- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Şaka bir yana saraylı sesli yorum yaptığı için tam hatırlamıyorum ama selin imer çok süslü kelimeler kullanıyor yani inci tanesi gibi sin kuğu gibi süzülüyon falan gibi bu kadında bana olan yorumunda rastlamadım açıkçası
Yok bnim kastettigm o degildi yani syslu laflar feln degil. Durum tespitlernde kurdugu cumleler oyle. Ne biliym bn okurkn fali oyle hisdettim. Bir kc yerde ya bunu bna saraylida dedi ya da selinde dedigm yerleri oldu.
Kız belki barkiel de çok fal baktırıyordur bizim gibi onların sözünden etkilenmiştir
ben çok guldüm allahta seni güldürsün
Valla haklıda olabilirsin canm.ben çok guldüm allahta seni güldürsün
Kızlar lunaya ne fali atim sizce ?
kızlar prenses34 vardı telwede mithatla naptı o barıştılar mı? duygu "adisi" naptı? takip edeniniz var mı:)))
Kızlar barkiel bana soru sordugum insan icin supriz bir gorusmeniz olcak demisti bir suredir konusmuyoduk pat diye karsina cikabilir konusmaniz olmadan demisti boyle bisey bugun oldu ama bunu ben yaptim yani bilmiyorum kisiler yanlis ama sonucta gorusme oldu
sewındım buna bana da sacma sapan seyler soylemıstı an la ılgılı olarak sonucu olumluydu ama olsn ..kızlar tavsiyeniz sayesinde dün naaz'a fal attım. kahveydi. bana biraz yüzeysel geldi. sevgilimle barışacakmışım bana aşıkmış ve diğer kızla da çıkmayacakmış. olayların tam tersini söyledi bana. açıkcası çok inanmadım ama bu sene bitmeden yeniden konuşacaksınız dedi. eğer çıkarsa haber veririm.
Canim naz bence eski bir falci cunku eskiden beri baktiranlarin butun gecmisini biliyor acayip seyler soyluyor ama yeni uye ulup baktiranlara genel konusuyor ztn kendi reklamini falan yapti ostedigi kadar iyi yapsin gozumuzden dustu :/ binnaz abladakilerde genelde fostur ama sana cikan olmus guzel seyler ciksinn insallahhh :)ben de yakınlarda baktırdıklarımı yazayım o zaman belki yardımcı olur size. hatırladığım kadar:
Binnaz Abla
-Umut Işık: Kesinlikle ilk 3 favorilerime girer. Ne dediyse hepsini yaşadım. İlk başlarda inandırıcı gelmemişti ama çıkınca fark ettim ki biliyor.
-Gizem Sitare: Tamamen sallamasyon. Hatta falımın geri iadesini istedim. Pembe tablocu. Hiçbirini yaşamadım.
-Hira Soydan: Yine favorilerimden. An ve geçmiş çok başarılı. İleriye yönelik dedikleri de Umut'la aynı. göreceğiz.
Falalem:
-Rezzan Abla: Dediklerini yaşadığım kişilerden biri. Sesini özellikle çok seviyorum.
-Nurşah: An ve geçmiş Hira'daki gibi başarılı. Dediği bir kaç ufak olayı yaşadım. Zaman verdi beklemedeyim.
-Meryem: Onun da an ve geçmişi iyiydi ama açıkcası ilerisi için pek umut vaat etmedi. Bir daha denemem herhalde.
Tellwe:
-Jelizaroze: Dediklerini komple yaşadım. Zaten yakın zaman için konuşmuştu. Umutsuz gördüğüm bir olayı anlatmış ve dediği gibi çıktı.
-Naaz: Olumlu konuştu ama an olarak çıkacağını sanmıyorum. Fazla pembe tablo geldi. Göreceğiz.
ben barkiel'i beğendim. şimdi ikinci olarak soruma yanıt verecek onu bekliyorum da.
söylemediğim en kilit şeyi bilmiş ilişkimde.
hani yüzeysel yazmıştım sıkıntılıyız vs diye. bu direkt sebebi söylemiş şu nedenle sıkıntınız var diye.
yorumu da çok mantıklı geldi.
yok prensesin hayatın yeni biri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?