Binnaz Abla

Canım hira nın tutarlılığı ne kadar rezzanı bende beğendim

kızlar ester kira-kirazenin söylediklerini tarihiyle yaşayan oldu mu

kızlar ayla hanım aradı beni samsun'daki.
geçen gün aradın ama babamın vefatı dolayısıyla bakamadım, dönemedim kusura bakma.
istersen bir iki güne kendimi toparlar bakarım dedi.
haksızlık ettiysem kusura bakmasın.

insan acı çekerken saldırganlaşıyor. o gece de acı çekiyordum:)

kızlar ayla hanima cumartesi günü bende baktiracagim inşallah beklentilerimi bu sefer karşılayan birini bulurum

Kızlar Marsielle nasıl?
Marseille ı bende sordum kızlara sağolsunlar yorumlarını yaptılar
Bende indirimdeyken fiyatları baktırdım
Durum analizi falan iyiydi bilmiş
Ama benim için bir Luna değil
Kısa yorum yapıyor fazla detay vermiyor
Ama o fiyata denenebilir vasat değildi

Kızlar ilkayin olumsuz konustugu kimse var mi benim falim cok guzeldi inanamiyorum
İlkay bana da olumlu konuştu
İyi hoş bildiği durumlar var cidden
Ama çok yuvarlak zaman veriyor be canım
Bana yeniyıldan sonra diye zaman verdi
Yeniyıldan sonra da ne zaman işte? Tatmin olmamıştım

İlkay bana da olumlu konuştu
İyi hoş bildiği durumlar var cidden
Ama çok yuvarlak zaman veriyor be canım
Bana yeniyıldan sonra diye zaman verdi
Yeniyıldan sonra da ne zaman işte? Tatmin olmamıştım
Canim bana net tarih vermis yani ay olarak ama begendim falini bilmis bir cok seyi umarim cikar

Kızlar Marsielle nasıl?
canım bende bılememıstı hemde hıcc ,
cok olumsuz konusmustu sorudugum seyle alakalı ısle ılgılı bıseydı ama sonuc olumlu oldu benım ıcın,
bazı arkdaşlara bilmiş bazılarına bılememıs anladıgım kadarıyla ayrıca bende katılıyorumm bır luna degıl benım gozumde telwede artık sadece ugga yı denemek ıstıyorumm ama bılemedım medcezır kuzum okuyorsan senınle fal enerjılerımız tutmuyor bıtanem ugga bana cıkmaz kesın

sen selenayı da sevmemiştin mesela seneda da ugga da çok iyiydi bende o yüzden uggaya atmadan önce bi düşün :) marseille bende de çok kötüydü o ayrı :)

sen selenayı da sevmemiştin mesela seneda da ugga da çok iyiydi bende o yüzden uggaya atmadan önce bi düşün :) marseille bende de çok kötüydü o ayrı :)
evet kuzum selenada bana hic tutturamadı bundan sonra herkese atmadan once dusunsek ıyı olucak ama ugga nedense bır cektı benı yada fal baktırma askım kabardı bıraz beklıyım denıycem ne baktırmıstınız ..bu arada kızlar ben hep venuse katına attım bı kahve attıyım bır dahakınee

venisamber nerde bakıyodu ya o da çok övülmüş sana baktığı fallar çıktı mı nasıl buluyosun onu?

Canım şimdi gördüm..Şimdi şöyle, selena gelecek konusunda zaman zaman bende de yanıldı..Hatta bir olayda söylediklerinin tam tersi çıktı..ikimiz de şaşırmıştık..Ama ugganın her dediğini yaşadım..

Selena iyi bir falcı ama bazen gününde olmayabiliyor..Su falı çok iyidir onun..Bir de tavrı..İnan parayla hiç işi gücü yok..

Lunaya baktırabilseydim kesin ben de beğenirdim diye düşünüyorum..Baktıramadım ki..Tavrı çok itti beni..5 lira da yapsa fallarını atmam ona bir daha fal mal..

Ugga var, sibella var, nesibe var, ester var var da var, ona mı kaldım

hahahhahahah dogru valla ben galıba gununde degıldım selanın artık oyle dusunuyorum su falıda baktırmadım bu arada katınaydı galıba yada tarot ölüm kartı cıkmıstı cunku ordan hatırlıyorum bırını ödurmustu sagolsun

bende begenıcegını dusunuyorum anda acayıp basarılıydı kısı analızındede ama gelıcek gorucezzz :)tavrı kotu olmus galıba oda gununde degıldı o gun

amannnn bıze falcımı yokkkk :) saka bır yana donup dolaşıp kendı kemık ekıbımıze gerı donuyoruz beterın beterı var durumu herkes herseyı bılemez ztn ama gercekten saydıgın ısımler emek veren basarılı ınsanlar bır tek uggayı denemedım
ayyy cokk gaza geldım falaa gıdıyorum ben

Haydi rastgele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…