Ben kahve göndermiştim sonra falı iade edip katina göndermemi istedi.. Katinanın daha iyi olacağını sorularına daha net cevaplar buluruz demişti. Çok da net cevaplar vermiş yani inş tırt çıkmaz inş pembe tablocu değildir çünkü bana bayağı olumlu yorum getirmiş.. İşte seni seviyor evleneceksiniz mutlu bir yuvanız olacak gibi :)Arkadaşlar lunaya hangi falı gönderdiniz..sizce hangi fal türünde daha iddalı..
Canım arayan bulur sen arıyon mu bakalımbak bunu yazınca aklıma ne geldi kızlar mutlaka etrafımızda sevdiğimiz erkek arkadaş, kardeş, ağbi , dayı amca, belkide baba (dul olmak kaydıyla burda kendime pay çıkarıyorum) nız vardır gelin talip olan arkadaşlara tanıştıralım k.k çöp çatan sitesine dönsün
Evet gorusmem cok guzeldi acikcasi bunu soyleyen tek falci supriz bir gorusme olucagini yaniaman çıksında kişiler yanlış olsun olumludur inşallah
kızlar Herra içim ne dersiniz? yorumlarınız benim için çok önemli
ayy çok sevindim canım bana geçemn yıl bi fal yorumunda kadın bu yılı görmüş resmen.. tekrar kahve attım yine isabetliydi.. pembe tablocu değil değil mi? yalnız o kadar umutsuzuz ki çoğumuz olumlu yorumlara bile önceki tecrübelerden mütevellit tereddütle yaklaşıyoruz.. ya mutlu etmek için diyolarsa diye.. bende onu seviyorum enerjisini gerçekten sevdiğim ve birbirinden bağımsıuz olduğuna inandığım yorumcuların benzer yorumları ve tarihleri ümitlendiriyor ..canım bende bıldıklerı olmustu ama verdıgı tarıhlere daha cok var :) ıyı falcılarla sevdıklerımle yanı aynı tarıhlerı soyledı canım benımm
canım ben telweye guvenmedıgım ıcın baska hesaptan yolladm naz olayından sonra ozellıkle.Herra ve luna ya cokta ısabetlıydı begendım luna o ve bıde barkıle vardı unuttumayy çok sevindim canım bana geçemn yıl bi fal yorumunda kadın bu yılı görmüş resmen.. tekrar kahve attım yine isabetliydi.. pembe tablocu değil değil mi? yalnız o kadar umutsuzuz ki çoğumuz olumlu yorumlara bile önceki tecrübelerden mütevellit tereddütle yaklaşıyoruz.. ya mutlu etmek için diyolarsa diye.. bende onu seviyorum enerjisini gerçekten sevdiğim ve birbirinden bağımsıuz olduğuna inandığım yorumcuların benzer yorumları ve tarihleri ümitlendiriyor ..
hımmm ne güzel çok sevindim.. enerji öyle bir şey ki mesela tellwede sayısız falcı var falalemde ya da binnnazda ve hepsinin tellwe hariç aynı konuda yorumunu almışımdır.. nasıl onlar bizden alıyorsa biz de onlardan alıyoruz.. ben favorilerimi söylersem; Fama,Naz,Estanbul,Selena,Hera,Falcısema,Venceremos ki buna hiç bilgi vermedim nokta atışı yaptı.. Falalem: Rezzan abla ( durumlarda hissiyatı ve empati yeteneği çok kuvvetli gerçek bir yengeç), EsterKira o da iyi,Binnaz abla : Şevval ERDAL( çok güven veriyor,çok mantıklı yorumları cümleleri vs),Maya Demir,Tumay Cennet,Selin İmer( farklı bir yorum tarzı var), mERAL SAYDAM( NASIL YÜZDE YÜZ ANLAMIŞ DEĞİLİM!,BURNU ÇOK HAVADA).. SÜREÇ yorumları ve tarih aralıkları aynı hepsinin.. ah bi de bizim umudumuz olsa ne iyi olur.. Haa bir de Kerem AVŞAR ı deneyeniniz oldu mu? onun da yorumları hep 5 yıldızlı.. Kızlar ya sizin gerçekten ama gerçekten hissiyatına içsel olarak güvendiğiniz,size öngörüleri evet olabilir dedirten yorumcular kimler?canım ben telweye guvenmedıgım ıcın baska hesaptan yolladm naz olayından sonra ozellıkle.Herra ve luna ya cokta ısabetlıydı begendım luna o ve bıde barkıle vardı unuttumbaktırdım 3 de aynı tarıhlerı verdıler ve dıger bana cıkan ısımlerde oyle dedıler yaa hepsı ya hıc bırı durumu soz konusu bende :) ne gorduyse soylemıs pembe bır tablo degıldı kuzum olumsuzluklarıda soylemıstı bana ısle ılgılı ozellıkle bakalım :) ama bu ucunden sıralama ıstersen 1.luna 2.herra 3. barkiel derım .ınsallahhh cıkar devamıda bak bu guzel bır haber
tellwede selena kesinlikle benim favorim hislerinin kuvvetli olduğuna çok inanıyorum hatta öyle şeyler söyledi ki sadece hisle olacak şey değillerdi :) dediklerinden de yaşadığım olmuştur. aynı şekilde kiraze de hisli birisi dediklerinin çıkma ihtimali var ve ses tonu çok tatlı :)hımmm ne güzel çok sevindim.. enerji öyle bir şey ki mesela tellwede sayısız falcı var falalemde ya da binnnazda ve hepsinin tellwe hariç aynı konuda yorumunu almışımdır.. nasıl onlar bizden alıyorsa biz de onlardan alıyoruz.. ben favorilerimi söylersem; Fama,Naz,Estanbul,Selena,Hera,Falcısema,Venceremos ki buna hiç bilgi vermedim nokta atışı yaptı.. Falalem: Rezzan abla ( durumlarda hissiyatı ve empati yeteneği çok kuvvetli gerçek bir yengeç), EsterKira o da iyi,Binnaz abla : Şevval ERDAL( çok güven veriyor,çok mantıklı yorumları cümleleri vs),Maya Demir,Tumay Cennet,Selin İmer( farklı bir yorum tarzı var), mERAL SAYDAM( NASIL YÜZDE YÜZ ANLAMIŞ DEĞİLİM!,BURNU ÇOK HAVADA).. SÜREÇ yorumları ve tarih aralıkları aynı hepsinin.. ah bi de bizim umudumuz olsa ne iyi olur.. Haa bir de Kerem AVŞAR ı deneyeniniz oldu mu? onun da yorumları hep 5 yıldızlı.. Kızlar ya sizin gerçekten ama gerçekten hissiyatına içsel olarak güvendiğiniz,size öngörüleri evet olabilir dedirten yorumcular kimler?
Ester Kira ise Kiraze evet hisli olduğuna inanıyorum ama ne bileyim Selena da en başından en son su falına kadar çizgisini hiç bozmadı.. var onda farklı bir hava ve çok insan çok kibar o yönden de saygı duyuyorum..tellwede selena kesinlikle benim favorim hislerinin kuvvetli olduğuna çok inanıyorum hatta öyle şeyler söyledi ki sadece hisle olacak şey değillerdi :) dediklerinden de yaşadığım olmuştur. aynı şekilde kiraze de hisli birisi dediklerinin çıkma ihtimali var ve ses tonu çok tatlı :)
Faceboook sayfasından yayınlıyor.. onu seviyorum çıkar mı bilmem ama kişi ve durum tespitleri süpernesibe kaçta girer ki? yeniden onlinelara döndüm ruh haline bak.
hımmm ne güzel çok sevindim.. enerji öyle bir şey ki mesela tellwede sayısız falcı var falalemde ya da binnnazda ve hepsinin tellwe hariç aynı konuda yorumunu almışımdır.. nasıl onlar bizden alıyorsa biz de onlardan alıyoruz.. ben favorilerimi söylersem; Fama,Naz,Estanbul,Selena,Hera,Falcısema,Venceremos ki buna hiç bilgi vermedim nokta atışı yaptı.. Falalem: Rezzan abla ( durumlarda hissiyatı ve empati yeteneği çok kuvvetli gerçek bir yengeç), EsterKira o da iyi,Binnaz abla : Şevval ERDAL( çok güven veriyor,çok mantıklı yorumları cümleleri vs),Maya Demir,Tumay Cennet,Selin İmer( farklı bir yorum tarzı var), mERAL SAYDAM( NASIL YÜZDE YÜZ ANLAMIŞ DEĞİLİM!,BURNU ÇOK HAVADA).. SÜREÇ yorumları ve tarih aralıkları aynı hepsinin.. ah bi de bizim umudumuz olsa ne iyi olur.. Haa bir de Kerem AVŞAR ı deneyeniniz oldu mu? onun da yorumları hep 5 yıldızlı.. Kızlar ya sizin gerçekten ama gerçekten hissiyatına içsel olarak güvendiğiniz,size öngörüleri evet olabilir dedirten yorumcular kimler?
bana çıktığı olmuştu. sadece son falları fiyasko idi. şimdi takip ediyorum faceden, bakalım umarım bu gece girer.Faceboook sayfasından yayınlıyor.. onu seviyorum çıkar mı bilmem ama kişi ve durum tespitleri süper
Nesibe de şöyle bir şey var sanırım yani 5-6 kez baktırma şansı yakalamış biri olarak.. gerçekten bi kere özel hissiyat ve bakım tekniğine sahip olduğu tartışılmaz.. hani sorulan kişinin duygusunu düşüncesini ortamını ruhuna girerek anlatıyor ki sen de az çok sezgilere sahipsen ki ben de bu vardır karşımdaki kişiyi anlayabiliyorum.. evet anda mükemmel ama o an üzerinde çok duruyor.. geleceğe yönelik kesin ve net yormlar yapmaktan çekiniyor sanki.. hani hep şöyle bir ifade' balım sen şunu yaparsan bu olmulu/olumsuz yansıyacaktır,böyle yapmazsan mutsuz olabilirsin.. gibi hep ihtimaller var.. ama durum analizi gerçekten süper..bana çıktığı olmuştu. sadece son falları fiyasko idi. şimdi takip ediyorum faceden, bakalım umarım bu gece girer.
Lunanin fallari kac kredi acaba suan kapali goremiyorumdaFark etmez :)
Lunanin fallari kac kredi acaba suan kapali goremiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?