodunuz, daha hiçbir hareket yok diye :) acaba dedim zaman mı sarktı? (Senden kopya çektim kabul ediyorum :) ) yine öyle diyorum demiş ama bu defa eylül ortasına kadar adım gelmezse sen at dedi bananesibeciğim bekle diyo, adım atamam ben inşallah o adım gelir de rahatlarım ben de :)
( çok kötü olmuş cnm yaa ama vardır bunda da bir hayır elbet..
Benimde buğün aklımdan bu soru geçiyordu..Acaba Beyza'ya ne tarih verdi ,çıktı mı çıkmadı mı diye..ama bak üzüldüm şimdi ya( yok be tatlım zaman'ı tuturamıyorlar ama sen Nesibe'yi dinle..o daha hakim senin olaylara..İnşallah tez ama tez vakit gelir o adım..
baktıramadım bende canım bugün biraz işlerim var akşam online olursa baktırcam.yoksa yarına kalır artık.günün belli saatlerinde online olması lazım aslında böyle sürekli bekliyoruz zor oluyor denk gelmesi.
Zamanlara takilmamayi ogrendim artik sanirim.. Nesibeyi hep dinledim, simdi de dinleyecegim beni cok iyi biliyor o artik haklisin.. İnsallah gelir canim.. Cook tesekkur ederim..
Gönderdin mi tatlım aslında bugünden de pek umudum yoktu evde değildim altı buçuktan sonra geldim gelir gelmez hemen baktım 3 kişi vardı bu sefer gönderebildim sonunda 8. kişi falan olabilirim ama olsun beklerim 6 gün bekledim yorum içn bi kaç saat beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?