Özel değilse iş aşk anlamında mı her dediği çıktı? Bana da eğitimle ilgili bişi dedi ama çok zor gibi. Birde tam dediği zamanda mı çıktı?
Gunaydin tatlim :)Günaydınnn herkese
Sayfaları okudum ve Rezzan-İlkay-Venüsamber notlarımı aldım :)
Ugga'da 3.sıradayım ben bugün inşallah bakar ve Kiraze' de 6.sıradayım :)
Falları dün atmış olmam bişey değiştirir mi arkadaşlar, etkiler mi yani?
Gunaydin tatlim :)
Birsey degistiricegini dusunmuyorum hayir sonucta ileriye donuk genel anlamda bakiyorlar.. kirazeye gondermene cok sevindim, pisman olmayacaksim gor bak :)
Ben de dun aksam Selenaya ve miroskasa gonderdim selenada 3. Miroskasta 1.siradayim hala bekliyorum buyuk merakla umarim enerjilerimiz tutar yine.. bilhassa haftasonu yapacagim seylerle ilgili sorular sordum eger bilirlerse yine evlenme teklifi edicem ikisine de
Selenaya ben de ilk kez gonderdim ama cok namini duydugumdan :) miroskasa surekli gonderiyorum zaten ona istedigim herseyi sorabiliyorum hepsini yanitliyo bazen denemek amacli bildigim biseyi soruyorum biliyo aramizda kalsin ama buSelena ve Miroskas ı hiç denemedim ama şuan kahvemi içiyorummm :) Tek bir konuyla mı birkaç konuyla mı ilgili yorum istiyorsun?
Sen bende önce davranmısın canm.ben de yazmayi düşünügordum böyle bir seyi.kerem bana direk arada takip ettigini söylemişti.bazı yorumcularda söylemisti.yani evet bakiyorlar.ve profilimiz az çok ortada.kızlar gunaydınnn :)
nacızane fıkrım burda pek kacıncı sırada oldugunuzu yazmayın bence
yada durumunuzu ne konuda sordugunuzu fal bakıldıktan sonra soylesenız daha saglıklı olur, cunku ınanın en meshurundan en dandıgıne kadar burayı takıp edıyorlar ve nıcıkınızıde bılıyorlar bazen cok sıkılıp burdan paylasımlardada bulunabılıyorz bırbırımızle ama sızı uyarmak ıstedım bızım cok basımıza geldı o yuzden
Sen bende önce davranmısın canm.ben de yazmayi düşünügordum böyle bir seyi.kerem bana direk arada takip ettigini söylemişti.bazı yorumcularda söylemisti.yani evet bakiyorlar.ve profilimiz az çok ortada.
Aynen oyle arkadaslar kendileri takip etmiyolarsa bile ciddi anlamda surekli musterileri olan tipler kosup yetistiriyolar girmelerini okumalarini sagliyolar burda yazilanlari..
Keske bi yazilim gelistirseler falcilarin ip'lerini gorup buraya uye olmamalari hatta konulara asla ulasamamalari saglansa
Marseille ı bende sordum kızlara sağolsunlar yorumlarını yaptılar
Bende indirimdeyken fiyatları baktırdım
Durum analizi falan iyiydi bilmiş
Ama benim için bir Luna değil
Kısa yorum yapıyor fazla detay vermiyor
Ama o fiyata denenebilir vasat değildi
Kızlar cevaplarınız için sağ olun, yorumunuzu görmeden göndermiş oldum, hanicanım bende bılememıstı hemde hıcc ,
cok olumsuz konusmustu sorudugum seyle alakalı ısle ılgılı bıseydı ama sonuc olumlu oldu benım ıcın,
bazı arkdaşlara bilmiş bazılarına bılememıs anladıgım kadarıyla ayrıca bende katılıyorumm bır luna degıl benım gozumde telwede artık sadece ugga yı denemek ıstıyorumm ama bılemedım medcezır kuzum okuyorsan senınle fal enerjılerımız tutmuyor bıtanem ugga bana cıkmaz kesın
bu yazdıkların arasında venusamber dışındakileri de önermem ben olsam.rezzana göre 2 kişi çıkıyordu karşıma 2 aydır, arada kalacaktım filan falan..ilkay'da iyidir hani insan olarak severim. dobradır. ama mantıklı yorumlar yapıyor gibi gelmiştir daha çok.. bir anneye danışır gibi olsun istersen tavsiye edebilirim.. bunlar dışında nesibe bi de .. kartlara bağlı kalmadan yorum yapar..Günaydınnn herkese
Sayfaları okudum ve Rezzan-İlkay-Venüsamber notlarımı aldım :)
Ugga'da 3.sıradayım ben bugün inşallah bakar ve Kiraze' de 6.sıradayım :)
Falları dün atmış olmam bişey değiştirir mi arkadaşlar, etkiler mi yani?
binnaz ablada maya demir bende patladı.o kadar para verdim..verdigi tarihler yasayacaksın dedigi olaylar tutmadı...% 100 çıkıyormus birde yalannnnnnnnnn..20 tl yazık..haram olsunHoşgeldin Palamut :)
Hala umutlanıp, sonra boş işler bunlar der durumdayızsen nasılsın?
yeni falcılar Selin İmer, Fama, Barkiel, Meryem...Sonrası eskiler popüler yine Selena, Ester, Saraylıhanım, Nesibe ve VenüsAmber tabii ki
O aylar içerisinde çıkan fal Haberi sen de var mı?
Benim iş değişikliğimin olacağını detaylarını en çok tutturan yorumcu Venüsamber,falı %100 mü çıktı hayır...
iyimi nesibeeeebu yazdıkların arasında venusamber dışındakileri de önermem ben olsam.rezzana gnesibe iyimiöre 2 kişi çıkıyordu karşıma 2 aydır, arada kalacaktım filan falan..ilkay'da iyidir hani insan olarak severim. dobradır. ama mantıklı yorumlar yapıyor gibi gelmiştir daha çok.. bir anneye danışır gibi olsun istersen tavsiye edebilirim.. bunlar dışında nesibe bi de .. kartlara bağlı kalmadan yorum yapar..
Venusamber i sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.birde edna var diyorlar kizlar edna nasıldırbu yazdıkların arasında venusamber dışındakileri de önermem ben olsam.rezzana göre 2 kişi çıkıyordu karşıma 2 aydır, arada kalacaktım filan falan..ilkay'da iyidir hani insan olarak severim. dobradır. ama mantıklı yorumlar yapıyor gibi gelmiştir daha çok.. bir anneye danışır gibi olsun istersen tavsiye edebilirim.. bunlar dışında nesibe bi de .. kartlara bağlı kalmadan yorum yapar..
venus açtığı zaman izdiham olacak sanırsam.. ben beklemede kalıp ilk günler saldırmamayı düşünüyorum. sonra hatun enerjim düştü diyip aylarca uğramayabiliyor :)Venusamber i sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.birde edna var diyorlar kizlar edna nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?