Binnaz Abla

Arkadaşlar merhaba,

Çok kritik ve net bir soruda tarot için kart seçip gönderdim ve merakla bekliyorum. Bu arada ilk defa netten baktıracağım, Tarotu Ebru iyihuylu'ya gönderdim ve rastgele oldu tabii seçimim :)

Sonunda yakaladim keremi ve tarot yolladim merakla bekliyorum

Merhabalar sirf sizden falci onerisi almak icin uye oldum =) tellweden bircok kisiye baktirdim pek tatmin oldugum soylenemez. Binnazabla ya da falsepetinden onerebileceginiz 25 30tl bütceli iyi birileri var mi bildiginiz kafam karisti cok kisi var =)

falsepetinde Nesibe , Venusamber begenilenler arasinda :)

Binnazabla dakiler bence genelde kotu, bir tek Selin Imer'i begeniyorum.

ilk defa duyuyorum bu kişiyi.. hiç umudum yok umarım paranız boşa gitmez.. bu forumu takip edin derim, burda eninde sonunda her türlü yorum yapılıyor..

Yaptığı yorumlar genel olmasına karşın hayatıma dairdi fakat sorduğum soruyla alakalı ikili cevap aldım, o nedenle beni aklımdaki konuyla alakalı tatmin etmedi amaaaa şimdi Ceren Esemenli' ye kahve falımı yolladım, bakalım bakalım bakalım :) Bu iş bağımlılık yapacak korkarım

falsepetinde Nesibe , Venusamber begenilenler arasinda :)

Binnazabla dakiler bence genelde kotu, bir tek Selin Imer'i begeniyorum.

Selin imeri burda ilk kez okudum. Bi arkadasim falsepetinde nesibe miroskas ve zeusu onerdi sanirim bir cilginlik yapip 3une birden yollayacagim, gozum baya kara artik bu fal konusunda cunku :)

Selin imeri burda ilk kez okudum. Bi arkadasim falsepetinde nesibe miroskas ve zeusu onerdi sanirim bir cilginlik yapip 3une birden yollayacagim, gozum baya kara artik bu fal konusunda cunku :)
miroskos ve zeusu salla..nesibeyi yakalarsan ona yolla.. venusu zaten yakalaman imkansız gibi.. kolay gelsin

yenilere bir de tavsiyem var, eğer yüksek ücret ödeyecekseniz bari sesli yorum tercih edin de uzunluğuna değsin..saçma sapan dualarla dolu uzun bir yazılı yorumdansa sesli yorumu tercih ediyorum (nesibe, saraylı, rezzan, venusamber gibi).. yazılı kısa olanlara da az ücret verin.. mesela Fama, luna gibiler de iyiler arasında ama yazılı yorum.. bana yazılı yorum yapıp da 10 satır dua yazan mı arasınız? kişilik dökümü yapmaya çalışanlar mı ararsın? sana namaz kıldım diye anlatanları mı ararsın?

herşeyi duydumda namaz kılma ne alaka gene diyorum gülüm biz kadın milleti akıllanmayız

miroskos ve zeusu salla..nesibeyi yakalarsan ona yolla.. venusu zaten yakalaman imkansız gibi.. kolay gelsin

Miroskosa gondermis bulundum :/ pelin isminde bi arkadasim ona bi kahve baktirmis baya memnun kalmis sonra tarot baktirmis annesine ablasina kuzenlerine varana kadar gondermis isinden okulundan vefat eden amca yengelerine kadar bilmis sasirdigim daha cok sey var umarim bizim enerjimiz de tutar kendisiyle..
Zeusu da yorumlarindan gordugum kadariyla begendim bilmiyorum göndermeyebilirim
Nesibe de aksamlari online oluyormus umarim yakalayabilirim gondericem en cok onu merak ediyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…