- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Cherry, Venusamber sende döktürüyor anacım..senle enerjisi tutmuş hatunun.. bana da tuttu dedikleri gerçi de ben uzun zamandır denk gelemiyordum. çok nazlı bir falcı, çok nadir giriyor sistemeValla Nesibe bana da patladi. O zaman
Venusamber falsepeti
FalciSema, Fama, sarayliHanim, tatliCadi tellwe
Falalem Meryem
Kiraze
begendiklerim. Venusamberin her dedigini yasadim diyebilirim, onun baktigi falin yaninda digerlerininki fal degil. sadece sordugun soruyu degil, fincanda cikan baska seyleri de soyluyor bana. Mesela bana bir kere soyle bir sey demisti , su anda aslinda internetten olabilir, bir sekilde konustugun ama yuzunu gormedigin hayatinda olmayan biriyle yakinda bir araya gelceksin, konuscaksin, kalbini carptiracak. Ben de bu ne be demistim. Sonra kim oldugunu 2 ay sonra anladim, skypetan
is gorusmesi yaptigim herifmis ?!Bu ne bicim bir nokta atisi ?
Sarayliyi da tavsiye ediyorum. fama da cok degisik seyler bilmis.
Venusamberi beklemek şart oldu artık ya.. saraylıya şaşırdım nası bilememiş ama gerisine hiç şaşırmadım..hepsi sıradan çünkü..Arkadaşlar merhaba hepinize...Ben buraya çok sık yorum yazamasam da takip ediyorum sürekli. Asıl olay için çok fal baktırdım ve yeni aldığım haberlerle ağlayarak yazıyorum ki baktırdığım kişinin başka biriyle birlikte olduğunu öğrendim.
Saraylıyı çok severim hiç yazmadığım halde çok garip şeyleri bilerek beni şaşırtır, tespitleri çok doğru olur ama baktırdığım kişinin istedğini bulamayacağını ve ilişki ihtimalimizin açık olduğunu söylemiş.Bu konuda yanıldı.
Klothoyağmur un ise benimle ilgili tespitleri doğruydu ama karşı tarafın bana karşı ilgisinin olduğunu ve sene sonunda görüşme olacağını söylemiş yani tamamen yanıldı...
Venusunkızı ; hayatında birisinin olduğunu ama gene de karşılaşma yaşanacağını söylemiş ama karışılaşmamız mümkün değil bundan sonra...
Rezzan Abla ise ne olumlu ne olumsuz net bir şey söylememiş ama hayatında birisinin olduğunu o da söylemedi...
Selena'ya bir yıl önce baktırşım en son.O da ummadığım anda aşk yaşamaya başlayacağımızı söylemiş...Yanılmış yani.
Venusamber'e de 1 yıl önce baktırdığımda karşı tarafla ilgili tespitleri çok doğruydu, bu çocuktan vazgeç tarzı konuşmuş. Yani bayağı haklıymış.
Fallarımı inceledikçe yazmaya devam ederim kızlar
Venusamberi beklemek şart oldu artık ya.. saraylıya şaşırdım nası bilememiş ama gerisine hiç şaşırmadım..hepsi sıradan çünkü..
salla derim.. hem o barış değişti kesin, orda bi haltlar döndü sanki..herife 2 ay arayla fal atmıştım hem bakım tarzı hem kullandığı kelimeler ve olaya yaklaşımı tamamen farklıydı.. yani orda bi iş var gibi gibi..Barış can yücel nasıl? bilen var mı ya da memnun kalan?
salla derim.. hem o barış değişti kesin, orda bi haltlar döndü sanki..herife 2 ay arayla fal atmıştım hem bakım tarzı hem kullandığı kelimeler ve olaya yaklaşımı tamamen farklıydı.. yani orda bi iş var gibi gibi..
Fallar yerin dibine girsin, size bir şey olmasın kızkardeşlerim.
sana da bişey olmasın cognitivem, sen ve buradaki bir kaç panpa olmasanız şu forum çekilmez hiç ya :)Fallar yerin dibine girsin, size bir şey olmasın kızkardeşlerim.
ben değil tatile, dünya turuna gidebilirdim sanırım.. neyse hayırlısı, kısmet.. ben kesin dünya turunda da olmadık birine aşık olup o aşkla 5 yıl onu görmeden yaşardım..fallara döktüğümüz paralarla şimdi tatile bile çıkardık :))))
ben değil tatile, dünya turuna gidebilirdim sanırım.. neyse hayırlısı, kısmet.. ben kesin dünya turunda da olmadık birine aşık olup o aşkla 5 yıl onu görmeden yaşardım..her işte bir hayır var işte
sana da bişey olmasın cognitivem, sen ve buradaki bir kaç panpa olmasanız şu forum çekilmez hiç ya :)
ahah öyle bir topic de mi varmış? yalnız ben gelirsem topic adı değişir: "bin derdim var" olur baştan diyim deYaaaa kocaman kocaman sarılıyorum sana Urminaa, bende sohbeti devam ettirme yeteneği olmadığı için sizler gibi pek iletişimde kalamadım ama sen, Cherry olsun, Marple olsun, özgece olsun, heartbreaker, alcanzar vs. vs. olsun hepimiz bir şekilde hayal kırıklıklarımızla bir araya geldik bu yüzden samimi bir ortam vardı ve bu yüzden belki güzeldi burdaki ortam..:)
Neyse seni Bir derdim var bölümüne de bekleriz, ordaki acayip acayip dertleri okuyunca inan normal sayılıyoruz.asdfgh.
ahah öyle bir topic de mi varmış? yalnız ben gelirsem topic adı değişir: "bin derdim var" olur baştan diyim de
Aaaa Nedentelefona bile çıkmıyor, bırak çıkmayı =D
Elif isik mi pembe tablocu?o cok negatif konusur.bana oyleydi...asla falan diye net konusur olumsuz..Kızlar tahayi unutmuşum dedikleri çıkmış serüven in dedikleri de büyük oranda çıkmış
Rezzan ablayi da çok severim ama dedikleri bazen çıkıyor bazen çıkmıyor
Mert reiki nin dedikleri de çıkmadı sesi güzel ama yetmiyor
Elif ışık i da unutmuşum tamamen foss pembe tablonun da bir sınırı var
Cognitive link için Sağol tam bana goreymis vakit gecirmelik bir yer
Yeni evli bir kadın yazmış kocasının saçları kivircikmis takıntısı varmış sürekli fön cektiriyormus hatta bozulmasın diye kadını kendine yaklastirmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?