Binnaz Abla

Kızlar kahve falı atasım var kime atayım sizce? Selin imer demeyin o bende çok fena patladı rezzan abla da patlıcak gibi gidişata bakılırsa kim kaldı başka kahvede?

Falalemdeki Meryem i begendim ben . Bir de Işık diye bir hatun var yeni gelen , o da değişik, tavsiye ederim.

Fama kahveye değil adeta hayatına bakıyor tavsiye ederim :)

SaraylıHanım da fincanı çok iyi okuyanlardan. KlothoYagmur guzel bakıyor ama cok sıra oluyor. Bir de Urmina nın bir keşfi var , adı Jelizarose :) Serüven de fena değilmiş sanırsam.

Favorim venüsaber ama :)

kızlar ya lunaya fal baktırmak istiyorum ama o da şimdiye kadar bana fal batırmayanara fal bakmayacağım artık demiş. aranızda daha önce lunaya fal baktırmış olanlardan biri bana özelden rumuzunu yazabilir mi referens olarak kullanmak istiyorum bakar belki o zaman bi şansımı deniycem çünkü baya beğeneni var anladığım kadarıyla :)

Venüsamberle benim enerjim tutmadı belki çok iyi bir falcı dedikleri genel anlamda çıkıyor çünkü bana çok olumsuz konuştu ve evet öle de devam ediyor ama ayrıntılarda bende aşırı negatif olmayan şeyler söledi o yüzden ısınamadım ben ona. Işık nerde buarada? Famaya çok atmak istiyorum ama bi türlü yakalamadım

Işık falalemde.

bu yavruyla uyuyor enerjilerimiz o nedenle çoğuna ben de ok derim.. sadece bende luna-venus-serüven-jeliza gidişatta iyiler.. saraylı ilk falında süperdi sonra kanka olduk olmadı snaırım.. rezzan keza öyle.. meryeme bi kere baktırabildim.. durum analizi iyiydi.

Kızlar telwede shamanix diye bir falci denedim tespitlerini begendim nokta atislari vardi uggaya benzerdi fali deneyen var mi aranizda sanal fincan atmistim ona rahmen guzel yorumlamis

Kızlar ben biraz alışkanlıklarından vazgeçemeyen biriyim sanırım gittm rezzan ablaya attım geçen sefer olumlu konuştuğu konuda bu sefer gayet olumsuz konuşmuş artık dayanamadm yarısında dinlemeyi bıraktım fala da tövbe ettim ya gerçekten burayı çok seviyırum sizi çok seviyorum ama burayı takip ettikçe fal baktırasn geliyor baktırınca da insan daha çok umutlanıyor. Yani uzun bi süre burayı da takip etmicem. Baktırdığım insanı da artık istemiyorum bana değer verseydi ne ben onun için bu kadar paramı harcamış olurdum ne de bu halde olurdum. Hayırlısı değilmiş demekten başka elimden bişi gelmiyor. Eskiden evlenmek istiyorum istiyorum diyordum şimdi onu bile istemiyorum. Varsın hiç olmasın kötüsü olucaksa. Çoook umutsuz ve kendimi kötü hissettiğim bigün gerçekten. İyiki varsınz kızlar umarum hepimiz bu fal bağımlılığndan kurtuluruz ve hayatımıza devam ederiz

kızlar sanırım kiraze'ye fal göndercem şimdi. son naaz faciasından sonra önerir misiniz kirazeyi?

Günaydın mutlu haftasonları arkadaşlar,

Öncelikle dünkü deneyimlerimi yazayım;

*Kerem,terapi ve günlük motivasyon anlamında gayet güzel sohbeti keyifli ama benim için bu kadar...

*Ugga- Oldukça net cümlelerle, sende soru işareti bırakmadan falını yorumluyor, oldukça başarılı

*Kiraze- Maalesef falımı referanssız bakmadığı için iade etmiş...

*Efsun- Ben başarılı buldum, sizi çok fazla şaşırtmayacaktır ama en azından sakince gelecek hakkında net şeyler söyleyecektir. Çıkar-çıkmaz, deneyimleyeceğim.

*Fama- hala beklemedeyim.

QUOTE="TopukluPollyanna, post: 38038899, member: 638342"]Günaydın mutlu haftasonları arkadaşlar,

Öncelikle dünkü deneyimlerimi yazayım;

*Kerem,terapi ve günlük motivasyon anlamında gayet güzel sohbeti keyifli ama benim için bu kadar...

*Ugga- Oldukça net cümlelerle, sende soru işareti bırakmadan falını yorumluyor, oldukça başarılı

*Kiraze- Maalesef falımı referanssız bakmadığı için iade etmiş...

*Efsun- Ben başarılı buldum, sizi çok fazla şaşırtmayacaktır ama en azından sakince gelecek hakkında net şeyler söyleyecektir. Çıkar-çıkmaz, deneyimleyeceğim.

*Fama- hala beklemedeyim.[/QUOTE]
Gunaydin premmses :)

Ben de dun Kerem avsari yakalayabildim sonunda, olldukca memnun kaldim ben de evet.

Nesibeme miroskasima ve kirazeme gonderdim her günkü gibi onlar fix zaten hergun en az 2serkere onlara

Famayi deneyecegim bugun de, ama once kahvalti hazirlamaliyim manita dayagi yicem yoksa artik

@rose87 her gün aynı falcılara fal mı atıyorsun

Kiraze ve miroskasa her gun kesinlikle kahve icip atiyorum evet nesibeme de dertlesmek amaciyla yol gostermesi amaciyla sohbet gibi gonderiyorum mutlaka sagolsun yardimci oluyo elinden geldigince
Akli dengemin bozuldugunun farkindayim en anormal ben oldugumun farkindayim tamam ustume gelmeyin

selamlar kızlarrrrrrçocugu uyuttum sonunda...kim iyi kim kötü..kim yeni geldi ne oldu.............

Canimmm sen abartmisin ama :) hergun yollayinca bisey demiyorlar mi normalde uyarmalari lazim bence sonucta para veriyorsun bide bi gun oneden ertesi gune ne degisiyor ki ayni falcilar sonucta nesibe mesela der bana kesenide dusun diye para gozetmsz ama dikkat et hergun cok saglikli bir durum degil hemde ayni kisiler ne kadar objektif olabilirler onu bilemiycem kusura baka belki haddime degil ama bagimlilik bu insanin farkinda olmadan aldigi kararlari bile etkiliyor

Bence bu kadar sık baktırmak iyi değil ben falcı olsam iade ederdim kesinlikle. Aynı falcıya atıcaksan eğer minimum 1 ay sonra atılmalı bence.

Ben 1 ay sonra dun kirazeye yolladım.farkli farklı yorumcuları çok denedim ama kirazeyi ve selenayı en yakın buldum kendime.onlrada böyle arada atarım ve sanırım bu enerji olayıda dogru fal bktirdıkça halsiz bitkin oluyorum ben.

selam kızlaaaaar ben geldim netim yoktu size yazamadım önemlimi bilmem elbet ama sizler benim bacım gibi oldunuz aynı kederlerden geçen arkadaşlarım herkesin derdi kendine zor ama seviyom sizi yazamadığım zamanda keremi denedim sesine ölünürama mantıksal sevmedim cok bida denemem selena yanıldı bi konuda rezzana artık baktırmıyom olasılıklarından böööö geldi nesibenin hakkını yedim kız bana bişi yapma yap filan dio tersini yapıp sölemiom geçen falımı iade etti parana acı ben düşünürüm filan dedi kahroldum iki yüzlü gibi hissettim sonra arayı düzelttim yeni insan denemeyecem diom yine duramam ben ama nesibe favorim kızın gerçekten hisli olduğunu biliyoduk ben ablam sayemizde baktıranlar ama artık iyice emin oldum inşallaaa ortadan kaybolmaz cok alıştım yiğit geçen sinir etti beni tel açmıyo falan parasını veriyoz arkadaşım denedi ona açtı bi süre zezisiz kalsın da anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…