Binnaz Abla

Cherry, Venusamber sende döktürüyor anacım..senle enerjisi tutmuş hatunun.. bana da tuttu dedikleri gerçi de ben uzun zamandır denk gelemiyordum. çok nazlı bir falcı, çok nadir giriyor sisteme .. burada zaman zaman da yazdım.. Venusamber'e zaman verin derim hep.. ilerde de çıkabiliyor.. senin yorumu okuyunca faceine baktım aralık ortasında başlıycam yeniden demiş..

Venusamberi beklemek şart oldu artık ya.. saraylıya şaşırdım nası bilememiş ama gerisine hiç şaşırmadım..hepsi sıradan çünkü..

Barış can yücel nasıl? bilen var mı ya da memnun kalan?
salla derim.. hem o barış değişti kesin, orda bi haltlar döndü sanki..herife 2 ay arayla fal atmıştım hem bakım tarzı hem kullandığı kelimeler ve olaya yaklaşımı tamamen farklıydı.. yani orda bi iş var gibi gibi..

kızlar bi de tellwe'de erkek falcılara pek baktırmayın derim..sezgilerim nedense, boş gezenin boş kalfaları, kızların aşk hayatını okumak için girmiş bir abaza çoğunluğu old.nu söylüyor..adamlara hayatınızı malzeme etmeyin.. kadınlar daha güvenilirdir en azından.. şu camiada güvenilir erkek falcı, mert reiki, taha vardı bi tek bence.

Teşekkür ederim canım. profiline baktımda sitede çok cezbedici bir yazı var ki hepmizin tam da istediği gibi bi yazı. yıldız nameden tek soru için iş ya da aşkla ilgili istediğimiz bi soruya net tarih vs ile destekleyeceğini yazmış :))

fallara döktüğümüz paralarla şimdi tatile bile çıkardık :))))
ben değil tatile, dünya turuna gidebilirdim sanırım.. neyse hayırlısı, kısmet.. ben kesin dünya turunda da olmadık birine aşık olup o aşkla 5 yıl onu görmeden yaşardım.. her işte bir hayır var işte

biz bu kafayla kesin tatilde de falcı peşinde koşmaktan tatil yapamayız gibime geliyo :)))))))

sana da bişey olmasın cognitivem, sen ve buradaki bir kaç panpa olmasanız şu forum çekilmez hiç ya :)

Yaaaa kocaman kocaman sarılıyorum sana Urminaa, bende sohbeti devam ettirme yeteneği olmadığı için sizler gibi pek iletişimde kalamadım ama sen, Cherry olsun, Marple olsun, özgece olsun, heartbreaker, alcanzar vs. vs. olsun hepimiz bir şekilde hayal kırıklıklarımızla bir araya geldik bu yüzden samimi bir ortam vardı ve bu yüzden belki güzeldi burdaki ortam..:)

Neyse seni Bir derdim var bölümüne de bekleriz, ordaki acayip acayip dertleri okuyunca inan normal sayılıyoruz.asdfgh.

ahah öyle bir topic de mi varmış? yalnız ben gelirsem topic adı değişir: "bin derdim var" olur baştan diyim de

Günaydın kızlar bugün acaba baktırabileceğim birini önerebilirmisiniz? Nesibeye baktıralı yaklaşık 2 hafta oldu sonra üstüne 2 kişiye daha baktırdım ama yüzyüze fakat foslardı dünde zaten deneme başarısız oldu malumunuz fal alemdeki kafayı yiyecem o çocukla bişey olacak mı olmayacak mı olmayacaksa yoluma gideyim bi tanedemi doğru düzgün bakan çıkmaz yaa

Kızlar tahayi unutmuşum dedikleri çıkmış serüven in dedikleri de büyük oranda çıkmış

Rezzan ablayi da çok severim ama dedikleri bazen çıkıyor bazen çıkmıyor

Mert reiki nin dedikleri de çıkmadı sesi güzel ama yetmiyor

Elif ışık i da unutmuşum tamamen foss pembe tablonun da bir sınırı var

Cognitive link için Sağol tam bana goreymis vakit gecirmelik bir yer
Yeni evli bir kadın yazmış kocasının saçları kivircikmis takıntısı varmış sürekli fön cektiriyormus hatta bozulmasın diye kadını kendine yaklastirmiyormus

Elif isik mi pembe tablocu?o cok negatif konusur.bana oyleydi...asla falan diye net konusur olumsuz..

Hanımlar merhaba ben yeni üyeyim de bu konuyu takip ediyorum ne zamandır da size bir kaç soru sormak istiyorum benim baktırdıklarımdan, selin imere ve tellwedeki asiçiçekle alakalı, ikisinin dediklerinden çıkan oldu mu? Veya zamanında çıktı mı dedikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…