Binnaz Abla

Yok bnim kastettigm o degildi yani syslu laflar feln degil. Durum tespitlernde kurdugu cumleler oyle. Ne biliym bn okurkn fali oyle hisdettim. Bir kc yerde ya bunu bna saraylida dedi ya da selinde dedigm yerleri oldu.

Yok bnim kastettigm o degildi yani syslu laflar feln degil. Durum tespitlernde kurdugu cumleler oyle. Ne biliym bn okurkn fali oyle hisdettim. Bir kc yerde ya bunu bna saraylida dedi ya da selinde dedigm yerleri oldu.

anladım şöyle iyice paranoyak olduk ya hadi neyse demek ki durumun için yapılan yorumlar aynı kapıya çıkıyor ve bu yorumlar olumlu ise hepsinde çıksınnnnnn

kızlar tavsiyeniz sayesinde dün naaz'a fal attım. kahveydi. bana biraz yüzeysel geldi. sevgilimle barışacakmışım bana aşıkmış ve diğer kızla da çıkmayacakmış. olayların tam tersini söyledi bana. açıkcası çok inanmadım ama bu sene bitmeden yeniden konuşacaksınız dedi. eğer çıkarsa haber veririm.

Artık fal işini baya bir azalttım ama eski deneyimlerimden aklıma geldikçe paylaşıyorum belki fikir olur sizin icin...

Öncelikle tellwe den baslayayim begendiklerim v.amber,ugga,falbaz, galen, lucia,mistikkedi yani ilkay gur aşk hayatım dedikleri yönde ilerledi sorduğum kişiyle crimson lady de olmayacak demişti ama benim istemeyecegimi söylemişti ki bu çıkmadı
Begenmediklerim pembe tablocular medyum Merkür , eyifer, Saraylı hanım , esince, medyum tuna ,Chloe
dedikleri çıkmadı klotho da anda iyiydi ama çıkmadı dedikleri
Daha da ismini unuttugum bir sürü kişi var yalnız dikkatimi ceken burada da söylenmişti başka falcilara sorduklarımı bana yorum diye yazan kişiler oldu çok güvenilir bir site degil bence dikkatimi çeken ikinci şey ise eskiden dedikleri çıkan iyi falcilar uzun bir süre ortadan kaybolup yeniden piyasaya çıkıyorlar ama sanki yerlerine pembe tablocu yerleştiriyorlar

ben barkiel'i beğendim. şimdi ikinci olarak soruma yanıt verecek onu bekliyorum da.

söylemediğim en kilit şeyi bilmiş ilişkimde.
hani yüzeysel yazmıştım sıkıntılıyız vs diye. bu direkt sebebi söylemiş şu nedenle sıkıntınız var diye.

yorumu da çok mantıklı geldi.

aman çıksında kişiler yanlış olsun olumludur inşallah

sewındım buna bana da sacma sapan seyler soylemıstı an la ılgılı olarak sonucu olumluydu ama olsn ..

ben de yakınlarda baktırdıklarımı yazayım o zaman belki yardımcı olur size. hatırladığım kadar:
Binnaz Abla
-Umut Işık: Kesinlikle ilk 3 favorilerime girer. Ne dediyse hepsini yaşadım. İlk başlarda inandırıcı gelmemişti ama çıkınca fark ettim ki biliyor.
-Gizem Sitare: Tamamen sallamasyon. Hatta falımın geri iadesini istedim. Pembe tablocu. Hiçbirini yaşamadım.
-Hira Soydan: Yine favorilerimden. An ve geçmiş çok başarılı. İleriye yönelik dedikleri de Umut'la aynı. göreceğiz.

Falalem:
-Rezzan Abla: Dediklerini yaşadığım kişilerden biri. Sesini özellikle çok seviyorum.
-Nurşah: An ve geçmiş Hira'daki gibi başarılı. Dediği bir kaç ufak olayı yaşadım. Zaman verdi beklemedeyim.
-Meryem: Onun da an ve geçmişi iyiydi ama açıkcası ilerisi için pek umut vaat etmedi. Bir daha denemem herhalde.

Tellwe:
-Jelizaroze: Dediklerini komple yaşadım. Zaten yakın zaman için konuşmuştu. Umutsuz gördüğüm bir olayı anlatmış ve dediği gibi çıktı.
-Naaz: Olumlu konuştu ama an olarak çıkacağını sanmıyorum. Fazla pembe tablo geldi. Göreceğiz.

Canim naz bence eski bir falci cunku eskiden beri baktiranlarin butun gecmisini biliyor acayip seyler soyluyor ama yeni uye ulup baktiranlara genel konusuyor ztn kendi reklamini falan yapti ostedigi kadar iyi yapsin gozumuzden dustu :/ binnaz abladakilerde genelde fostur ama sana cikan olmus guzel seyler ciksinn insallahhh :)

Barkielin boyle sasrtci taraflari var canm gerckten. Umarm dedikleri olumludr ve klbine gore gerceklesr
yok prensesin hayatın yeni biri var

Yhu prenses bile yenisini bulms yanalm halimize :)

Canım arayan bulur sen arıyon mu bakalım bak bunu yazınca aklıma ne geldi kızlar mutlaka etrafımızda sevdiğimiz erkek arkadaş, kardeş, ağbi , dayı amca, belkide baba (dul olmak kaydıyla burda kendime pay çıkarıyorum) nız vardır gelin talip olan arkadaşlara tanıştıralım k.k çöp çatan sitesine dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…