Binnaz Abla

Arkadaşlar lunaya hangi falı gönderdiniz..sizce hangi fal türünde daha iddalı..
Ben kahve göndermiştim sonra falı iade edip katina göndermemi istedi.. Katinanın daha iyi olacağını sorularına daha net cevaplar buluruz demişti. Çok da net cevaplar vermiş yani inş tırt çıkmaz inş pembe tablocu değildir çünkü bana bayağı olumlu yorum getirmiş.. İşte seni seviyor evleneceksiniz mutlu bir yuvanız olacak gibi :)

Luna 'nın olumsuz konuştuğu kimse var mı kızlar?

Kızkardeşlerim, Samuka hanım güzel bir öneri getirmiş, öyleyse etrafınızda gerekirse benimle birlikte Feminist yürüyüşlerine katılacak bir e***k varsa bana yönlendirirseniz sevinirim, teşekkürler.

kızlar Herra içim ne dersiniz? yorumlarınız benim için çok önemli

Kizlar lunanin fal alimi kapaliydi acar mi acaba ? birde fama bana falimda bu kisi sana adim aticak demisti ama ben attim bakirkoydeki yigitte aralikta bir gorusmeniz var demisti kasim sonu gorusmemiz oldu bu kisiyle

canım bende bıldıklerı olmustu ama verdıgı tarıhlere daha cok var :) ıyı falcılarla sevdıklerımle yanı aynı tarıhlerı soyledı canım benımm
ayy çok sevindim canım bana geçemn yıl bi fal yorumunda kadın bu yılı görmüş resmen.. tekrar kahve attım yine isabetliydi.. pembe tablocu değil değil mi? yalnız o kadar umutsuzuz ki çoğumuz olumlu yorumlara bile önceki tecrübelerden mütevellit tereddütle yaklaşıyoruz.. ya mutlu etmek için diyolarsa diye.. bende onu seviyorum enerjisini gerçekten sevdiğim ve birbirinden bağımsıuz olduğuna inandığım yorumcuların benzer yorumları ve tarihleri ümitlendiriyor ..

canım ben telweye guvenmedıgım ıcın baska hesaptan yolladm naz olayından sonra ozellıkle.Herra ve luna ya cokta ısabetlıydı begendım luna o ve bıde barkıle vardı unuttum baktırdım 3 de aynı tarıhlerı verdıler ve dıger bana cıkan ısımlerde oyle dedıler yaa hepsı ya hıc bırı durumu soz konusu bende :) ne gorduyse soylemıs pembe bır tablo degıldı kuzum olumsuzluklarıda soylemıstı bana ısle ılgılı ozellıkle bakalım :) ama bu ucunden sıralama ıstersen 1.luna 2.herra 3. barkiel derım .ınsallahhh cıkar devamıda bak bu guzel bır haber

hımmm ne güzel çok sevindim.. enerji öyle bir şey ki mesela tellwede sayısız falcı var falalemde ya da binnnazda ve hepsinin tellwe hariç aynı konuda yorumunu almışımdır.. nasıl onlar bizden alıyorsa biz de onlardan alıyoruz.. ben favorilerimi söylersem; Fama,Naz,Estanbul,Selena,Hera,Falcısema,Venceremos ki buna hiç bilgi vermedim nokta atışı yaptı.. Falalem: Rezzan abla ( durumlarda hissiyatı ve empati yeteneği çok kuvvetli gerçek bir yengeç), EsterKira o da iyi,Binnaz abla : Şevval ERDAL( çok güven veriyor,çok mantıklı yorumları cümleleri vs),Maya Demir,Tumay Cennet,Selin İmer( farklı bir yorum tarzı var), mERAL SAYDAM( NASIL YÜZDE YÜZ ANLAMIŞ DEĞİLİM!,BURNU ÇOK HAVADA).. SÜREÇ yorumları ve tarih aralıkları aynı hepsinin.. ah bi de bizim umudumuz olsa ne iyi olur.. Haa bir de Kerem AVŞAR ı deneyeniniz oldu mu? onun da yorumları hep 5 yıldızlı.. Kızlar ya sizin gerçekten ama gerçekten hissiyatına içsel olarak güvendiğiniz,size öngörüleri evet olabilir dedirten yorumcular kimler?

tellwede selena kesinlikle benim favorim hislerinin kuvvetli olduğuna çok inanıyorum hatta öyle şeyler söyledi ki sadece hisle olacak şey değillerdi :) dediklerinden de yaşadığım olmuştur. aynı şekilde kiraze de hisli birisi dediklerinin çıkma ihtimali var ve ses tonu çok tatlı :)

Ester Kira ise Kiraze evet hisli olduğuna inanıyorum ama ne bileyim Selena da en başından en son su falına kadar çizgisini hiç bozmadı.. var onda farklı bir hava ve çok insan çok kibar o yönden de saygı duyuyorum..

canım mesela benım ıcın oyle melektı,dedıklerınıde yasadım zamanı sassa bıle olmus falları burda eskı fallarımı okuyupta yazmıstım bır ara, fal bıraz enerjı ısı ama onu begenmıyende vardı selena demıs mesela arkadas bende hıc bırsey bılemedı acayıp olumsuzdu aılemden bırılerını oldurdu senınkı senı ıstemıyor bır daha yuzune bakmaz dedı neler neler falı 1 hafta sonra patladı dusun ama onuda cok seven falı cıkanı var fal bıraz garıp bır olay gercekten nesıbede hıslı bırısı kesınlıkle,rezzan ablayıda severım bazen olumsuzu soylemekten korkuyor dıye dusunuyorum ama oda bılmıstır bende ,senınle hemen hemen aynı galıba fal enerjılerımız :)

bana çıktığı olmuştu. sadece son falları fiyasko idi. şimdi takip ediyorum faceden, bakalım umarım bu gece girer.
Nesibe de şöyle bir şey var sanırım yani 5-6 kez baktırma şansı yakalamış biri olarak.. gerçekten bi kere özel hissiyat ve bakım tekniğine sahip olduğu tartışılmaz.. hani sorulan kişinin duygusunu düşüncesini ortamını ruhuna girerek anlatıyor ki sen de az çok sezgilere sahipsen ki ben de bu vardır karşımdaki kişiyi anlayabiliyorum.. evet anda mükemmel ama o an üzerinde çok duruyor.. geleceğe yönelik kesin ve net yormlar yapmaktan çekiniyor sanki.. hani hep şöyle bir ifade' balım sen şunu yaparsan bu olmulu/olumsuz yansıyacaktır,böyle yapmazsan mutsuz olabilirsin.. gibi hep ihtimaller var.. ama durum analizi gerçekten süper..

Bana verilen tarihlerin hepsi ilerki zamanda ve nerdeyse hepsi aynı tarih ama size bildirmek istiyorum arkadaşlarım. Tellwe'nin site tasarımı hoşuma gittiği için tellwe'de baktırıyorum. Daha samimi geliyor :)

Kardeşim ile aynı hesabı kullanıyoruz ikimizin baktırdıklarına başvurarak size bir değerlendirme yapmak istiyorum.

BinNaz: Su falı atmıştım. Aslında sorumu tekrarlayıp cevap gibi yazmasa güzel bir faldı. Denenebilir.

Jelizaroze: Beğenmiştim falını 7₺ gibi bir ücrete bakıyor. Kısa yapmıştı yorumu ama gayet özdü.Katina atmıştım.

Alberona: Sağlığım ile ilgili soruumu tuttudu. Şeker bir bayan yazımını beğeniyorum.Özel falıydı attığım.

FAMA: Gayet güzel ve mantıklı bir konuşası var. Vip+ olunca büyük ihtimal şu anki paraların yanından geçmeyecek ücreti.. Baya taliplisi var. Hakettiğini de söyleyebilirim. Tavsiye ediyorum.Katina atmıştım.

AnnaPerenna: Güzel bir faldı. Verdiği tarih tutmayacak ama denenebilir. Özel falıydı attığım.

Klothoyağmur: Bende inanılmaz nokta atışları vardı. Mobil kullandığım için açtığım gibi bir roman çıkmıştı Bilgisayarda daha kısa gözüksede bayağı uzun yazıyor. Uzun sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum. Tavsiye ederim.Özel aşk tarotumuydu neydi :)

Parapsikolog: Kardeşim atmış. Tutmadığını söylüyor. Ama taliplisi çok.

MedyumSelena: Bu kadın saç rengimi dahi bilip beni kalpten götürdü beni bırakın partnerimide bildi. Verdiği tarihte mantıklı. Tavsiye ediyorum.Su falıydı.

Bilgeabla: Kardeşim atmış. Tartışma yaşayacağını söylemiş falı attığı hafta ama yaşamadı. Geri kalan yerlerini beğenmiş ama bazı tarihlere daha var diyor. Denenebilir.Katina atmış.

Pakini01: Uzun göstermek için.......... Ları o kadar fazla koymasına rağmen işe yaramamış Kötü diyemem ama şokada uğratmadı. Denenebilir ama çok zor durumda kalmadıkça denemeyin :) Katina atmıştım.

Kiraze12: Namı diğer Ester Kira.. Bu kadınla benim inanılmaz bir enerjim var. Cidden ses tonunu inanılmaz beğeniyorum. Tavsiye ediyorum :)özel falıydı.

Medyumalihoca: Bu adam bana fal bakmamış bildiğin akıl verip postalamış. İlginç geldi aggshs. Tarot bakmıştı

Naazz: Kardeşim atmıştı. 15 yaşında evlendirdi onu sonra iade etti. Neyseki screenshot duruyor. Sonra wordten akrarırken hata olmuş dedi. İlginç hata olduysa cevaplarda kardeşimin soruyla ilgili detay vermiş o kadar.. Demek karceşimin bir ikizi var

FalcıSema: Genel bir yorumdu. Güzeldi denenebilir. Katina falı atmıştım.

Kehanettin: Buralarda öneren varmıydı bilmiyorum. Sempatik geldi attım açıkçası. Güzel de yorumlamış. Merak edenler atmalı Katinaydı bu arada

Barkiel: Benim ve kardeşimin ikimizi de yorumladı. Fama gibi bir tarzı var bence:) mantıklı konuşuyor çok. Tavsiye ediyorum

Medyumserkan: Su falıydı attığım. Erkek falcılara çok baktırmıyorum ama 10₺ ye kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim

Ecem23: Kredim bitsin diye sanal fal atmıştım. Uğraşmış emek vermiş. Sonra tarot atmayı düşünüyorum. Öyle yorumlamak isterim.

Asmara: Kardeşim su falı atmış ve çok beğenmiş. Tuturduğu yerler vb varmış. 20₺ de indirimde atmış. Tavsiye ediyor.

Shamanix: Kartları teker teker yorumlamış. Beynim karıştı cidden. Yorumu kötü değildi ama kart isimlerini teker teker yazmasına gerek yoktu bence:)

SarayliHanim'a fal attım ses gelmezse başka kişiler deneyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…