- 23 Ağustos 2012
- 52.160
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.167
- 898
Kızlar kahve falı atasım var kime atayım sizce? Selin imer demeyin o bende çok fena patladı rezzan abla da patlıcak gibi gidişata bakılırsa kim kaldı başka kahvede?
Venüsamberle benim enerjim tutmadı belki çok iyi bir falcı dedikleri genel anlamda çıkıyor çünkü bana çok olumsuz konuştu ve evet öle de devam ediyor ama ayrıntılarda bende aşırı negatif olmayan şeyler söledi o yüzden ısınamadım ben ona. Işık nerde buarada? Famaya çok atmak istiyorum ama bi türlü yakalamadımFalalemdeki Meryem i begendim ben . Bir de Işık diye bir hatun var yeni gelen , o da değişik, tavsiye ederim.
Fama kahveye değil adeta hayatına bakıyor tavsiye ederim :)
SaraylıHanım da fincanı çok iyi okuyanlardan. KlothoYagmur guzel bakıyor ama cok sıra oluyor. Bir de Urmina nın bir keşfi var , adı Jelizarose :) Serüven de fena değilmiş sanırsam.
Favorim venüsaber ama :)
Venüsamberle benim enerjim tutmadı belki çok iyi bir falcı dedikleri genel anlamda çıkıyor çünkü bana çok olumsuz konuştu ve evet öle de devam ediyor ama ayrıntılarda bende aşırı negatif olmayan şeyler söledi o yüzden ısınamadım ben ona. Işık nerde buarada? Famaya çok atmak istiyorum ama bi türlü yakalamadım
bu yavruyla uyuyor enerjilerimiz o nedenle çoğuna ben de ok derim.. sadece bende luna-venus-serüven-jeliza gidişatta iyiler.. saraylı ilk falında süperdi sonra kanka olduk olmadı snaırım.. rezzan keza öyle.. meryeme bi kere baktırabildim.. durum analizi iyiydi.Falalemdeki Meryem i begendim ben . Bir de Işık diye bir hatun var yeni gelen , o da değişik, tavsiye ederim.
Fama kahveye değil adeta hayatına bakıyor tavsiye ederim :)
SaraylıHanım da fincanı çok iyi okuyanlardan. KlothoYagmur guzel bakıyor ama cok sıra oluyor. Bir de Urmina nın bir keşfi var , adı Jelizarose :) Serüven de fena değilmiş sanırsam.
Favorim venüsaber ama :)
@rose87 her gün aynı falcılara fal mı atıyorsun
Canimmm sen abartmisin ama :) hergun yollayinca bisey demiyorlar mi normalde uyarmalari lazim bence sonucta para veriyorsun bide bi gun oneden ertesi gune ne degisiyor ki ayni falcilar sonuctaKiraze ve miroskasa her gun kesinlikle kahve icip atiyorum evet nesibeme de dertlesmek amaciyla yol gostermesi amaciyla sohbet gibi gonderiyorum mutlaka sagolsun yardimci oluyo elinden geldigince
Akli dengemin bozuldugunun farkindayim en anormal ben oldugumun farkindayim tamam ustume gelmeyin
Kiraze ve miroskasa her gun kesinlikle kahve icip atiyorum evet nesibeme de dertlesmek amaciyla yol gostermesi amaciyla sohbet gibi gonderiyorum mutlaka sagolsun yardimci oluyo elinden geldigince
Akli dengemin bozuldugunun farkindayim en anormal ben oldugumun farkindayim tamam ustume gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?