Binnaz Abla

kızlar ben bi süredir fal baktırmadım sıkıldım çünkü ama üçlüm değişti önceden nesibe rezzan yiğitti şimdi nesibe selena ve yiğit oldu çıkanlara göre. Ben biraz dolma akıllıymışım anam diyor o yüzden falcıların dediklerini yapıyorum iyi geliyo bana sizleri okudum ve iyiki aylaya baktırmamışım ama ablam baktırdı fos dedi yiğitin num isteyen biri vardı kimse atmadıysa ben atarım bu ara annem beni mutfaktan cıkarmıyo iş öğrenim die girip yazamadım seviyom sizi

ben de istiyorum...

tellwede lokman hekime baktıran var mı çok pahalı fiyatları olayı ne acabaa?

ya arkadaşlar bu Gizem Sitare herkese mi olmusuz... ve o kadar net yorum yapıyor ki kartlar güzel de gelse..

ya arkadaşlar bu Gizem Sitare herkese mi olmusuz... ve o kadar net yorum yapıyor ki kartlar güzel de gelse..

Gizem Sitare bir sey bilmiyor, inanilmaz salliyor :) Sen ne yazdiysan ona gore takiliyor, inanmazsan dene bak, baska bir isimle baska bir hikaye uydur, ya da hicbir sey soyleme ask hayatim nasil olacak de, gor :) Tamamen sallama, kiz burayi oku oyle sec falci burda on kere yazdik sallama diye :)

kız okudum ha şeytan işte.. uydum.. şunu dicem biz pembe tabloculardan illallah dediğimiz için mi acaba olumsuzluğa koşulluyolar kendilerni! yani sallıyor derken olumlu mu olmusuz mu

Merhaba arkadaşlar, ben fal alemden Kali Luka'ya fal gönderdim sizce nasıldır? pek kayıt bulamadım sanırım kendisi yeni? yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…