kesinlikle nesibe sonrada barış ablama biraz tutturdubana fal sepetinde birini önerir misiniz?
ben de istiyorum...kızlar ben bi süredir fal baktırmadım sıkıldım çünkü ama üçlüm değişti önceden nesibe rezzan yiğitti şimdi nesibe selena ve yiğit oldu çıkanlara göre. Ben biraz dolma akıllıymışım anam diyoro yüzden falcıların dediklerini yapıyorum iyi geliyo bana sizleri okudum ve iyiki aylaya baktırmamışım ama ablam baktırdı fos dedi yiğitin num isteyen biri vardı kimse atmadıysa ben atarım bu ara annem beni mutfaktan cıkarmıyo iş öğrenim die girip yazamadım seviyom sizi
canım yiğit'in numarasını istiyor galiba:)))dolma akıllı olmakmı bacım
bacım yazsında vereyim benim aklım dolma akıllıda kalmışcanım yiğit'in numarasını istiyor galiba:)))
bacım dolma akıl değil yiğitin numerosunu isdtiyorumbacım yazsında vereyim benim aklım dolma akıllıda kalmış
gönderdim bacımbacım dolma akıl değil yiğitin numerosunu isdtiyorum
sağol kuşummm nasıl peki nasıl bakıyor bu adam telefonlagönderdim bacım
ya arkadaşlar bu Gizem Sitare herkese mi olmusuz... ve o kadar net yorum yapıyor ki kartlar güzel de gelse..
biraz ukala gibi ama soru sor sakın ona bırakma o zaman döktürüyor biraz iyi davran hislerine güveniyom falan o zaman gör sen yiğitisağol kuşummm nasıl peki nasıl bakıyor bu adam telefonla
Gizem Sitare bir sey bilmiyor, inanilmaz salliyor :) Sen ne yazdiysan ona gore takiliyor, inanmazsan dene bak, baska bir isimle baska bir hikaye uydur, ya da hicbir sey soyleme ask hayatim nasil olacak de, gor :) Tamamen sallama, kiz burayi oku oyle sec falci burda on kere ya
kaç bacım kaaaaçya arkadaşlar bu Gizem Sitare herkese mi olmusuz... ve o kadar net yorum yapıyor ki kartlar güzel de gelse..
kız okudum ha şeytan işte.. uydum.. şunu dicem biz pembe tabloculardan illallah dediğimiz için mi acaba olumsuzluğa koşulluyolar kendilerni! yani sallıyor derken olumlu mu olmusuz muGizem Sitare bir sey bilmiyor, inanilmaz salliyor :) Sen ne yazdiysan ona gore takiliyor, inanmazsan dene bak, baska bir isimle baska bir hikaye uydur, ya da hicbir sey soyleme ask hayatim nasil olacak de, gor :) Tamamen sallama, kiz burayi oku oyle sec falci burda on kere yazdik sallama diye :)
ücret?biraz ukala gibi ama soru sor sakın ona bırakma o zaman döktürüyor biraz iyi davran hislerine güveniyom falan o zaman gör sen yiğiti
Merhaba arkadaşlar, ben fal alemden Kali Luka'ya fal gönderdim sizce nasıldır? pek kayıt bulamadım sanırım kendisi yeni? yardımcı olursanız sevinirim[/bi kez baktırdım yorumlarda da gerçekçiliğine dem vurulmuş.. bana da çıkan kartlara göre olmusuz konuştu tabi.. hatırlamıyorum demek ki çok etkili bir iz bırakmamış
ben baktırmıştım ona ama inan teğet bile geçmedi söyledikleri çok alakasızdıya arkadaşlar bu Gizem Sitare herkese mi olmusuz... ve o kadar net yorum yapıyor ki kartlar güzel de gelse..
canım yani olumluyu mu teğet geçmedi olmusuzu mu?ben baktırmıştım ona ama inan teğet bile geçmedi söyledikleri çok alakasızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?