Binnaz Abla

Ayrıca Selena ya yine fal baktırdım. Bu kadın benle ilgili bir şeyler görüyor cidden ya. Düşüncemi yine bildi. Baya favorim var ama şu an 1.te kiraze ile beraber bende:)
sewındım bende de gayet ıyı selena gercekten enerjımızın uydugu ınsanla devam edelım ben onunla edıcem .. gecmıs ve an da cok ıyı zaten ama ben gelecekle ılgılı soyledıgı seylerıde yasadıgımı anladım . donanımlı bırı bence . aslında saraylıyıda begenıyorum ama gecmıs ve an ıcın begenıyorum onu gelecekte cokda tuttu dıyemem . famanında bır verdıgı tarıh tuttu onuda soyleyeyım

YANLIŞ ANLAŞILMA BEN UGGA SANDIM :)
:) :)
Tamamen enerji isi dedigim gibi, ben nesibe miroskas kiraze ve ester disina cikmamayi dusunuyorum cunku ciddi anlamda uyusuyoruz ya utanmasalar ic camasirimin rengine kadar soylicekler sanki evimin icinde gizli bi yerden beni izliyolar gibi ya

:) :)
Tamamen enerji isi dedigim gibi, ben nesibe miroskas kiraze ve ester disina cikmamayi dusunuyorum cunku ciddi anlamda uyusuyoruz ya utanmasalar ic camasirimin rengine kadar soylicekler sanki evimin icinde gizli bi yerden beni izliyolar gibi ya

O durumu Selena da yaşadım ama benimde enerjim herkesle tuttu yaa :) verilen tarih aynı mübarek tutarsa yazcam detaylı detaylı:)

Kiraze ve Nesibeyi bende merak ediyorum :)

Binnaz Abla'da şimdilik tek favorim Selin İmer ama sizin yorumlarınızdan sonra sanıyorum ki frekans tuttu bizim :)

Kirazeyle nesibenin sesleri bile huzur veriyo :)
Ester ve miroskasla ilgili de olumsuz cok sey okudum ama bana 4unun de verdigi tarih ortakti ne dedilerse bir bir yasadim hatta miroskas is degisikligi yapacağımı soylemisti 10 gun icinde ustelik bi tanidigim araciligiyla yukselicrgimi soylemisti imkansiz burda kaliciyim demistim tam 8 gun sonra amcamin bi tanidigi araciligiyla enteresan bi sekilde is degisikligi yasadim ve eski konumumdan 2 gomlek ustun konumdayim yani. Ay sonu icin fiziksel saglik problemi yasayacagimi söyledi esterle miroskas, durup dururken dun duran minibuse kolumu carptim sol kolumun ustu curudu hareket ettirmekte zorlaniyorum sicacik hala sevinsem mi uzulsem mi bilemedim yani ama dedigim gibi enerji uyusmasi cok onemli miroskas ve esterle de cok cok uyustum ben en sevdigim ozellikleri de cok cok yakin gelecekten bahsetmeleri, digerleri gibi uzun vadeler vermiyolar biseyler icin hani 3 ay icinde soyle olucak seneye boyle olucak falan gibi, baya 1 hafta 10 gun 1 ay tarihlerinde cuk cuk cuk yasiyorum

Yarın onları yakalayacağımmm o halde :)

Nasılsınız bakalım:) aylar sonra döndüm konuya:) var mı hayatında değişiklik olan? var mı yeni türeyen falcılar:)
Hoşgeldin Palamut :)
Hala umutlanıp, sonra boş işler bunlar der durumdayız sen nasılsın?
yeni falcılar Selin İmer, Fama, Barkiel, Meryem...Sonrası eskiler popüler yine Selena, Ester, Saraylıhanım, Nesibe ve VenüsAmber tabii ki
O aylar içerisinde çıkan fal Haberi sen de var mı?
Benim iş değişikliğimin olacağını detaylarını en çok tutturan yorumcu Venüsamber,falı %100 mü çıktı hayır...

Yahu selin imer masal anlatır gibi fal bakıyor. Edebi yönü çok kuvvetli bence bu da onu daha etkileyici kılıyor. Şimdi falımı tekrar okudum da anlık durumla ilgili 2-3 şey gelecekle ilgili 1 şey söylemiş geri kalanı hikaye gibi. Şubat ayında belli olucak patlayıp patlamayacağını, yazarım:)

kızlar yine ben. kahve baktırcam da yeni birilerini denemek istiyorum.Sizce Selin mi yoksa önereceğiniz başka biri daha var mı? bu arada bende çıkan fallarımı yazayım. 1-Rezzan 2-Nurşah 3-Umut 4-Hira. Zaten 4'ü de yakın tarihler vermişlerdi ve tekrar bir konuşma buluşma olacak demişlerdi ve hakketen oldu daha dün hatta.

saol canım şimdi kahvemi yudumlarken acaba kimi denesem diye düşünüyorum. bir yandan da ona vereceğim parayla daha hayırlı bir şey yapabilirim diyorum. hazır hevesim kaçmadan atcak birilerini bulsam keşke. ^^

Canim bunlar hangi sitede acaba en cok hangisini begenmistin

Rezzan ve Nurşah falalemde - Umut ve Hira binnazda. hepsinin farklı farklı şeylerini beğendim aslında. rezzanın sesi çok güzel biraz öğüt verir gibi konuşur. nurşah ve hira'nın pembeci olmamasını ve lafı dallandırıp budaklandırmamalarını umut'un da kendinden emin konuşmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…