Hangi sitedeArkadaşlar merhaba,
Çok kritik ve net bir soruda tarot için kart seçip gönderdim ve merakla bekliyorum. Bu arada ilk defa netten baktıracağım, Tarotu Ebru iyihuylu'ya gönderdim ve rastgele oldu tabii seçimim :)
Binnaz Abla'da...Hangi sitede
Bir iki saatw gelir..Binnaz Abla'da...
Ama ben 3.sıradayım ne kadar sürüyor ki bir tarot yorumlaması?
ilk defa duyuyorum bu kişiyi.. hiç umudum yok umarım paranız boşa gitmez.. bu forumu takip edin derim, burda eninde sonunda her türlü yorum yapılıyor..Binnaz Abla'da...
Ama ben 3.sıradayım ne kadar sürüyor ki bir tarot yorumlaması?
Sonunda yakaladim keremi ve tarot yolladim merakla bekliyorumDenedim ,denedim o da gayet güzel süre biter bitmez çıkanlardan da değil hemen başlatanlar da.. etik ve karşı tarafa verdiği değeri hissetiriyor.. sen de bi bakım yaptır fikrini merak ediyorum.. enerji enerji deyip duruyoruz umarım uyar frekanslarben de konuyla ilgili kişi tespiyleri ve tahminleri yerindeydi
yaz muhakkak tamam mı canım senin de fikrini merak ettim.. açıklama kısmında detay verdin mi?Sonunda yakaladim keremi ve tarot yolladim merakla bekliyorum
Canim ben canli fal istegi atmisim galiba umarim oda guzeldir dusundugum kisinin burcunu ve uzakta oldugunu yazmistim sadeceyaz muhakkak tamam mı canım senin de fikrini merak ettim.. açıklama kısmında detay verdin mi?
Merhabalar sirf sizden falci onerisi almak icin uye oldum =) tellweden bircok kisiye baktirdim pek tatmin oldugum soylenemez. Binnazabla ya da falsepetinden onerebileceginiz 25 30tl bütceli iyi birileri var mi bildiginiz kafam karisti cok kisi var =)
ilk defa duyuyorum bu kişiyi.. hiç umudum yok umarım paranız boşa gitmez.. bu forumu takip edin derim, burda eninde sonunda her türlü yorum yapılıyor..
Bende de patladi tamamen pembe tabloydu zatenSelin imerin falı bende patladı..
Sonunda yakaladim keremi ve tarot yolladim merakla bekliyorum
falsepetinde Nesibe , Venusamber begenilenler arasinda :)
Binnazabla dakiler bence genelde kotu, bir tek Selin Imer'i begeniyorum.
Ya arkadasiniz begenmismi ben canli sohbet yollamisim ama hala mail gelmedi siteden tam cozemedim bu sistemi umarim gorur falimiyaz bende bekliyorum arkadaşım çünkü yolla yolla ısrar ediyor bana :)
miroskos ve zeusu salla..nesibeyi yakalarsan ona yolla.. venusu zaten yakalaman imkansız gibi.. kolay gelsinSelin imeri burda ilk kez okudum. Bi arkadasim falsepetinde nesibe miroskas ve zeusu onerdi sanirim bir cilginlik yapip 3une birden yollayacagim, gozum baya kara artik bu fal konusunda cunku :)
Ya arkadasiniz begenmismi ben canli sohbet yollamisim ama hala mail gelmedi siteden tam cozemedim bu sistemi umarim gorur falimi
yenilere bir de tavsiyem var, eğer yüksek ücret ödeyecekseniz bari sesli yorum tercih edin de uzunluğuna değsin..saçma sapan dualarla dolu uzun bir yazılı yorumdansa sesli yorumu tercih ediyorum (nesibe, saraylı, rezzan, venusamber gibi).. yazılı kısa olanlara da az ücret verin.. mesela Fama, luna gibiler de iyiler arasında ama yazılı yorum.. bana yazılı yorum yapıp da 10 satır dua yazan mı arasınız? kişilik dökümü yapmaya çalışanlar mı ararsın? sana namaz kıldım diye anlatanları mı ararsın?
miroskos ve zeusu salla..nesibeyi yakalarsan ona yolla.. venusu zaten yakalaman imkansız gibi.. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?