Merhaba arkadaslar,forumda yeniyim ve tam bir fal bagimlisi oldum.Hepsi ile ilgili yorum yapacak duzeydeyim 1.5 yildir baktiriyorum.Ama bu aksam yeni gelen Cansin Torali ya attim inanamadim.Deneyin beni anlayacaksiniz.Nesibe bana cok once bakmisti o zaman bu kadar populer degildi ama maalesef arkadaslar..Hicbir dedigi cikmadi cok uzgunum.Sevenleri var okuyorum forumda ama enerji meselesi kimse kizmasin bu konuda kimseye bence..
Cansin nasil canim
Ben 16snda gondrmsm sen bnce 5 6 gn bekle
Ve hangi sitede:)
Canim bu fali geri gondermekte yeni moda oldu. Tabiki hakli sebepleri vardir eminim. Hep soyluyorum nesibeye bi kere fal baktirdim ve cok sevdim diye. Dunde benin basima kirazede geldi ayni sey biliyosun dun konustuk zaten. Bi kac kisiye daha yapmis dun kiraze. Bu fali geri gondermeleri gordukce ben rezzan ablanib kiymetibi bi kere daha anladim bana iki gun ust uste fal baktmisligi var. Ustelik gecenlerde yablislikla tek bi fincan resmi gondermisin. Ona ragmen bakmis ki hu fali geri cevirse yuzde yuz hakli derdim. Ve tek fotodan oylegcok sey cikardiki. Hemen erteai gun yasadim soylesiklerinin bi tanesini. Birine 6 tane ozenle cekilmis fotograf gonderiyorum cevaplar burda yok diyor digeri tek bi fotograf dahi olsa isinj layikiyla yapmam icin elinden geleni yapiyo. Bu rezzan abla harika ciddeb. Denemediysen tavsiye ediyorum
Haleh'in bana iş için 2 ay önce dediği olmadıAğustos'da kupa kraliçesi beni işde görüyordu Diyecem senin Kupa Kraliçesi yalancı çıktı :))
Canim bu fali geri gondermekte yeni moda oldu. Tabiki hakli sebepleri vardir eminim. Hep soyluyorum nesibeye bi kere fal baktirdim ve cok sevdim diye. Dunde benin basima kirazede geldi ayni sey biliyosun dun konustuk zaten. Bi kac kisiye daha yapmis dun kiraze. Bu fali geri gondermeleri gordukce ben rezzan ablanib kiymetibi bi kere daha anladim bana iki gun ust uste fal baktmisligi var. Ustelik gecenlerde yablislikla tek bi fincan resmi gondermisin. Ona ragmen bakmis ki hu fali geri cevirse yuzde yuz hakli derdim. Ve tek fotodan oylegcok sey cikardiki. Hemen erteai gun yasadim soylesiklerinin bi tanesini. Birine 6 tane ozenle cekilmis fotograf gonderiyorum cevaplar burda yok diyor digeri tek bi fotograf dahi olsa isinj layikiyla yapmam icin elinden geleni yapiyo. Bu rezzan abla harika ciddeb. Denemediysen tavsiye ediyorum
Rezzan ablayada daha atali 1 hafta olmadi canim.. artik cok daraldim ya biri gzl bisey desn diye bekliyorm aksine olmsz etkliyo buda beni
Merhaba arkadaslar,forumda yeniyim ve tam bir fal bagimlisi oldum.Hepsi ile ilgili yorum yapacak duzeydeyim 1.5 yildir baktiriyorum.Ama bu aksam yeni gelen Cansin Torali ya attim inanamadim.Deneyin beni anlayacaksiniz.Nesibe bana cok once bakmisti o zaman bu kadar populer degildi ama maalesef arkadaslar..Hicbir dedigi cikmadi cok uzgunum.Sevenleri var okuyorum forumda ama enerji meselesi kimse kizmasin bu konuda kimseye bence..
Dün can sıkıntısından binnaz ablada hülya'ya kahve falı baktırdım. :) falım 2 saat içinde geldi gelmesinede kel alaka şeyler söyledi. bende geri dönüş yaptım ve 1 puan verdim. Sonra hülya hn tekrar döndü ve ona açık ve net yazmadığımı vs vs gibilerinden bi dünya şey söyledi . :) ve bir güzelde fırça attı bana :)))
Kahve falı bakan biri olarak hanım efendiye şöle demek istedim ama uzatmak istemedim.
ben detay verdikten sonra ne anlamı kalır ????
Şimdi sizlerden önerebileceğiniz birilerinin isimlerini istiyorum. Yardımcı olursanız pek sevinirim :)
canim cansin ve serra.Binnazablada.Hemen ikisini de denedim dun.Cansin ozellikle cok cok sasirtti beni.Hulya hanimla ilgili goruslerimi yazmistim daha once.Bilemiyor,onlari yazmaya devam edicem kocaman bir fal arsivim var inanin.
merak icindeyimm:)yeni gelenler daha ekonomik oluyorEvet bende okumadan baktırmış bulundum
ama bugün verdiğin isimleri deneyeceğim :) detayları haber veririm.
Burda övgü alan falcılar ne hikmetse birer birer kahve falını bırakıyorlarmesela Açelya Kiraze ve enson Haleh hanımdan şüpeleniyorum buhafta hiç kahve almadı ama tarotta hep sistemde
Haleh cok araliklarla kahve falina bakiyor sanirim zaten.Acelya da agirlik oluyor enerjim dusuyor diye soylemis,fal sepetinde taha var o da o sekilde aciklamis kahve cok enerji alan bir bakim diye.Bilemiyorum tabi tarot hissiz mi bakiliyor anlamadim
hislerle bakılan fal işi zor bence, herkeste bakamaz gibi geliyor. tarotta kartın anlamı ne şu, bu. tarotta kekleniyor muyuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?