Binnaz Abla

hislerle bakılan fal işi zor bence, herkeste bakamaz gibi geliyor. tarotta kartın anlamı ne şu, bu. tarotta kekleniyor muyuz yoksa

Ayyy bana tarotta her kafadan bir ses cikti........ve hicbirinin dedigi tutmadi

Gecen yil, adamin biri icin fal baktirirken kendi ellerimle evlilik karti cektim :26: ama sorun ne oldu, adam bana benden hicccccc hoslanmadigini soyledi kendi agziyla Tarot bizi yiyor bence!!!

Saka bir yana, anlamlari varsa, acip tarotun yorumunu ben de yaparim. Kahve cok daha zor bence, sekillere bakip hissiyat gelistirmek zor.

fal sepetinde falı iade adilen arkadaşlar, paralarınız ne oluyor. paralarınızı iade ediyorlar mı bari. Dobrowski olmuyor umarım.

Hülya Demir e bende baktırdım.Bilemiyor gerçekten yazmıştım zaten burdada bilemediğini.Kahvede Rezzanablanın üstüne tanımam ben

tarota inanmıyorum ben rastgele çektiğimiz kart kaderi falan etkilemez katina da milyonda bir falan olumlu çıkar karamsar bi destedir zaten kartların anlamlarına bakıp ben de yorumlarım onu falcılar hiç kusura bakmasın da böyle işte...kahve daha gerçekçi sanki...ayrıca neden kahve 10 tarot 20 lira çok mu zor yani zor olsa millet enerjimi tüketiyo diyerekten hep kahve bakmayı bırakıyo!!! madem tarot zor onu bıraksınlar...ben fal işi his işi diyorum...kahve su kart sadece araç

Haleh cok araliklarla kahve falina bakiyor sanirim zaten.Acelya da agirlik oluyor enerjim dusuyor diye soylemis,fal sepetinde taha var o da o sekilde aciklamis kahve cok enerji alan bir bakim diye.Bilemiyorum tabi tarot hissiz mi bakiliyor anlamadim
Bende geçenlerde değindim bu konuya .Patır patır kapanıyo kahveler.Aslında benim bildiğim kadarıyla tarot kartlarının tek tek ayrı ayrı enerjisi vardır .Çok daha ağırdır tarot .Ama ne diyelim madem onlar öyle demiş öyle olsun.

kızlar nesibeye tarot baktırdım.bakalım ne olacak ama sanki emin olmam için bazı şeylerde birisine daha baktırmam lazım ama kime lütfen şuna baktır diyen birisi varsa yazsın bana.

telwe de kahve falını yorumlattık altına msj yaz bölümü var, falcı ve ben göreyim i tıklayıp sorularımı sordum fakat nerden göndereceğimi bulamıyorum biri yardımcı olabilir mi? falında tam anlamadığım yerler var onları sormak istemiştim.

1 puan verdim diyede haketmediğim 1 puan için teşekkür edip fırça attı bide bana
Banada aynısını telwedeki semele yapmıştı.Falın8 beğenmeyip düşük puan verince "haketmedim bunu "diye bi sürü laf söylemişti.Ben ne yapıyîm bambaşka bi hayat anlatıyosa nasıl niye övgü dolu sözler söyliyim?

canım bu falalemde niye ücretler farklı farklı kişiden kişiye göre değişiyor orda iyi tarot bakan kim var kahvede olur

Sana falalemde baştacımız Rezzan ablayı onun dışında , binnaz abla'dan Açelya tuğra ' yı öneririm.Tellwe den Kiraze de iyi dün baktırdım onada.Bunlar benim önerilerim.Diğer arkadaşların tavsiyeleride olacaktır mutlaka.

kızlar nesibeye tarot baktırdım.bakalım ne olacak ama sanki emin olmam için bazı şeylerde birisine daha baktırmam lazım ama kime lütfen şuna baktır diyen birisi varsa yazsın bana.

kartların tek tek anlamlarını mı okuyor nasıl bakıyor?

Canım ücretler her sitede falcının puanına ve başarısına göre değişiyor.

teşekkür ederim canım.tek kişiye bağlı kalmak istemiyorum bakalım farklı kişilerin dediklerinde ortak nokta var mı bu önemli bence.ona göre hayatımda adımlar atıcam.rezzan ablanın methini çok duydum ama hiç online olmuyor ben mi yakalayamıyorum acaba ne dersin?

canim cansin ve serra.Binnazablada.Hemen ikisini de denedim dun.Cansin ozellikle cok cok sasirtti beni.Hulya hanimla ilgili goruslerimi yazmistim daha once.Bilemiyor,onlari yazmaya devam edicem kocaman bir fal arsivim var inanin.

Cansın' a kahvemi tarotmu baktırdın?

1 puan verdim diyede haketmediğim 1 puan için teşekkür edip fırça attı bide bana

böyle trip atan, fırça atan falcılar garip geliyor. olumsuz eleştiri onları daha da hırslandırmalı bence. Demekki duru görü yeteneklerine, veya 3.gözlerine daha çok çalışmaları, daha çok açmaları gerekecek.

bu dediklerin kişiler tarot mu kahve mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…