Binnaz Abla

:) benim yorumlarımın etkili olmasına sevindim :) ben Nesibe'den çok memnunum evet, hatta izin verse haftada 1 uğrarım ona ama ne yazık ki ayda 1 kereye zar zor razı edebildim :)

Yorumunda eğer tavsiye veriyorsa mutlaka uy derim.. Ben hep uydum ne dediyse yaptım, hala da yapıyorum.. Sonuç almam için çok sevgili kocacığımın bana ve evlatlarına dönmesi lazım :) Nesibe dönecek diyor, ben de ona inanıyorum.. Ama şunu çok iyi biliyorum ki eğer Nesibeyi değil, yüreğimin sesini dinleseydim çok çok daha kötü olurdu durum..

Bunu sormadın ama ben yine de söyleyeyim: Nesibe diğer birçok falcının aksine görmediği zamanı ne kadar ısrarla sorarsan sor söylemez.. "Ben atıyım da tutarsa tutar" mantığında biri kesinlikle değil.. Gördüğü zaman ise sen sormadan söyler ve o zaman çıkar..

kızlar kiraze'nin falı gelmiş. şu an ev dolu, dinleyemiyorum kulaklığım yok. birazdan dinleyebileceğim. size de bilgi veririm.

Tatlım buğün kahveyi yaptım,içtim resim çekecem tam biri yazmış kahve bakmıyor diye benim şansıma 1 ay olmuş tutuyom kendimi ,1 kahve içem gönderem dedim saat geçmedi kadın kahveyi bırakmış ((

kahve falına son baktığı kişilerden biriyim sanırım çok şaşırdım şu an

Dün rezzan ablaya fal gönderdim. Nesibe, haleh çetiner, sezen bostepe ve kesira sirel in aksine şeyler söyledi. Yani kesin dönüş olmayacak demedi. Bu şekillerde ben göremedim dedi. Bu falda görememiş olması bunun olmayacağı anlamına gelmez diymi :) siz hiç rezzan ablanın yanılıp diğer değerli arkadaşların fallarının gerçekleştiğini gördünüz mü? Hep söylüyorum bu frekans işi ama nesibe mi rezzan ablamı bilemedim şimdi. Çünkü ikisi final kısmında ayrıldılar. Birde kahve falında ne çıktıysa o. Tarotta soru sorabiliyorsun. Daha net. Ama tarotada bizim düşüncelerimiz yansıyaniliyor. İşte benim korkum da bu...

Ben ilk basta katina bktrmstm zaten o katinada hersey cikti ve yasadim

canım kiraze bana cok pembe tablo çizmiş sanki ya. yani ilişkim bile olmayan adamla evlenecekmişim falan, direkt yüzükle gelecekmiş vs. tarih çok yakın eylül başı en geç ortası diyor. bunu takip edeyim ama dediğim gibi... bu evlilik falan imkansız. yani benim adıma da imkansız

Ben ilk basta katina bktrmstm zaten o katinada hersey cikti ve yasadim

Kararsiz kaldim bende baktirsam mi baktirmasam mi bilemedim

Ya acikcasi tmmzda baktrdgmda imkami yok bu falin dedm bugn dnlynce grcktn bn herseyi yasadm umarm gzl seylr sizdede cikar

kızlar acelyanın dedıgı cıkan varmı bana o kadar kotu konuştu kı ıster ıstemez kendımı sartladım ( ve cok baktırdım bu ara sabredıyorum ztn o yuzdende olmuş olabılır dedı ama baya kotu hıssettım kendımı

Tornisha bana 3 hafta diyo bu ayida ne zaman msj atckla gecrdim yetmedi bile eylulde bunu dusuncem ..

Aynen bende ilk defa baktıracaktım gönderdim, sonra burdan birileri kahve bakmıyo falan dedi bi baktım gözükmüyo gerçekten kahvede. dedim benim falı gönderecek heralde rica etsem bakar mı falan bi baktım bakmış göndermiş:) ben tam anlayamadım falı soracağım sorular var ama genel hattıyla fena değildi...
kahve falına son baktığı kişilerden biriyim sanırım çok şaşırdım şu an

Selam kızlar,

Tarotu bırakmadan önce Chloe'ye fal baktırmıştım. 2 ay önce bakmış, şimdi dedikleri, yorumları, analizi çıkmaya başladı

Bana olumsuz bir yorum yapmış ve gerçekleşirse gerçekten hoşuma gitmeyecek. Başka bir account yaptım , şeytana uyup az önce tarot gönderdim. Yine aynı tarihi vermiş, bu kişiyle ilgili yine aynı yorumu, analizi yapmış!!!! sadece kartlardan çıkacak bir yorum değil bu , kesinlikle eminim

5 krediye bakıyor , bence denemeye değer. Ben artık tarotu bıraktığım için her gün fal baktıramıyorum, kahve sevmediğim ve üşendiğim için en son falımı Rezzan ablaya baktırdım. Her gün baktırmak isteyen müptelaların kesesini düşünerek şiddetle tavsiye ederim.

Falı bırakmasam kesin denerdim Chloe'yi. :/
Hala da deneyesim var gerçi.

Sen neden tarotu bırakmıştın ki? :26:
Çıkmıyor muydu tarotlar?

Ne kadar arayla gonderdin canim ben agustosun 14unde gonderdim nesibeye acaba tekrar ne zaman bakar

Merhaba arkadaslar,forumda yeniyim ve tam bir fal bagimlisi oldum.Hepsi ile ilgili yorum yapacak duzeydeyim 1.5 yildir baktiriyorum.Ama bu aksam yeni gelen Cansin Torali ya attim inanamadim.Deneyin beni anlayacaksiniz.Nesibe bana cok once bakmisti o zaman bu kadar populer degildi ama maalesef arkadaslar..Hicbir dedigi cikmadi cok uzgunum.Sevenleri var okuyorum forumda ama enerji meselesi kimse kizmasin bu konuda kimseye bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…