Binnaz Abla

canm kiraze'ye de baktırmışsın galiba, onda tuttu mu peki tarihler falan?

artık öyle bunaldım ki kızlar, adamın biriyle iş için telefonda konusurken yere oturup ağlayasım geldi. yeter vallahi ya.

Yapma canım ya enerjini düşünmemeye gayret et gerekirse zorla kendini. Baska yapcak bisey yok.

Ben az önce baktırdım kirazeye bugün ilk falda dosya açılmamıştı ikincide açıldı dinledim.Kiraze bencede iyi ben ilk kez baktırdım , benim olayların karşısındaki davranışlarımı görebilmiş mesela.Geleceği bilemem tabi ama hiç uçmamış hep akla mantığa sığar şeyler söylemiş.

kızlar kiraze kahve bakmayı bırakmış galiba

Ben dün kahve fotosu yolladım ,fotoda sorun çıktığı için bana tekrar gönder demişti.Ben tekrar uğraşmayıp tarota geçtim.Bakmasa tekrar gönder demezdi.Fakat bugün dikkat etmedim kahvede online olup olmadığına.

Var canim. Falini doldurduktan sonra odeme sayfasinda yonlendiriyor seni. Mobil odeme tabinda asagida numarayi yazacagin bir bolum var ordan hallediyosun :)

Ay be tatlım Nesibe,nesibe diyonuz Fal sepeti yazmışım Binnaz abla 'yı soracaktım.Şu sıra aklım hiç başımda değil valla
Geçen mutfak temizliyom kagıt havlu bir anda kayboldu önümden.arıyom arıyom yok gittim tekrar yeni açtım,odama geçtim.Annem sesleniyor kağıt havlunun buz dolabında ne işi var diye :)))))))

:)))) kağıt havlu buzdolabında durur deseydin annene sen de :))) binnaz ablada da var canım. Ödeme sayfası yönlendiriyor zaten görürsün çok kolay..

Son düzenleme:
Yaaaa inanmıyoruummm kiraze bırakmış olamaz kahveyii ( ben şimdi kime gidicem kahve için??? Rezzan Abla demeyin ona ancak 5 gunde bir gönderebiliyorumm

:)))) kağıt havlu buzdolabında durur deseydin annene sen de :))) binnaz ablada da var canım. Ödeme sayfası yönlendiriyor zaten görürsün çok kolay..

Haleh'in bana iş için 2 ay önce dediği olmadı Ağustos'da kupa kraliçesi beni işde görüyordu Diyecem senin Kupa Kraliçesi yalancı çıktı :))

Yaaaa inanmıyoruummm kiraze bırakmış olamaz kahveyii ( ben şimdi kime gidicem kahve için??? Rezzan Abla demeyin ona ancak 5 gunde bir gönderebiliyorumm

Tatlım buğün kahveyi yaptım,içtim resim çekecem tam biri yazmış kahve bakmıyor diye benim şansıma 1 ay olmuş tutuyom kendimi ,1 kahve içem gönderem dedim saat geçmedi kadın kahveyi bırakmış ((

Haleh'in bana iş için 2 ay önce dediği olmadı Ağustos'da kupa kraliçesi beni işde görüyordu Diyecem senin Kupa Kraliçesi yalancı çıktı :))

Dün gece de ben dedim ağustos sonu eylül başı diyodunuz, daha hiçbir hareket yok diye :) acaba dedim zaman mı sarktı? (Senden kopya çektim kabul ediyorum :) ) yine öyle diyorum demiş ama bu defa eylül ortasına kadar adım gelmezse sen at dedi bana nesibeciğim bekle diyo, adım atamam ben inşallah o adım gelir de rahatlarım ben de :)

Benimde buğün aklımdan bu soru geçiyordu..Acaba Beyza'ya ne tarih verdi ,çıktı mı çıkmadı mı diye..ama bak üzüldüm şimdi ya ( yok be tatlım zaman'ı tuturamıyorlarama sen Nesibe'yi dinle..o daha hakim senin olaylara..İnşallah tez ama tez vakit gelir o adım..

Zamanlara takilmamayi ogrendim artik sanirim.. Nesibeyi hep dinledim, simdi de dinleyecegim beni cok iyi biliyor o artik haklisin.. İnsallah gelir canim.. Cook tesekkur ederim..

Gönderdin mi tatlım aslında bugünden de pek umudum yoktu evde değildim altı buçuktan sonra geldim gelir gelmez hemen baktım 3 kişi vardı bu sefer gönderebildim sonunda 8. kişi falan olabilirim ama olsun beklerim 6 gün bekledim yorum içn bi kaç saat beklerim

Zamanlara takilmamayi ogrendim artik sanirim.. Nesibeyi hep dinledim, simdi de dinleyecegim beni cok iyi biliyor o artik haklisin.. İnsallah gelir canim.. Cook tesekkur ederim..

Beyza sen Nesibeden çok memnunsun ona baktırmayı düşünmezken senin yorumlarınla fikir değiştirdim bende fal yolladım bekliyorum ,yorumunda tavsiyede bulunursa kesin uyayım mı sen tavsiyelerini uyguladın mı sonuç aldın mı

benddeee yolladım nesibeyede galiba benimkni geri göndercekk smdi tornishyı bekliyorumm

gönderdim canım beklemedeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…