O anki ruh halime yada gelişmelere göre hemen saldirabilide :)venus açtığı zaman izdiham olacak sanırsam.. ben beklemede kalıp ilk günler saldırmamayı düşünüyorum. sonra hatun enerjim düştü diyip aylarca uğramayabiliyor :)
edna'yı hiç duymadım ben..
iyimi nesibeeee
nerede bunlar bende binnazda firuzeye baktırdım tırttt..batakkkEbru İyihuylu ya tarot baktırdım %100 bildi diyebilirim
murat dye brnede kahve baktırdım oda %99 bildi
MAYA DEMİRİ SORAN ARKADASLAR VARDI..FALI FİYOSKO CIKMADI...PARAYA YAZIK..BİR TANE TUTNADI.O PUANI NASIL ALMAKTA OLDUGUNU SASIYORUM..BUNDA VAR BİR ŞEY BENCE..
binnaz abla.com danerede bunlar bende binnazda firuzeye baktırdım tırttt..batakkk
ebruyu gördüm ona baktırmadım..murat yok bulamadımbinnaz abla.com da
pardon cnm umutmuş ismi :) bna tarh ble verdi umut kahve falındaebruyu gördüm ona baktırmadım..murat yok bulamadım
UMUT A BAKALIM..BAZI FALCILARIN RESİMLERİ DEGİŞMİS..KANDIRAMAZSINIZ BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..YEMEZLER. UMUTUN RESMİ AYNI MIYDI..YOKSA DEGİŞMİŞMİ..DEGİŞTİYSE BAKTIRMIS OLABİLİRİM.pardon cnm umutmuş ismi :) bna tarh ble verdi umut kahve falında
ilk defa baktırdım dha önceki resmni blmyrm bn yüzdelerine bakarak rastgele seçtimUMUT A BAKALIM..BAZI FALCILARIN RESİMLERİ DEGİŞMİS..KANDIRAMAZSINIZ BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..YEMEZLER. UMUTUN RESMİ AYNI MIYDI..YOKSA DEGİŞMİŞMİ..DEGİŞTİYSE BAKTIRMIS OLABİLİRİM.
UMUT A BAKALIM..BAZI FALCILARIN RESİMLERİ DEGİŞMİS..KANDIRAMAZSINIZ BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..YEMEZLER. UMUTUN RESMİ AYNI MIYDI..YOKSA DEGİŞMİŞMİ..DEGİŞTİYSE BAKTIRMIS OLABİLİRİM.
YÜZDELERE BAKIYORUZ BOŞ ÇIKIYOR.BENDE YÜZDELER BAKTIM.MAYA - ESİN- KEHANETTİN- FİRUZE VARDI HEPSİ SALLADI...SADECE ASMARA TELWEDE VE BİNNAZDA KENAN, NATALİ,DALYA TUTTU BAZI YERLERDEilk defa baktırdım dha önceki resmni blmyrm bn yüzdelerine bakarak rastgele seçtim
YÜZDELERE BAKIYORUZ BOŞ ÇIKIYOR.BENDE YÜZDELER BAKTIM.MAYA - ESİN- KEHANETTİN- FİRUZE VARDI HEPSİ SALLADI...SADECE ASMARA TELWEDE VE BİNNAZDA KENAN, NATALİ,DALYA TUTTU BAZI YERLERDE
KAPATMIŞHABER VER DİYOR
haber ver e tıkladım acınca mail alacakmısım..yarın falı yollayacagım..tesekkür ederim..canım bana hemen hemen doğru söyledi umut atayım istiyorsan yorumunu tarih ble verdi
rica ederim cnmhaber ver e tıkladım acınca mail alacakmısım..yarın falı yollayacagım..tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?