Binnaz Abla

Canım acaba kendisini nasıl yakalamistin ben kac saattir bekliyorum ama offline hep bir türlü denk gelemedim
Aslında Kerem hep online durumda olurdu gece gündüz.. dün bi not yazmıştı gece 00:00- 05:00 arasında olcam diye chat fal yapıyodu son 2 gün.. bEKLE ARADA KONTROL et o çok sık sistemde diğerleri gibi

bak onda haklısın ne kadar takılmıyoruz desekte fallara takılıyoruz kestırıp atabılcegımız seye umıt baglıyoruz

falın mı bekliyor? yoksa yeni mi göndereceksin.. ay ben o kadını da beğeniyorum .. keşke yazılan yorumlar da bizi beğense ve çıksa..
daha demin gönderdim 6.sıradayım :) falları azıcık kısa ama olsun ben de seviyorum famayı :)

Aslında Kerem hep online durumda olurdu gece gündüz.. dün bi not yazmıştı gece 00:00- 05:00 arasında olcam diye chat fal yapıyodu son 2 gün.. bEKLE ARADA KONTROL et o çok sık sistemde diğerleri gibi
Anladım canım tesekkur ederim bir türlü yakalayamadımda online oluyorsa hep yarin yollarim insallah gece yada chat falini bende merak ettim onu denedin mi hic

Anladım canım tesekkur ederim bir türlü yakalayamadımda online oluyorsa hep yarin yollarim insallah gece yada chat falini bende merak ettim onu denedin mi hic
Denedim ,denedim o da gayet güzel süre biter bitmez çıkanlardan da değil hemen başlatanlar da.. etik ve karşı tarafa verdiği değeri hissetiriyor.. sen de bi bakım yaptır fikrini merak ediyorum.. enerji enerji deyip duruyoruz umarım uyar frekanslar ben de konuyla ilgili kişi tespiyleri ve tahminleri yerindeydi

daha demin gönderdim 6.sıradayım :) falları azıcık kısa ama olsun ben de seviyorum famayı :)
az olsun öz olsun.. 1 cümleyi 10 cümlede anlatanlardansa 1o cümle olsun her biri mantıklı olsun..

Geçen gün bir hanım selin imerin falının çıktığını yazmıştı melek kanatlı logosu bir konuydu tam hatırlayamadım, o hanım konudan ve gelişmelerden haberdar edebilir mi? Birde tarihi geç çıkanlar selin Hanım'da ne kadar geç çıktı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…