Binnaz Abla

arkadaşlar kerem avşaın konusu geçiyorda forumda..bende baktırdım beğenmedim umarım baktıracak arkadaşların enerjisi tutar..

kerem avşar canım.canlı sohbet.patır patır sor istedigini sana cevap veriyor.ve arkadaş gibi yaa ben yeni çıktım yorumdan.ve hepsinden farklıydı

kızlar ben pek yorum yapmam biliyorsunuz iyileri olumlu olumsuz olanları yazmıştım size.ama son falım bana en doyuruu olan geldi.yani canlıı chat daha doyurucu karşılıklı sohbet ediyor gibi sorularının cevabını alıyorsun.bence kerem avşar denemeli kızlar enerji işi tabi ama.bana söyledikleri ki benimdüşünce fve fikirlerimi aktarmama ragmen baktırdıgım kişiyi ve olayların nasıl gelişecegini anlatması dogruydu yani baktırdıgım kişi ancak onun söyledigi gibi bir şekilde tekrar ortaya çıkar.kısacası kılzar bence denemeli.ve kafanda soru işareti kalmıyorçher soruna cevap veriyor.kaçamak yada görmezdende gelmiyor.
ayyyy reklam yapıyor gibi oldum kızlar biliyorsunuz beni tanıyorsunuz dimi :) reklam falan yapmıyorum.benim enerjim acayip tuttuu onunla umarım deneyen olursa onlarında tutar.

Yok canım ne reklamı arkadaşımda çok beğenmiş onunki yazılıydı gerçi, ama olsun çıkarsa yazarım burdan

Yok canım ne reklamı arkadaşımda çok beğenmiş onunki yazılıydı gerçi, ama olsun çıkarsa yazarım burdan
canım bekliyorum sabırsızlıkla.zaten yönlendiriyor seni aklındaki tüm soruları sor ben öyle yaptım.ama olumsuzu pat diye yüzünede vurucak kadar soguk kanlı haberin olsun hazırıklı ol.

Ya arkadasiniz begenmismi ben canli sohbet yollamisim ama hala mail gelmedi siteden tam cozemedim bu sistemi umarim gorur falimi
tahmini 10-20 dk sürüyo yoğunlaşmaları malum sihirli küreye uzun uzun bakıp kartlara odaklanıp transa geçmeleri gerek

ben de ben de çok beğendim valla billa reklam neyin değil hatta diyorum inşallah çizgisini bozmaz bi süre sonra .. bu arada orda umut ışık var ya kahveye eğer yarım saatte 3. sıradayken hemen yorumunuz gelirse yazılı bilin ki copypaste dikkatinizi çektimi adam 1 saatte 3 fal bitiriyor.

korkmuştumda yazmaya ama sevindim şimdi.bana terapi gibi geldi kızlar.hatta agladım bir ara.

canım.sanıtrım senden önce ben vardım.süper diorum başka bir şey demiyorum
Canim galiba bende simdi ciktim faldan benim aklimdakileri karsimdakinin aklindakileri patir patir soyledi bana subat ayi icin net tarih verdi o yuzden daha var cikmasina ama bende begendim ne sorduysam yanitladi

Canim galiba bende simdi ciktim faldan benim aklimdakileri karsimdakinin aklindakileri patir patir soyledi bana subat ayi icin net tarih verdi o yuzden daha var cikmasina ama bende begendim ne sorduysam yanitladi
bana farklı bir uslubu var gibi geldi.ve canlı olması dahada memnun etti beni .seni memnun edenler neydi canım.

Yaa
canım bekliyorum sabırsızlıkla.zaten yönlendiriyor seni aklındaki tüm soruları sor ben öyle yaptım.ama olumsuzu pat diye yüzünede vurucak kadar soguk kanlı haberin olsun hazırıklı ol.
bana cok olumlu konustu durumum baya karisik hatta ve inatla olumlu konustu falimi gorebimiyomuyum tekrar acaba onu cozemedim

kerem avşar canım.canlı sohbet.patır patır sor istedigini sana cevap veriyor.ve arkadaş gibi yaa ben yeni çıktım yorumdan.ve hepsinden farklıydı
Cok tesekkurler mutlaka deneyecegim!
Miroskasin fali geldi bana da simdi onu da cok basarili buldum ben ya.ailemden cevremde bana iyi gorunup arkamdan kuyumu kazdigini dusundugum kisinin isminin harflerini bile vermis esimin is degisimini soylemis ya degistirdi yakin zamanda ya da değiştirecek demis gecen hafta degistirdi...
Haftaya eskisehire ailemin yanina gidicem onj bile bilmis haftaya uzun zamandır gormedigin ozledigin birileriyle kavusuyosun falan demis ay bilmiyorum ben cok begendim :)
Simdi nesibenin online olmasini bekliyorum bir de kerem beyi yakalamaya calisacagim cok heyecanlandim :)

bana farklı bir uslubu var gibi geldi.ve canlı olması dahada memnun etti beni .seni memnun edenler neydi canım.
Her soruma cevap verdi beni ve kisiyi guzel yorumlamis baska falcilarin soylemedigi aklimdan gecen seyleri yazdi umarim dogrudur ya cok olumluydu ben bilmiyorum herkesemi olumludurki

Yaa
bana cok olumlu konustu durumum baya karisik hatta ve inatla olumlu konustu falimi gorebimiyomuyum tekrar acaba onu cozemedim
canım görünüyordur bakmadım ben tekrar.diger falların dışında canım.benimde hisslerim kuvetlidir ben baktırdıgım konu için dedimki ona ben bu sene bitmeden olucak öyle hissediyorum dedim.ki hisslerim kuvetlidir.oda hayır ocaktan şubat ortasına kadar ama bu sene çıkmadan degil dedi.bakalım hayırlısı canm.

Her soruma cevap verdi beni ve kisiyi guzel yorumlamis baska falcilarin soylemedigi aklimdan gecen seyleri yazdi umarim dogrudur ya cok olumluydu ben bilmiyorum herkesemi olumludurki
ben gördügünü aktaran bu konudada olumlu lumsuz aktaran diye okudum canım .olumsuz olanıda yazıyormuş yani.

Banada subat ortasi dedi ama ben goremedim falimi tekrar okumak istiyordu yazdiklarimi kartlarimida tek tek yorumladi birde umarim dedikleri cikar

canım ben çok begendim tutarlıydı yorumları.ve aktarımları sana olumsuz gelen yönü neydi canım
Benimki yazılı faldı bende 2 gün önce baktırdımçok kısaydı bana sıradan geldi şaşırtıcı bişey demedi sonuç lumluydu ama kesin tarih vermedi 2015 yılı içince yüzük alcan hediye nişan yada evlilik yüzüğü dedi ama bakalım umudum yok yani

birde canlı sohpet çok kisa sürüyor bende dakkalar ışık hızıyla geçiyor.para tuzağı sanki tabi bunlar şahs düşüncelerim inş size her dediği çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…