Canim selinin dedigini tarhli olarak yasadim ben enerjsi tutana iyi sanirim . Ama ayni falda werdigi ikinci tarihi yaşamadım .Hanımlar merhaba ben yeni üyeyim de bu konuyu takip ediyorum ne zamandır da size bir kaç soru sormak istiyorum benim baktırdıklarımdan, selin imere ve tellwedeki asiçiçekle alakalı, ikisinin dediklerinden çıkan oldu mu? Veya zamanında çıktı mı dedikleri?
Hanımlar merhaba ben yeni üyeyim de bu konuyu takip ediyorum ne zamandır da size bir kaç soru sormak istiyorum benim baktırdıklarımdan, selin imere ve tellwedeki asiçiçekle alakalı, ikisinin dediklerinden çıkan oldu mu? Veya zamanında çıktı mı dedikleri?
Niyr kabuk etmedi nesibe?nesibe bana bakmayı kabul etmediği için kırkbeş lira boşa gitmiş oldu.
alex: çok kötü. adama aşığım tapıyorum falan, alex hoşlanıyorsunuz karşılaşırsanız ilişki olur vs diyor. zaten beraberiz biz ya.
barış can yücel ise fena değil. kilit olarak bildiği var diyemem ama yazdığım kadarını yorumlamış, bir de süre vermiş; diğer falcılarımla aynı zamana denk geliyor o süre.
nesibe bana bakmayı kabul etmediği için kırkbeş lira boşa gitmiş oldu.
alex: çok kötü. adama aşığım tapıyorum falan, alex hoşlanıyorsunuz karşılaşırsanız ilişki olur vs diyor. zaten beraberiz biz ya.
barış can yücel ise fena değil. kilit olarak bildiği var diyemem ama yazdığım kadarını yorumlamış, bir de süre vermiş; diğer falcılarımla aynı zamana denk geliyor o süre.[/
Selin imer'in size dediği hiçbir şey mi çıkmadı? Bana da biraz fazla pembe tablosu gibi geldi ama bilemiyorum tam.Arkadaslar bunu yazmam farz oldu. Nesibenin cok önemli söylediği bir sey oldu/ olmak üzere. Atıp tutulacak bir sey hiç değil, kadın bilmiş. Serüvenin de falının yarısı çıktı, barıs can yücel in de son baktığı fal. Ama Nesibe aralarındaki en tutarlı insan. Bu arada la porte ayhan 5 ay öncesinden bugünü 100% bildi. Ha bildi ama tutmayan falları da oldu. Ama onun bildikleri asla atıp tutulacak şeyler de değildi. Bunun harici rezzan kusmen bildi. Bilge maalesef bilemedi ama bana cok yardımı olmuştur. Selin İmer maalesef off.. Saraylı da tamamen patladı.. Bilginize...
Selin imer'in size dediği hiçbir şey mi çıkmadı? Bana da biraz fazla pembe tablosu gibi geldi ama bilemiyorum tam.
Bana da 2 fal baktı selin imer ama birinde çok yoğurdu sanırım öğüt vermiş gibi birşeyler yazmış bende bilemedim, peki size aşk konusunda söylediklerinin daha zamanı var mı yoksa zamanı geçip de çıkmadı mı?
Onu bilmiyorum ama bazisi fena salliyor...katina atiyorsun mübarek on sene sonra ne olucak döküyor ortaya..Birde başka bir durumu merak ediyorum acaba bazen olacakları değilde kafamızdaki planları görüp onları mı söylüyorlar veya aklımızdan geçenleri?
ama bu kadar da olmazkı hangısıne ınancagını sasırır ınsanValla bana zaman vermedi , ama soyle diyeyim:
1. falinda: adam seni cok seviyor. ?????????
2: fal : 2 erkek arasinda kalacaksin. ?!
3. fal: bu adamdan sana bir yol olmaz, onune bak.
Ask konusundaki fikirleri evrim gecirdi diyeyim :)
Guzel baktigi zaman dedikleri cikiyor, bana cikan fali superdi. Bu hatuna iyi gununde dek getirmek gerek.
Bana da 2 fal baktı selin imer ama birinde çok yoğurdu sanırım öğüt vermiş gibi birşeyler yazmış bende bilemedim, peki size aşk konusunda söylediklerinin daha zamanı var mı yoksa zamanı geçip de çıkmadı mı?
Yaaaa kocaman kocaman sarılıyorum sana Urminaa, bende sohbeti devam ettirme yeteneği olmadığı için sizler gibi pek iletişimde kalamadım ama sen, Cherry olsun, Marple olsun, özgece olsun, heartbreaker, alcanzar vs. vs. olsun hepimiz bir şekilde hayal kırıklıklarımızla bir araya geldik bu yüzden samimi bir ortam vardı ve bu yüzden belki güzeldi burdaki ortam..:)
Neyse seni Bir derdim var bölümüne de bekleriz, ordaki acayip acayip dertleri okuyunca inan normal sayılıyoruz.asdfgh.
Peki size dedikleri olması zor durumlar mıydı da gerçekleşti ? Bana biraz söyledikleri uçuk gibi geldi olur ama o tarihte değil sanki.canım selıne bende 2 kez baktırdım tarıhlerı cıktı bende gercekten soylıyım dedım anına denk gelınce tutturyor kadın bence :)
bende hep ıstıkrarlıydı yorumunda canım yanı cherynınkı gıbı bır oyle bır boyle demedı :) dese ztn baktırmam bır daha sevmıyorum ben oyle degısen seylerı dogru gelmıyor yanı bana nyse bende bı hafta ıcınde konusma olucak dedı kı o zaman ıcın ımkansız bırseydı ama oldu .. verdıgı tarıhlere daha var canım dıgerlerıne o haftayı bıldı yanı .Peki size dedikleri olması zor durumlar mıydı da gerçekleşti ? Bana biraz söyledikleri uçuk gibi geldi olur ama o tarihte değil sanki.
Selin Imerin fallarindan biri bana tamamen cikti. Digerlerini bilemem ama hatunu seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?