- 23 Ağustos 2012
- 51.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.673
- 898
hislerle bakılan fal işi zor bence, herkeste bakamaz gibi geliyor. tarotta kartın anlamı ne şu, bu. tarotta kekleniyor muyuz yoksa
Hülya Demir e bende baktırdım.Bilemiyor gerçekten yazmıştım zaten burdada bilemediğini.Kahvede Rezzanablanın üstüne tanımam benDün can sıkıntısından binnaz ablada hülya'ya kahve falı baktırdım. :) falım 2 saat içinde geldi gelmesinede kel alaka şeyler söyledi. bende geri dönüş yaptım ve 1 puan verdim. Sonra hülya hn tekrar döndü ve ona açık ve net yazmadığımı vs vs gibilerinden bi dünya şey söyledi . :) ve bir güzelde fırça attı bana :)))
Kahve falı bakan biri olarak hanım efendiye şöle demek istedim ama uzatmak istemedim.
ben detay verdikten sonra ne anlamı kalır ????
Şimdi sizlerden önerebileceğiniz birilerinin isimlerini istiyorum. Yardımcı olursanız pek sevinirim :)
Hülya Demir e bende baktırdım.Bilemiyor gerçekten yazmıştım zaten burdada bilemediğini.Kahvede Rezzanablanın üstüne tanımam ben
Hülya Demir e bende baktırdım.Bilemiyor gerçekten yazmıştım zaten burdada bilemediğini.Kahvede Rezzanablanın üstüne tanımam ben
Bende geçenlerde değindim bu konuya .Patır patır kapanıyo kahveler.Aslında benim bildiğim kadarıyla tarot kartlarının tek tek ayrı ayrı enerjisi vardır .Çok daha ağırdır tarot .Ama ne diyelim madem onlar öyle demiş öyle olsun.Haleh cok araliklarla kahve falina bakiyor sanirim zaten.Acelya da agirlik oluyor enerjim dusuyor diye soylemis,fal sepetinde taha var o da o sekilde aciklamis kahve cok enerji alan bir bakim diye.Bilemiyorum tabi tarot hissiz mi bakiliyor anlamadim
bu rezzan abla nerde binnazdamı göremedimde ?
Rezzan abla falalemde canım.Aynı zamanda bi dost arkadaş kazanırsın onuda söyliyim canım.
Banada aynısını telwedeki semele yapmıştı.Falın8 beğenmeyip düşük puan verince "haketmedim bunu "diye bi sürü laf söylemişti.Ben ne yapıyîm bambaşka bi hayat anlatıyosa nasıl niye övgü dolu sözler söyliyim?1 puan verdim diyede haketmediğim 1 puan için teşekkür edip fırça attı bide bana
canım bu falalemde niye ücretler farklı farklı kişiden kişiye göre değişiyor orda iyi tarot bakan kim var kahvede olur
kızlar nesibeye tarot baktırdım.bakalım ne olacak ama sanki emin olmam için bazı şeylerde birisine daha baktırmam lazım ama kime lütfen şuna baktır diyen birisi varsa yazsın bana.
Canım ücretler her sitede falcının puanına ve başarısına göre değişiyor.Sana falalemde baştacımız Rezzan ablayı onun dışında , binnaz abla'dan Açelya tuğra ' yı öneririm.Tellwe den Kiraze de iyi dün baktırdım onada.Bunlar benim önerilerim.Diğer arkadaşların tavsiyeleride olacaktır mutlaka.
Sana falalemde baştacımız Rezzan ablayı onun dışında , binnaz abla'dan Açelya tuğra ' yı öneririm.Tellwe den Kiraze de iyi dün baktırdım onada.Bunlar benim önerilerim.Diğer arkadaşların tavsiyeleride olacaktır mutlaka.
kartların tek tek anlamlarını mı okuyor nasıl bakıyor?
canim cansin ve serra.Binnazablada.Hemen ikisini de denedim dun.Cansin ozellikle cok cok sasirtti beni.Hulya hanimla ilgili goruslerimi yazmistim daha once.Bilemiyor,onlari yazmaya devam edicem kocaman bir fal arsivim var inanin.
1 puan verdim diyede haketmediğim 1 puan için teşekkür edip fırça attı bide bana
Sana falalemde baştacımız Rezzan ablayı onun dışında , binnaz abla'dan Açelya tuğra ' yı öneririm.Tellwe den Kiraze de iyi dün baktırdım onada.Bunlar benim önerilerim.Diğer arkadaşların tavsiyeleride olacaktır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?