Beyza sen Nesibeden çok memnunsun ona baktırmayı düşünmezken senin yorumlarınla fikir değiştirdimbende fal yolladım bekliyorum ,yorumunda tavsiyede bulunursa kesin uyayım mı sen tavsiyelerini uyguladın mı sonuç aldın mı
Tatlım buğün kahveyi yaptım,içtim resim çekecem tam biri yazmış kahve bakmıyor diyebenim şansıma 1 ay olmuş tutuyom kendimi ,1 kahve içem gönderem dedim saat geçmedi kadın kahveyi bırakmış ((
Kizlar kiraze sadece kahvede mi iyi kaldirmis ya katinada da iyi miydi acaba baktirsam mi?
Rezzan abla için o zaman en az eylüle kadar beklemen gerekiyo canım çünkü eylülde kolonoskopi yapılacakmış.. Ben dayanamadım yarım saat önce gönderdim ona 9.falımı :)
Nesibeyle ilgili yorum yapmak istemiyorum artık ben :)
Ben ilk basta katina bktrmstm zaten o katinada hersey cikti ve yasadim
Ben ilk basta katina bktrmstm zaten o katinada hersey cikti ve yasadim
canım kiraze bana cok pembe tablo çizmiş sanki ya. yani ilişkim bile olmayan adamla evlenecekmişim falan, direkt yüzükle gelecekmiş vs. tarih çok yakın eylül başı en geç ortası diyor. bunu takip edeyim ama dediğim gibi... bu evlilik falan imkansız. yani benim adıma da imkansız
canım kiraze bana cok pembe tablo çizmiş sanki ya. yani ilişkim bile olmayan adamla evlenecekmişim falan, direkt yüzükle gelecekmiş vs. tarih çok yakın eylül başı en geç ortası diyor. bunu takip edeyim ama dediğim gibi... bu evlilik falan imkansız. yani benim adıma da imkansız
kahve falına son baktığı kişilerden biriyim sanırım çok şaşırdım şu an
Selam kızlar,
Tarotu bırakmadan önce Chloe'ye fal baktırmıştım. 2 ay önce bakmış, şimdi dedikleri, yorumları, analizi çıkmaya başladı
Bana olumsuz bir yorum yapmış ve gerçekleşirse gerçekten hoşuma gitmeyecek. Başka bir account yaptım , şeytana uyup az önce tarot gönderdim. Yine aynı tarihi vermiş, bu kişiyle ilgili yine aynı yorumu, analizi yapmış!!!! sadece kartlardan çıkacak bir yorum değil bu , kesinlikle eminim
5 krediye bakıyor , bence denemeye değer. Ben artık tarotu bıraktığım için her gün fal baktıramıyorum, kahve sevmediğim ve üşendiğim için en son falımı Rezzan ablaya baktırdım. Her gün baktırmak isteyen müptelaların kesesini düşünerek şiddetle tavsiye ederim.
Nesibe falimi geri gondermis kisa zamanda gonderdim diye
Ne kadar arayla gonderdin canim ben agustosun 14unde gonderdim nesibeye acaba tekrar ne zaman bakar
Ne kadar arayla gonderdin canim ben agustosun 14unde gonderdim nesibeye acaba tekrar ne zaman bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?