kılzar binnaz abladan lütfen bir isim verin bana.selim imer .bilge özdogru.Alev Tansel.simge eroğlu benim baktırdıklarım kredim var kahve yada tarot baktırmak istiyorum.lütfen bir isim
Ben de Kerem i çok beğendim.. bir kere çok iddialı ve bu idddiayı sorduğunda yorumlarımın altına imzamı atarım burdayım beklerim diyor.. bir de dürüstlüğü çok hoşuma gitti.. seni avutmak mutlu hissettirmek için senbi övmüyor belki danıştığım konudaki kendi haksızlığımdan ötürü tamamen suç sende gibisinden yorum yapmıştı.. ve çok ilginç gerçekten çok ilginç diğer falcıların birçoğunun bilemediği benim de söylemediğim bir iki yerde can alıcı vuruş yaptı.. tarih ise belli başlı yorumcularınkiyle aynı.. tavsiye ederim emek de veriyor çok belli.. inşallah zamanla burbu havya kalkmaz poplülerlikten mütevvellitson dönem de orda kerim avşar beğeniliyor arkadaşım baktırdı beğendi ama çıktı diyemem zamanı var çünkü
Bende de patladı kasımın başı arıcak dedi kasımın başında tamamen ipler koptu. Hatta gidişata bakalırsa yaklaşık bi 6-7 fal toplu patlıcak.çünkü bana herkes ocağa kadar vakit verdi:) ben zaten geleceği bileceklerini düşünmüyorum o anki durumdan çıkarım yapıyorlar lakin bende o bile olmadı.ilk falı banada çıkmıştı tarihiyle birlikte ikinci falı zaman olarak patladı bakalım
Ya nesibe girdi hemen offline oldu..nasi hemen gonderiyolar ilgincc
Hmm zormus..talep cok ona ..Önceden sorunu yazıp copy paste yaparsan ve önceden kredini yüklersen yakalayabilirsin kartlarıda öyle odaklanarak seçmeye çalışma vakit kaybedersin :)
sanırım bu forumdaki mesajları okuyor. ben de birkaç kez son fallarının tutmadığını yazmıştım. buna alınmıştır.Niyr kabuk etmedi nesibe?
Iyide senin nickini nerden biliyor...yani sen oldugunu falan...uff yaa bu forumu nerden kesfetmisler...sanırım bu forumdaki mesajları okuyor. ben de birkaç kez son fallarının tutmadığını yazmıştım. buna alınmıştır.
hiç şaşırmadım.kendisine ve takipçilerine yaptığım eleştiri nedeniyle zamanında aynını bana yapmıştı.herkes eleştiriyi kaldırma olgunluğuna sahip olamıyor malesef.yada hakaretle eleştiriyi ayrıştıramıyor.hele ki sen sadece falının çıkmadığını yazmışsın.eleştirmemişsin bile.bizi sadece övecek insanlarla ne kadar ilerleyebilliriz hayatta o da asıl kilit soru.sanırım bu forumdaki mesajları okuyor. ben de birkaç kez son fallarının tutmadığını yazmıştım. buna alınmıştır.
Ya zaten fal yani..tovbe hasa allah mi herseyi bilcek..biz vakit gecsin birinle derdimizi paylaşmak icin baktiriyoruz.seslide olunca sanki bir arkadasinla konusmus gibi.terapi gibi oluyor...hiç şaşırmadım.kendisine ve takipçilerine yaptığım eleştiri nedeniyle zamanında aynını bana yapmıştı.herkes eleştiriyi kaldırma olgunluğuna sahip olamıyor malesef.yada hakaretle eleştiriyi ayrıştıramıyor.hele ki sen sadece falının çıkmadığını yazmışsın.eleştirmemişsin bile.bizi sadece övecek insanlarla ne kadar ilerleyebilliriz hayatta o da asıl kilit soru.
Kereme ne fali baktirmistiniz acaba suan ofline gorunuyor tarot yollucaktim amaBen de Kerem i çok beğendim.. bir kere çok iddialı ve bu idddiayı sorduğunda yorumlarımın altına imzamı atarım burdayım beklerim diyor.. bir de dürüstlüğü çok hoşuma gitti.. seni avutmak mutlu hissettirmek için senbi övmüyor belki danıştığım konudaki kendi haksızlığımdan ötürü tamamen suç sende gibisinden yorum yapmıştı.. ve çok ilginç gerçekten çok ilginç diğer falcıların birçoğunun bilemediği benim de söylemediğim bir iki yerde can alıcı vuruş yaptı.. tarih ise belli başlı yorumcularınkiyle aynı.. tavsiye ederim emek de veriyor çok belli.. inşallah zamanla burbu havya kalkmaz poplülerlikten mütevvellit
Canim kimler sende patliycak diye dusunduklerinBende de patladı kasımın başı arıcak dedi kasımın başında tamamen ipler koptu. Hatta gidişata bakalırsa yaklaşık bi 6-7 fal toplu patlıcak.çünkü bana herkes ocağa kadar vakit verdi:) ben zaten geleceği bileceklerini düşünmüyorum o anki durumdan çıkarım yapıyorlar lakin bende o bile olmadı.
son zamanlarda selin imer'e fal baktıran var mı? nasıl buldunuz? tekrar fal atacağım galiba şimdi. beni en çok o çekiyor ama kimileri de patladı da patladı yazmışlar=D o yüzden kararsız kaldım.
Canım selin bende patladı.. Patlıcak olanlar da rezzan abla ilkay gür meryem bilge, melih gün, laf cafedeki andaç, nesibe de arıcak ama yoklama niyetinde dedi onu da patlıcak kısma katabiliriz:) bitek selena, venüs amber, bi de eylül başak sanırım o da bu iş bitmiş sen uğraşırsan anca olur yoksa bu bişi yapmaz dedi ki venüs bunu bile demedi öldürdü resmen beni:/Canim kimler sende patliycak diye dusunduklerin
Canım selin bende patladı.. Patlıcak olanlar da rezzan abla ilkay gür meryem bilge, melih gün, laf cafedeki andaç, nesibe de arıcak ama yoklama niyetinde dedi onu da patlıcak kısma katabiliriz:) bitek selena, venüs amber, bi de eylül başak sanırım o da bu iş bitmiş sen uğraşırsan anca olur yoksa bu bişi yapmaz dedi ki venüs bunu bile demedi öldürdü resmen beni:/
Venüse ilk baktırdığım zaman söylediklerini umursamamıştım kabullenmek istememiştim..Aradan uzun zaman geçti hatunun çok haklı olduğunu anladımVenusamberi beklemek şart oldu artık ya.. saraylıya şaşırdım nası bilememiş ama gerisine hiç şaşırmadım..hepsi sıradan çünkü..
SAdece tarot-ilişki açılımı bakıyor zaten canım ve kart yorumunu yazmıyor.. kartlarda ne hissediyorsa onu söylüyor.. ben çok beğenmiştim umarım bozmaz kendini bi süre sonra..Kereme ne fali baktirmistiniz acaba suan ofline gorunuyor tarot yollucaktim ama
Canım acaba kendisini nasıl yakalamistin ben kac saattir bekliyorum ama offline hep bir türlü denk gelemedimSAdece tarot-ilişki açılımı bakıyor zaten canım ve kart yorumunu yazmıyor.. kartlarda ne hissediyorsa onu söylüyor.. ben çok beğenmiştim umarım bozmaz kendini bi süre sonra..
Valla artık kabullendim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diyorum. Bi de o kadar herkes seni arıcak dedi ki belki demeselerdi beni sosyal ağlardan sildiğinde o kadar yıkılmazdım. O yüzden ümitlenmemek en iyisi:/Olumsuzlıga kabılma bıtanembende selena cok olumsuzdu patladı bak kotu dusunmee belkı olur bıtanem zamanada takılma zaman gec olabılıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?