Aslında Kerem hep online durumda olurdu gece gündüz.. dün bi not yazmıştı gece 00:00- 05:00 arasında olcam diye chat fal yapıyodu son 2 gün.. bEKLE ARADA KONTROL et o çok sık sistemde diğerleri gibiCanım acaba kendisini nasıl yakalamistin ben kac saattir bekliyorum ama offline hep bir türlü denk gelemedim
bak onda haklısın ne kadar takılmıyoruz desekte fallara takılıyoruz kestırıp atabılcegımız seye umıt baglıyoruzValla artık kabullendim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diyorum. Bi de o kadar herkes seni arıcak dedi ki belki demeselerdi beni sosyal ağlardan sildiğinde o kadar yıkılmazdım. O yüzden ümitlenmemek en iyisi:/
selinin ilk falı tamamen tuttu, ikincisi de tamamen patladı ..karar senin :)son zamanlarda selin imer'e fal baktıran var mı? nasıl buldunuz? tekrar fal atacağım galiba şimdi. beni en çok o çekiyor ama kimileri de patladı da patladı yazmışlar=D o yüzden kararsız kaldım.
Hemen herkeste 2. Fal patlamış acaba niye öyle oluyor ?selinin ilk falı tamamen tuttu, ikincisi de tamamen patladı ..karar senin :)
falın mı bekliyor? yoksa yeni mi göndereceksin.. ay ben o kadını da beğeniyorum .. keşke yazılan yorumlar da bizi beğense ve çıksa..fama ne zaman girer bilen duyan var mıı :)
daha demin gönderdim 6.sıradayım :) falları azıcık kısa ama olsun ben de seviyorum famayı :)falın mı bekliyor? yoksa yeni mi göndereceksin.. ay ben o kadını da beğeniyorum .. keşke yazılan yorumlar da bizi beğense ve çıksa..
bendede tam tersı ılk faldakı tarıhler daha uzundu genel bakmıstı yanı,ıkıncı faldakı sorumda dırek soylemıstı tarıhı o tuttu ne ters ınsanımHemen herkeste 2. Fal patlamış acaba niye öyle oluyor ?
Anladım canım tesekkur ederim bir türlü yakalayamadımda online oluyorsa hep yarin yollarim insallah gece yada chat falini bende merak ettim onu denedin mi hicAslında Kerem hep online durumda olurdu gece gündüz.. dün bi not yazmıştı gece 00:00- 05:00 arasında olcam diye chat fal yapıyodu son 2 gün.. bEKLE ARADA KONTROL et o çok sık sistemde diğerleri gibi
Denedim ,denedim o da gayet güzel süre biter bitmez çıkanlardan da değil hemen başlatanlar da.. etik ve karşı tarafa verdiği değeri hissetiriyor.. sen de bi bakım yaptır fikrini merak ediyorum.. enerji enerji deyip duruyoruz umarım uyar frekanslarAnladım canım tesekkur ederim bir türlü yakalayamadımda online oluyorsa hep yarin yollarim insallah gece yada chat falini bende merak ettim onu denedin mi hic
az olsun öz olsun.. 1 cümleyi 10 cümlede anlatanlardansa 1o cümle olsun her biri mantıklı olsun..daha demin gönderdim 6.sıradayım :) falları azıcık kısa ama olsun ben de seviyorum famayı :)
daha demin gönderdim 6.sıradayım :) falları azıcık kısa ama olsun ben de seviyorum famayı :)
Cıkmadı valla arkadaslar... Cıksa söylerimSelin imer'in size dediği hiçbir şey mi çıkmadı? Bana da biraz fazla pembe tablosu gibi geldi ama bilemiyorum tam.
Peki dedigi oldu mu ?tarihi tutturamasada..Bende beğenmiştim ama tarihte o da patladı tarihe takılmam diyorsanız denenebilir
Peki dedigi oldu mu ?tarihi tutturamasada..
Hmm anladim...cikarsa yazarsin..ilk falı çıktı, ikinicisi tarih te geçti olmadı da ama ümidim var :)
Hmm anladim...cikarsa yazarsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?