Kızlarr yettim garihüseyincimi denedik ablam sorular sordu özel hayatı iş aşk tarihleride verdik benimde sözlümü falan sorduk detaylı ama bişi dicem de beni taşa tutmayın emi biz beğendik yani ablam mesela inanmaz enerjiye falan ama adam tam 50 dakkalık fal atmış öyle hislimi derseniz cok değil bizce ama profesyonel gibi geldi sonra sayfasını falan inceledik çok para ama ne bilem haydan geleni değerlendirdik ama memnun kaldık nokta atışı dışında içine işliyor içtenliği resmen hakeder haketmez bu parayı tartışılılır tarihlerde verdi biri hatta 1 ay o cıkarsa ablama yazarım şunuda sölim kızlar tavsiye edermiyim etmezmiyim bilmem parası cok çünki denedik izlenimlerimiz bunlardır
Ee reklamin her türlüsü kabul onlar icin .. fal bahane gelsin paralar anlayis bu sekilde. Uc bes kelimede sordugun soruna cevaplar uydururlar sordugun soru harici bisi sor nasil cuvalliyorlar falci dedigin soruya bile ihtiyaci olmaz gorur ztn herseyizeziher post: 38081198 .!.:tee ne zaman okudum bacım ben burda heralde biri başvuru atmış site sahipleri kendileri güzel şeyler sölein diomuş
Kızlar ben tüm baktırdığım falcıları sıralarken "rania hadwa tarot: bu kadından çok ümitliydim ama bi gelişme yok" yazmıştım Binnaz Abla'da kendisine tarot atmıştım. Sabahın köründe geçmiş fal yorumlarına tekrar göz atarken abooowww meğer yaşamışım da ruhum duymamış ve genel olarak en tutarlı ve mantıklı yorumu o yapmış. şimdi gelecek için 2 tarih vermiş zaten fal pembe tablo şeklinde değil aksine kartlara ve hislerine bağlı kalarak anı cuk oturtmuştu neyse ilk verdiği tarih Aralık ve asıl gelişmenin yaşanacağı Ocak. yani bu iki tarihtede yani bu iki ay içerisinde harbidende tutarsa ben falcımı buldum diyecem inşallah
Ne varsa bu aralık ta artık tüm ümitler her halde bu aya bağlandı ya topluca güleceğiz yada bu gidişle topluca fala elveda dieyceğiz
Ben Fama dan falımı çekmiştim iade almıştım çünkü aynı şekilde bekledim...Online olduğu halde ve 1.sırada olduğum halde 1 gün boyunca yorum gelmediFamayı 4 gündür bekliyorum..Fenalık geldi içime..Bu nedir allahaşkına ya..
Samukacım bana inan Aralık diyen iki kişi olmuş ki ben bu Binnaz Abla sitesine daha da baktırmam dedim ki harbidende birdaha baktırmadım. En son bu Rania Hadwa ve ilginçtir katina olarak da Gonca Polat'a atmışım ikisi de meğer anı cuk bilmiş ki ben falcılardan en çok dert yandığım yahu bari anı tutturun dur ama bu ikisi aynen net bişekilde söylemiş. utandım valla :))) Ve enteresandır karşımdaki kişiyi bir tek bu ikisi aynen tarif etmiş ve ikisine de detay vermediğim halde ahanda bu dedirtmişler bana. bir de Rania Hadwa bana işle ilgili de bişey söylemiş ki işle alakalı baktırmamıştım o anda da öyle bişey olmadığı için herhalde yorumda tıkandı araya bir de iş serpiştireyim diye düşünmüş sanırım diye geçirmiştim içimden ve dediğim gibi bir daha o siteye adım atmadığım için bu sabah yorumlara tek tek sakin kafayla bakınca meğer o işle ilgili söylediği şeyi de aynen yaşamışım ve cuk oturmuş :))) şaştım akldım. Bu Gonca Polat'ı zaten unutmuşum girmeyince siteye. Hadi bakalım eğer ikisi de tutarsa tamamdır buldum diyebilecem yoksa o sitede hepsi foss çıktı ki sabah tekrar teyit etme şansı buldum harbi fos çıkmış. ama bu ikisi kesin çıkana kadar yine o siteye adım atmam, çıkarsa da sadece bu ikisi olur :)))
Yalnız senin değil falların çoğunluğ yada burda yazan arkadaşların yanılmıyorsam eğer hep Aralık odaklı sebebi yıl sonu olması mı yoksa yada gene yıldız hareketi v.s mi var diyorlar ya retro metro öyle bir şeyler mi bu yılın sonu ya batacağız ya çıkacağız
yok kıı bu yüüzk şerefsiz birindendi ablama hayrını hiç görmedi gördükçe hatırlıyor bizde böyle kullancaz
Valla hüseyin daha gelir gelmez 100 tl'ye bakıyorsa nesibeme 40 lira hiç fazla değil az bile :)Nesibe 40 a çekmiş fallarını
Nesibe bu kadar iyimi ya? dedikleri çıkıyormu? Çok beğeniliyor. On saniye Online oluyor sisteme kaç tane fal düşüyor.Valla hüseyin daha gelir gelmez 100 tl'ye bakıyorsa nesibeme 40 lira hiç fazla değil az bile :)
Nesibe bu kadar iyimi ya? dedikleri çıkıyormu? Çok beğeniliyor. On saniye Online oluyor sisteme kaç tane fal düşüyor.
Merak ettim doğrusu
Nesibe bu kadar iyimi ya? dedikleri çıkıyormu? Çok beğeniliyor. On saniye Online oluyor sisteme kaç tane fal düşüyor.
Merak ettim doğrusu
Aşk konusuyla ilgili dediklerinden cıkan yokmu henuz acaba bende cok merak ettim baktim guzel yorumlar almis binnaz ablada :)Doğru valla görecez bakalım ama bende geri kalanlar bu ikisi gibi tutturmamış anı ve hepsi Kasım derken bi bu ikisi öyle demiş ve pembe tablo yok yani oldukça tutarlı ve mantıklı olmuş. O siteden resmen soğumuştum ama falların çıktısını almıştım bu sabah tek tek okuyunca ağzım açık kaldı hatta oradan ben kaydımı kudumu da silmeyi düşünüyodum şimdi bu ikisininkini bekleyecem eğer patlarlarsa o siteden harbiden de silecem ister feriştahı gelsin orada bir daha baktırmam
Aşk konusuyla ilgili dediklerinden cıkan yokmu henuz acaba bende cok merak ettim baktim guzel yorumlar almis binnaz ablada :)
Bana ne dediyse çıktı onu yakalamak için saniyelerle yarışıyorum önce sorumu yazıp kredimi yükleyip online olacağı saatten önce siteye girip gelmesini bekliyorum valla bunca zahmete değiyor nesibem tek falcım benim artık zaten falı bıraktım kendimle ilgili bi durum olursa ona koşuyorum hemen
Bende bir sürü isim denedim ara vermiştim ama cok merak ettim bu kadini canli fala gecmis bende gordum yazili bakmazmi acaba bende deneyebilirim o zaman benim fallarimdada aralik ocakta duzelme var ama hadi bakalim :)Ben az çnce uzun zamandır uğramadığım Binnaz abla sitesindeki hesabıma girdim, yorumları o zamanlar hep çıktısını aldığım için ve oradaki falcılardan bıktığım için girmiyodum. Durum analizini bi o bir de Gonca Polat tutturmuş hatta düşününce aklıma geldi niye bunlara baktırmışım acaba diye. Şimdi hep belli isimlere kilitlenip yığılıyoruz ya bu iki isim demek ki burada karşıma çıkmamış ki baktırmışım. Kişiyi de doğru analiz eden bir tek Rania Hadwa olmuş her bakımdan ve ben hani fal sonrası mesaj kısmı var ya onu siteye girince hesabımdan görebildim. soru kısmına fal sonrası ben Aralıktan önce yani Kasım ayında hiç mi iletişime geçmeyeceğiz falan diye sormuşum hani süre Aralık olunca ve bana gayet açık ve net bi şekilde hayır tatlım inan öncesinde iletişime geçeceksiniz dersem yalan olur lütfen hislerime güven yazmış vallahi de Kasımda hiç iletişime geçmedik :))) hesabıma bakmışken onun sayfasını tıkladım canlı sohbete geçmiş ve katinaya da bakmaya başlamış. ben baktırdığımda sadece tarot bakıyodu ve yazılıydı. inan bu sabah geçmiş falı okuyunca şeytan dürtüyo bugün bi katina atsam mı diye :)) bu ikisi dışında kimse benim daha anımı bile tutturamamıştı o derece yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?