Binnaz Abla

venus açtığı zaman izdiham olacak sanırsam.. ben beklemede kalıp ilk günler saldırmamayı düşünüyorum. sonra hatun enerjim düştü diyip aylarca uğramayabiliyor :)

edna'yı hiç duymadım ben..
O anki ruh halime yada gelişmelere göre hemen saldirabilide :)

canım fal istiyor bagımlılıkmı yaptı ne? kontürüm yok ama offfffffffffff olmuyor böyle işi sevmiyorummmmmmm

Ebru İyihuylu ya tarot baktırdım %100 bildi diyebilirim

murat dye brnede kahve baktırdım oda %99 bildi

binnazda esin güven % 100 olmus:/ tırttttttttttttt maya demirde % 100 puanları..bak sen % 100 herşeyi biliyor demektir..herşeyi biliyorsa orada ne işi var...enerjimı tutmadı..oda koca bir yalan.....%% 100 dersen çok sey beklerim..ama bir nane yokkkkkk...MAYA DEMİR - ESİN GÜVEN TARZ DEGİLSİN..

pardon cnm umutmuş ismi :) bna tarh ble verdi umut kahve falında
UMUT A BAKALIM..BAZI FALCILARIN RESİMLERİ DEGİŞMİS..KANDIRAMAZSINIZ BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..YEMEZLER. UMUTUN RESMİ AYNI MIYDI..YOKSA DEGİŞMİŞMİ..DEGİŞTİYSE BAKTIRMIS OLABİLİRİM.

ilk defa baktırdım dha önceki resmni blmyrm bn yüzdelerine bakarak rastgele seçtim

ilk defa baktırdım dha önceki resmni blmyrm bn yüzdelerine bakarak rastgele seçtim
YÜZDELERE BAKIYORUZ BOŞ ÇIKIYOR.BENDE YÜZDELER BAKTIM.MAYA - ESİN- KEHANETTİN- FİRUZE VARDI HEPSİ SALLADI...SADECE ASMARA TELWEDE VE BİNNAZDA KENAN, NATALİ,DALYA TUTTU BAZI YERLERDE

Kızlar kahve falı atasım var kime atayım sizce? Selin imer demeyin o bende çok fena patladı rezzan abla da patlıcak gibi gidişata bakılırsa kim kaldı başka kahvede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…