Binnaz Abla

Teşekkürler ya ben eski üyeyim ama hiç doğru dürüst giremezdim sadece sürekli takip etmeye çalışırdım maalesef buna rağmen buradaki fal furyasına takip ederken bende saplandım nesibe fos çıktı bende de mesela offffff bunu da hiç duyulmamış ya bi deneyem bari dedim malum adı geçenler bende fos çıktı :))))

ufff ya ben falcıların farklı farklı nicklerle site site dolaştığından eminim.. Nesibe anda mı patladı yoksa olumlu konuşup çıkmadı mı

genel olarak yani olumsuz anlamda değil sanki benim falım değildi ama kendinden çok emin bakmış oysa hiç alakası yoktu yorumların benimle :))
sanırım bende de çok uzun süre önce baktığı fala baktı konuya onda da olmusuz konuşmuştu bu kez açılım kat kat iyi gelmesine rağmen çizgimden ödün vermiyorum mesajıyla ondan bağımsızmış gibi ama paralel konuştu.. kafayı yiycem ya kime inanacağımızı şaşırdık belki de en güzeli gerçekten enerjinin uyduğu en fazla 3 kişiyle belli aralıklarla süreci takip edip sonuca ulaşmak tarihlere çok takılmadan ne dersinix

Bu Kali Luka torotuma daha bakmedı beklemede oysa süreye göre bakmış olması lazımdı cevabın eli kulağındadır bakalım bu nasılmış :) ben binnaz ablada baktırdıklarımı söyliyeyim
ilk falım Ceren Esemenli Kahve : hoşlandığın kişinin sana olan beğenisi ile ilgili harika haberler alacaksın dedi 10 gün içerisinde haberi aldım bana tarih vermemişti çok yakında demişti neyse sonrakiler henüz gerçekleşmedi tarih vermemiş olmamasına rağmen ama genel olarak kahveyi tutturdu
sonra katina baktırdım : çıkmadı
merve akın tarot: çok güzeldi kartlarım o da çok beğendi güzelde yorum yaptı Allah için ama çıkmadı maaaalesef
meral saydam: katina: olumluydu onun yazdığı gelişmeleri yaşamadım
ece gülen: katina: çok olumlu çıktı yorumlar da tutarlıydı sanki ama bişey çıkmadı
selma aydın ya tarot ya katina baktırdım emin değilim: çok iddialıydı dediklerini yaşamadım
gizem sitare teğet bile geçemedi
bilge özdoğru çelişkilerle dolu katina baktı, falın başı farklı sonu farklı ortası bambaşka yani saçma bişeydi
alev tansel: pozitifti ama çıkmadı
eylül acar katina: şaşırtıcı ama müthiş tutturdu ağzım açık kaldı fakat canlı falda süre kısıtlı olduğundan en önemli kısımda hat gitti bağlanamadım halen daha aklımdadır devamı neydi diye
rania hadwa tarot: bu kadından çok ümitliydim ama bi gelişme yok
açelya tuğra tam bir skandaldı katina baktırdım anlamam yorumlamasından ama kartlarım katinanın en olumlu kartlarıydı yani kendim yorum gelene kadar anlamlarına bakmıştım ama cevap bi geldi resmen atakuleden kendimi aşağı atsam yeridir. bu kadarmı saçma ve kötü bir yorum yapılır o güzelim kartlara anlamadım

buradan nesibe furyasını görünce hadi ona baktırayım dedim şok oldum hiç alakası yok bir de tutarsızlıklar vardı yani çok ümitliydim aslında
şimdi de kafama göre işte Kali Luka deneyeyim dedim :) cevp henüz gelmedi bakalım 2 şey merak ettiğim için yolladım ne çıkacak bekliyorum

doğru söylüyosun ama ben geçtim üçü daha işte bu diyebileceğim bi tane bile bulamadım yani bana ben bilgi vermeden falıma bakabilene rastlayamadım hep sanki sorumuzun etrafında ya da verdiğimiz bilgiyi genişleterek yorum yapıyolar gibi (

ufff ya ben falcıların farklı farklı nicklerle site site dolaştığından eminim.. Nesibe anda mı patladı yoksa olumlu konuşup çıkmadı mı
valla bana anda verdiği tek cevabı söyleyeyim onun da sana karşı duyguarı var dedi :)))))) az çok okadarını biliyom zaten de o duygular ne sonra elle tutulur bişey var desem var ya inan yalan söylemiş olurum çok tuhaf bi faldı yaa anlamadım anda dediği tek bu :)))

ha birde bişeye iyihuylu ona iki defa tarot baktırdım ilkinde gerçekten kartlarım olumlu olumsuz karışıktı fal da çok olumsuzdu ikincisinde muhteşemdi ama o da çıkmadı :))))))

Valla Nesibe bana da patladi. O zaman

Venusamber falsepeti
FalciSema, Fama, sarayliHanim, tatliCadi tellwe
Falalem Meryem
Kiraze

begendiklerim. Venusamberin her dedigini yasadim diyebilirim, onun baktigi falin yaninda digerlerininki fal degil. sadece sordugun soruyu degil, fincanda cikan baska seyleri de soyluyor bana. Mesela bana bir kere soyle bir sey demisti , su anda aslinda internetten olabilir, bir sekilde konustugun ama yuzunu gormedigin hayatinda olmayan biriyle yakinda bir araya gelceksin, konuscaksin, kalbini carptiracak. Ben de bu ne be demistim. Sonra kim oldugunu 2 ay sonra anladim, skypetan
is gorusmesi yaptigim herifmis ?! Bu ne bicim bir nokta atisi ?

Sarayliyi da tavsiye ediyorum. fama da cok degisik seyler bilmis.

vaaay güzelmiş. ama ben işte bı bu topikleri dışarıdan yani giriş yapmadan takip ettim binnaz ablaya daldım ilk site olarak, sonra işte nesibeye yeni baktırdım ama dediğim gibi çok tuhaf bi fal yani pişmanım açıkçası şimdi de fal alemden rastgele deneme yaptım eğer bu da olmazsa yeter diyecem :)))

ben online baktırmıyodum hiç ama gittiğim yerlerde de ilk baktırdıklarımda süper sonra bişekilde suyu çıktı yani anlayamadım

turuncu berrin çok iyiydi ama sonra hiç bişey tutmadı anı biliyodu ama
sonra chatı nur oda fena değildi ama çıkmadı anda iyiydi sonra rastgele girip baktırdığım fakat isimlerini bilmediklerim var ki zaten onlarda hiç tutturamadı anı bile (( ben de mi bi terslik var anlamadım

Kali Luka'dan falım gelmiş hemen okuyayım bakalım bu nasıl :)))

Arkadaşlar merhaba hepinize...Ben buraya çok sık yorum yazamasam da takip ediyorum sürekli. Asıl olay için çok fal baktırdım ve yeni aldığım haberlerle ağlayarak yazıyorum ki baktırdığım kişinin başka biriyle birlikte olduğunu öğrendim.
Saraylıyı çok severim hiç yazmadığım halde çok garip şeyleri bilerek beni şaşırtır, tespitleri çok doğru olur ama baktırdığım kişinin istedğini bulamayacağını ve ilişki ihtimalimizin açık olduğunu söylemiş.Bu konuda yanıldı.
Klothoyağmur un ise benimle ilgili tespitleri doğruydu ama karşı tarafın bana karşı ilgisinin olduğunu ve sene sonunda görüşme olacağını söylemiş yani tamamen yanıldı...
Venusunkızı ; hayatında birisinin olduğunu ama gene de karşılaşma yaşanacağını söylemiş ama karışılaşmamız mümkün değil bundan sonra...
Rezzan Abla ise ne olumlu ne olumsuz net bir şey söylememiş ama hayatında birisinin olduğunu o da söylemedi...
Selena'ya bir yıl önce baktırşım en son.O da ummadığım anda aşk yaşamaya başlayacağımızı söylemiş...Yanılmış yani.
Venusamber'e de 1 yıl önce baktırdığımda karşı tarafla ilgili tespitleri çok doğruydu, bu çocuktan vazgeç tarzı konuşmuş. Yani bayağı haklıymış.
Fallarımı inceledikçe yazmaya devam ederim kızlar

Son düzenleme:
Kali Luka'nın cevabını okudum kızlar hiiiiiç tavsiye etmem :)))) o ne öyle yaaa tek tutturduğu hoşlandığım kişiyle hoş ve kutlamalı bir ortamda bulunduğumuzu ve çekimin orada başladığı. evet bu dğrudur fakat gerisi ne yaaa? işle ilgili de sordum bana çok alakasız bişey anlatmış offf bu da foss

yani haklıymışım öyle gizemli gizemli isimler fal duvarlarına yazılan enterasan cümlelerle ilgi çekilebiliyor ama dediğim gibi olumsuz da olsa silmişim sildiğim falları bile hatırlarken onun ne dediğini anımsamıyorum bile

Evet kesinlikle haklıymışsın :))) kime baktıracaz peki yaaa

kızlar fal sepeti alex'e baktırdım. hiç tutmadı. en baştan dinlemeyim kapatayım dedim o derece baştan dağıttı, yarıda kapattım.. yok bu ben değilim. biz değili, değil. ben de bu değilim anlattığı kadın. anlattığı ilişki. benim ilişkimde sorunlarım bambaşka. bana tutup da bu adam paracı falan demesin kimse yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…