Binnaz Abla

Cansin nasil canim

Ben 16snda gondrmsm sen bnce 5 6 gn bekle

Canim bu fali geri gondermekte yeni moda oldu. Tabiki hakli sebepleri vardir eminim. Hep soyluyorum nesibeye bi kere fal baktirdim ve cok sevdim diye. Dunde benin basima kirazede geldi ayni sey biliyosun dun konustuk zaten. Bi kac kisiye daha yapmis dun kiraze. Bu fali geri gondermeleri gordukce ben rezzan ablanib kiymetibi bi kere daha anladim bana iki gun ust uste fal baktmisligi var. Ustelik gecenlerde yablislikla tek bi fincan resmi gondermisin. Ona ragmen bakmis ki hu fali geri cevirse yuzde yuz hakli derdim. Ve tek fotodan oylegcok sey cikardiki. Hemen erteai gun yasadim soylesiklerinin bi tanesini. Birine 6 tane ozenle cekilmis fotograf gonderiyorum cevaplar burda yok diyor digeri tek bi fotograf dahi olsa isinj layikiyla yapmam icin elinden geleni yapiyo. Bu rezzan abla harika ciddeb. Denemediysen tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Merhabalar tekrar..Tek tek yazicam simdi size kimler gecmis zamanda neler dedi neler oldu..Kimi oneririm..Oncelikle arkadaslar bu kadar faldan sonra ben sunu anladim ki gelecegi bilencok ozel kisiler olsada ,geelcek kilitli bir kutu..Kilidi acanda zaman..Belki o ani cok iyi anlatiyorlar gecmisi size uzun uzun yaziyorlar..Ama zaten bunlari bizde biliyoruz.100 cumlede en fazla 20 si cikiyor bence ki bunun 10 u'da gecmis olsa falin cikma yuzdesi%10 da kalir..Dua edelim bekleyelim..Cok zor bazen bir nefes,bir ses,bir derde derman ariyor insan ama bende bir bagimli olarak acikca soylemek isterim ki en azindan ayda 2-3 e indirelim.Belki kendi enerjimizide kirletiyoruz,olaylarin olmamasina yol aciyoruzdur.Binnazabladan basliyorum

Binnaz abla.Ben ona 2 yildiz veriyorum uzulerek.Sorulan soruya gore yorum yapiyor ve dolayli konusuyor.Cok tek tuk bildigi gelismeler oluyor ordan da 2 yildiz alir
Fahriye abla.Ilk baktirdigimda cok etkilenmistim,gorgulu,gormus gecirmis biri.Bir buyugumuz.ancak 6-7 kez baktirdim hepsi degisti hicbiri cikmadi.Yazim,ifade dili iyi ama guvenim yok
Kesira.Ruyada ve ilk bakilan kahvede cok iyi ancak tarot,katina zaten cok guvenmedigim iki fal oldugu icin basarili diyemem.Kahvede ve ruyada tavsiye ederim ama.
Haleh:Cok guzel sesi'yorumu ifadesi ancak cikan bir yorumu maalesef olmadi
Hulya Demir.Ruyada cok iyi fallarda maalesef karman corman.Dili cok basit,profesyonel bulmuyorum ancak ruyada yorumlatin derim
Elif Isik.Hicbir fali cikmadi.Bir fal bakti basta harika evleniyorum,sonra 1 ay sonra baskasi var adamda dedi.Neden o kadar tavsiye ediliyor anlamadim
Acelya.Iyi guzel isini severek yapan profesyonel biri.Ancak tarotta ben vasat bldum.Kahvede tespitleri sasirtici olsada 1 ay sonra fal degismez diyorum.Olcak olmicak..Kahvede bir kez baktirin sonra surekli gondermeyin cikarsa gonderin derim
Ayse Melek.Negatif,en mutlu animda ayrilacaksin dedi!dusunun asla baktirmam
Marzuka Yavuz.Hicbir dedigi cikmadi ama ruyada iyi
Ayevi Basaran.Puani dusuk olmasina ragmen cok uzun ve detayli 1 fal bakti bana.Henuz cikmadi yasamadim.Cikarsa paylasirim
Elmas Sezer.Bazi durumlari biliyor,gelecekle ilgili tahminleri hic tutmadi bana.3 ay icinde evlilik cocuk gecen sene demisti:)hala bisi yok.Ama su var ki durum tespitleri karakter analizlerini seviyorsaniz baktirin
Sevgi Yldiz.Durum tespitleri guzel,cumleleri cok karman corman yaziyor bazen anlamiyorsunuz.Ama ben sevdim enerjisini denenebilir hisleri fena degil
Fal sepeti

Taha.Orda en basarili tahayi bulmustum.Ancak sanirim surekli baktirmak enerjide soruna yol aciyor.Ilk baktigi falda 3-4 ay sonrasina harf verd bana ve oldu.Burcuna kadar soylemisti.Ancak ben cikinca bu surekli baktirdim.Daha eylulde bekliorum bakalim verdigi zaman o.Tavsiye ederim su an icin

Yagmur.Yagmura falcidan cok astro rehber yasam rehberi enerji rehberi diyebilirim.Ongoruleri var ama daha cikmadi.Cok tatli enerjisi yuksek biri.Denemenizi oneririm

Melek.Melek cok icten ama ayrintilarda cok kayboluyor.Uzun fal bakmak cok onemlid egil onemli olan resmi gorebilmek.Ilk baktirilan fallarda daha iyiydi.Deneyebilirsiniz.Bunlar benim dusuncelerim herkese uymayabilir.
Samira.Henuz verdigi olaylar zamanlar gerceklesmedi.Fena degil ama cok guclude degil
Melih.Nasil yuzdeyuz ben hic anlamadim.Hicbirdedigi cikmadi.

Son düzenleme:

Rezzan ablayada daha atali 1 hafta olmadi canim.. artik cok daraldim ya biri gzl bisey desn diye bekliyorm aksine olmsz etkliyo buda beni

Haleh'in bana iş için 2 ay önce dediği olmadı Ağustos'da kupa kraliçesi beni işde görüyordu Diyecem senin Kupa Kraliçesi yalancı çıktı :))

bu kupa kraliçesi bende de çıkmıştı. Ama hangi konuda çıkmıştı, niye çıkmıştı, görevi neydi hatırlamıyorum bile böyle kartlara takılı kalıp yorum yaptıklarında çıkmıyor bence. Kartlar destekleyici olabilir ama fal işi kesinlikle hissiyat işi.

Canım Nesibenin falı iade etmişliği vardır bana da :) sana tavsiyem bi gelişme olursa ya da verdiği zaman çıktığında baktırman. O zaman aradan 15 gün bile geçse iade edeceğini sanmıyorum.. Ancak bir gelişme olmadığı takdirde en azından 20 gün ya da 1 ay beklemen gerekir ona tekrar gitmen için..

Kiraze neden böyle yaptı sana anlamadım.. Enerjiniz uymamıştır belki, sonuçta fal işi enerji işi.. benim 2 falıma da yarım saat içinde bakıp göndermişti çünkü.. O da benim için pozitif enerji verenlerden biri olmuştu hatta.. Geç buldum çabuk kaybettim diye de düşünmedim değildi..

Hep söylüyorum Rezzan Abla kahvenin yıldızıdır, Can'dır :) kahve olduğu için iade etmiyor bence çok sık da gitsek :) gerçi benim durumum falı aştı artık onunla, tamamen terapi oluyo bana ondan gidiyorum yoksa 5 günde farklı ne söyleyebilir ki? :) (yine de araya farklı şeyler katıyor nasıl yapıyosa :) )

Rezzan ablayada daha atali 1 hafta olmadi canim.. artik cok daraldim ya biri gzl bisey desn diye bekliyorm aksine olmsz etkliyo buda beni

Maddiyatı düşünmüyosan eğer bence Rezzan ablaya kahve gönder bugün Cansucum,O toparlayacaktır seni :) 1 hafta kahve için bence uzun bir zaman :)

Son düzenleme:

Öncelikle hoşgeldin :) Şu mesajın burdaki birkaç kişiye örnek olsun, ders alsınlar senden.. Beğenmediğin biri nasıl seviye düşürmeden anlatılır öğretsin onlara.. Nesibeyi beğenmemene her ne kadar üzüldüysem de yine de yürekten tebrik ediyorum seni, bu denli ölçülü bahsettiğin için..

Cansın benim de gözüme çarpıyor birkaç gündür ama bekliyodum, sanırım artık bekleyemeyeceğim :) deneyip yorumlarımı da paylaşacağım burdan.. Dilerim ben de senin kadar memnun kalırım :)

ya kızlar ben de fal bağımlısı olma yolundayım.. haleh hanıma ikinci kez baktırdım söyledim de ilk falınızdaki söyledikleriniz olmadı diye.. bakalım ikincisi olacak mı ama o da daha 2014te. ben o olana kadar oohooooooo kaç tane fal baktırırım

Dün can sıkıntısından binnaz ablada hülya'ya kahve falı baktırdım. :) falım 2 saat içinde geldi gelmesinede kel alaka şeyler söyledi. bende geri dönüş yaptım ve 1 puan verdim. Sonra hülya hn tekrar döndü ve ona açık ve net yazmadığımı vs vs gibilerinden bi dünya şey söyledi . :) ve bir güzelde fırça attı bana :)))
Kahve falı bakan biri olarak hanım efendiye şöle demek istedim ama uzatmak istemedim.
ben detay verdikten sonra ne anlamı kalır ????

Şimdi sizlerden önerebileceğiniz birilerinin isimlerini istiyorum. Yardımcı olursanız pek sevinirim :)

canim cansin ve serra.Binnazablada.Hemen ikisini de denedim dun.Cansin ozellikle cok cok sasirtti beni.Hulya hanimla ilgili goruslerimi yazmistim daha once.Bilemiyor,onlari yazmaya devam edicem kocaman bir fal arsivim var inanin.

Dun aksam uzun bir liste yazmistim bugun devam edeyim istedim ki az da olsa fikir verebilirsem ne mutlu bana.
Gizem Sitare:Ben hislerinin yuksek oldugunu dusunuyorum,hemen bakiyor,ozenli.Ancak yazili falda cumleler karisiyor hislerini tam aktaramiyor sesli fal deneyin onda cok daha guzel.Bu anda olanlari bilme acisindan oldukca guzeldi ayrica ruyada cok guzel yorumlar.
Benna Kucuker:Maalesef hisleri guclu degil.Sesli falda sesim ciksinmi cikmasinmi tarzinda garip bir konusma tonu var.Ben hic memnun kalmadim.
Zeynep Aksu.Ben zeynebin hislerinin guclu olduguna inaniyorum.Iyi niyetli keske daha uzun baksa.
Ata Diyar:Iyi biri ancak ongoruleri hic tutmadi
Nese Ozisik:hic tutmadi
Sahra Buhari:Soruya gore sekillenen bir fal yorumu var ama cok tatli ve huzur dolu bir anne gibi.derdini paylasta cok daha basarili olur bence
Meral Saydamrtalamasi cok yuksek ama muhtemelen olumlu konusup insanlarin duymak istediklerini soyledigi icin olabilir.ben begenmedim
Tornisha:seveni var ama bence soguk bir yorumu var.Biranonce bakayimda bitsin der gibi sorulara verdigi cevaplarda oyle.sanki cok ticari yaklasiyor iletisim kuramiyor baktiran kisi ile yada kurmak istemiyor bana gore
Arnisa?Kahvede fena degil ama tarotta da hos bir bakisi var.Yinede tek tek kart yoruyor ben o tarzi sevmiyorum
Bilge:Bilge kendini bu ise adamis ancak tek tek kart okudugu icin cok teknik bir bakimi var.Hisleri bence var ancak olumsuz yuklemeleri var bazen biraz enteresan olabilsede yinede de kayda deger biri ozellikle kahvede
Eylul Acar.Kisa bakiyor sanki hisleri var gibi ama hicbir ongorusu cikmadi..
Cagan ariman.ben begenmedim puani yuksek ama nasil bilmiyorum acikcasi
Selma aydin.puani onunda yuksek ancak dedikleri cikmadi bana yuvarlak cumleleri var.bazen tavsiyeye kaciyor.

Son düzenleme:
canim cansin ve serra.Binnazablada.Hemen ikisini de denedim dun.Cansin ozellikle cok cok sasirtti beni.Hulya hanimla ilgili goruslerimi yazmistim daha once.Bilemiyor,onlari yazmaya devam edicem kocaman bir fal arsivim var inanin.

Evet bende okumadan baktırmış bulundum
ama bugün verdiğin isimleri deneyeceğim :) detayları haber veririm.

Burda övgü alan falcılar ne hikmetse birer birer kahve falını bırakıyorlar mesela Açelya Kiraze ve enson Haleh hanımdan şüpeleniyorum buhafta hiç kahve almadı ama tarotta hep sistemde

Burda övgü alan falcılar ne hikmetse birer birer kahve falını bırakıyorlar mesela Açelya Kiraze ve enson Haleh hanımdan şüpeleniyorum buhafta hiç kahve almadı ama tarotta hep sistemde

Haleh cok araliklarla kahve falina bakiyor sanirim zaten.Acelya da agirlik oluyor enerjim dusuyor diye soylemis,fal sepetinde taha var o da o sekilde aciklamis kahve cok enerji alan bir bakim diye.Bilemiyorum tabi tarot hissiz mi bakiliyor anlamadim

Haleh cok araliklarla kahve falina bakiyor sanirim zaten.Acelya da agirlik oluyor enerjim dusuyor diye soylemis,fal sepetinde taha var o da o sekilde aciklamis kahve cok enerji alan bir bakim diye.Bilemiyorum tabi tarot hissiz mi bakiliyor anlamadim

hislerle bakılan fal işi zor bence, herkeste bakamaz gibi geliyor. tarotta kartın anlamı ne şu, bu. tarotta kekleniyor muyuz yoksa

hislerle bakılan fal işi zor bence, herkeste bakamaz gibi geliyor. tarotta kartın anlamı ne şu, bu. tarotta kekleniyor muyuz yoksa

Acaba diyorum bazen yeni gelenler cok iyi baksin diye bizim gecmis bilgilerimiz onlarla paylasiliyormu..Cok mu paranoyagim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…