- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Canım ben de canlıya geçtiğini görünce tereddüt ettim nedeni de daha önce Eylül Acar ağzımı açık bırakmıştı canlı falda yani öyle bişey söyledi ki dakika bir gol bir oldu ama süre yetmedi ve hat düştü vs derken inan falın sonucunu hiç bir zaman bilemedim yani ileriye dönük sadece olumluydu ama falın devamını bilemediğim için bişey diyemiyorum. Şimdi ya Rania'da da hat kopma vs olur mu diye tereddüt ettim ama fal sonrası mesaj hakkımız var ya inan oraya çok özenli cevap yazmış hani eksik kalan birşey olursa eminim oraya tamamlar diye de düşünüyorum. Diğerlerine bakarsan ohoooo Kasım da benim herşey tamamdı bir tek o ve Gonca Polat bana doğru ve mantıklı bişey söylemişler şaştım kaldım bugün. Ben sık fal baktıran biri de değilim çünkü çok sık ve çok sayıda baktırdım geçmişte ama dediğim gibi anımı bile tutturamadılar gelecek için söylediklerinden ne bekleyebilirim ki. Enerji tutması diyo ya arkadaşlar belki de haklılar bilemedim :))Bende bir sürü isim denedim ara vermiştim ama cok merak ettim bu kadini canli fala gecmis bende gordum yazili bakmazmi acaba bende deneyebilirim o zaman benim fallarimdada aralik ocakta duzelme var ama hadi bakalim :)
Evet enerjin tutmus olabilir canli falda bende terettum ettim ama yazilida bakabilir belki eylul acar hangi sitedeydi acaba ? Ben kereme baktirdim canli fal ama o sureyi falan durduruyor cok detayli gecmisti falim :)Canım ben de canlıya geçtiğini görünce tereddüt ettim nedeni de daha önce Eylül Acar ağzımı açık bırakmıştı canlı falda yani öyle bişey söyledi ki dakika bir gol bir oldu ama süre yetmedi ve hat düştü vs derken inan falın sonucunu hiç bir zaman bilemedim yani ileriye dönük sadece olumluydu ama falın devamını bilemediğim için bişey diyemiyorum. Şimdi ya Rania'da da hat kopma vs olur mu diye tereddüt ettim ama fal sonrası mesaj hakkımız var ya inan oraya çok özenli cevap yazmış hani eksik kalan birşey olursa eminim oraya tamamlar diye de düşünüyorum. Diğerlerine bakarsan ohoooo Kasım da benim herşey tamamdı bir tek o ve Gonca Polat bana doğru ve mantıklı bişey söylemişler şaştım kaldım bugün. Ben sık fal baktıran biri de değilim çünkü çok sık ve çok sayıda baktırdım geçmişte ama dediğim gibi anımı bile tutturamadılar gelecek için söylediklerinden ne bekleyebilirim ki. Enerji tutması diyo ya arkadaşlar belki de haklılar bilemedim :))
o da binnaz abla sitesinde ama o süreyi durdurmadı yani yazıştıkça aktı ve süre bitince ağzım açık bi vaziyette kalakalmıştım :)) devamını da hiç bilemedim falın. Rania'da nasıl olur bilemiyorum çünkü küstüğüm için binnaz abla sitesine girmedim ama yorumlara göz atınca süre yetmedi falan diye bi yoruma denk gelmedim tüm sorularım cevaplandırıldı vs yazıyo hani diğerlerinde iyiydi ama keşke süre yetseydi ya da süre yetmiyo yazılı ya da sesli olsa daha iyi olur gibi yorumlar olur ya? ona öyle bişey yazanda olmamış. ben de mesela Eylül Acar'a aynı yorumda bulunmuştum sitede süre konusundaEvet enerjin tutmus olabilir canli falda bende terettum ettim ama yazilida bakabilir belki eylul acar hangi sitedeydi acaba ? Ben kereme baktirdim canli fal ama o sureyi falan durduruyor cok detayli gecmisti falim :)
Canım benim Nesibe de bir geçen sene birde bu sene falım var, daha önce de yazmıştım o kadar ilginç ki her iki yorumun sonucu birbirinden taban tabana zıt biri olumlu biri olumsuz ilk falım olumsuzdu üzerinden bir seneye yakın bir zaman geçti ve sonucu dediği tarihte olmadı yani olumsuz olmadı ama ondan sonraki olaylarda çok olumlu gelişmeler olmadı anlatabiliyormuyum burda da o kadar bahsediliyor ki ben de bir kez daha denemeye karar verdim çünkü cidden falı süperdi olumsuzda olsa belki dedim hani tarihler ve olaylar birebir tutacak diye bir şey yok 2.fal yolladım ilk falın etkisi ve falları hep çıkıyor denildi ya ben gene olumsuz bir yorum bekliyordum en azından sonuçta.
Ama bu seferde olumlu çıktı kafam karıştı karışmasına ama aklıma takılan şu oldu
Geçen sene çektiğim kartlara ve hissiyatına dayanarak o günkü şartlar da yorumu olumsuzdu
sonraki falımda da kartlar çok iyiydi ve yorumu olumluydu.
O zaman suyla destekleyerek bakılma ne işe yarıyor ?
Hissiyat ne işe yarıyor ?
bende hayırlısı deyip olumlu çıkan olur inşallah dedim ve geçtim bir daha baktırırmıyım şu anki düşüncelerimle baktırmam
Evet baktim simdi gercekten oyle yorumlar var ama eylul baya fal bakmis o sitede bende deneyebilirim Rainayi belki yazili yorumda yapar diye dusunuyorumo da binnaz abla sitesinde ama o süreyi durdurmadı yani yazıştıkça aktı ve süre bitince ağzım açık bi vaziyette kalakalmıştım :)) devamını da hiç bilemedim falın. Rania'da nasıl olur bilemiyorum çünkü küstüğüm için binnaz abla sitesine girmedim ama yorumlara göz atınca süre yetmedi falan diye bi yoruma denk gelmedim tüm sorularım cevaplandırıldı vs yazıyo hani diğerlerinde iyiydi ama keşke süre yetseydi ya da süre yetmiyo yazılı ya da sesli olsa daha iyi olur gibi yorumlar olur ya? ona öyle bişey yazanda olmamış. ben de mesela Eylül Acar'a aynı yorumda bulunmuştum sitede süre konusunda
Bilmiyorum ki yaparlar mı öyle acaba hani sadece canlıya geçmiş gibi görünüyo yani iki seçenek sunarlar mı acaba? ama fal sonrası mesaj kısmında gerçekten çok özenli ve içtenlikle cevap yazmış hani benim ısrarla daha önce olmaz mı sorumu olabilir diye bile geçiştirmemiş olmayacağını net söylemiş ve olmadı da harbiden :) Aralık için konuşmuş çünkü. Deneme yanılmayla işte bileni ve bilmeyeni öğrenebiliyoruz canım :)Evet baktim simdi gercekten oyle yorumlar var ama eylul baya fal bakmis o sitede bende deneyebilirim Rainayi belki yazili yorumda yapar diye dusunuyorum
Enerji meselesi sanırım bu zaten kendi de söylüyor açılımımdan memnun kalmayanlar bir daha baktırmasın bana diye çünkü beğenmeyen yine beğenmeyecektir doğal olarak. Yanlış anlaşılmaz inşallah bu söylediğim
Evet canim haklisin deneyip bekliyoruz iste bende ara verdim dayanmaya calisiyorum tekrar denersen yada fali cikarsa haber verirsin bize :)Bilmiyorum ki yaparlar mı öyle acaba hani sadece canlıya geçmiş gibi görünüyo yani iki seçenek sunarlar mı acaba? ama fal sonrası mesaj kısmında gerçekten çok özenli ve içtenlikle cevap yazmış hani benim ısrarla daha önce olmaz mı sorumu olabilir diye bile geçiştirmemiş olmayacağını net söylemiş ve olmadı da harbiden :) Aralık için konuşmuş çünkü. Deneme yanılmayla işte bileni ve bilmeyeni öğrenebiliyoruz canım :)
Olur mutlaka haber veririm çünkü ben kendimden şüpheye düşmüştüm resmen ya nasıl olurda en azından anı bilemezler diye ama bu ikisi bir de Eylül (eğer süre yetseydi daha fazla yorum yapabilirdim hakkında çıktı çıkmadı diye ama ağzımı açık bıraktı gerçektende) yani tellwe de ugga ya baktırdım geçen ilk defa burada kızlar memnun kalınca o da fena değildi ama Barkiel mesela tam fiyaskoydu :))) yani deneyerek öğreniyoruz bi şekilde :)) Ama Rania'ya sanırım bu gidişle deneme yapacam tekrardan :)Evet canim haklisin deneyip bekliyoruz iste bende ara verdim dayanmaya calisiyorum tekrar denersen yada fali cikarsa haber verirsin bize :)
Bende de Eylül işte ağzımı açık bırakan birşeyi söyledi ve ilerisi için olumlu konuşmuştu ama falı bitiremediğimiz için zaman da belirtemediği için kesintiden dolayı patladı da diyemiyorum ama patlamadı da diyemiyorum ama söyledikleriyle gerçekten de ağzım açık kalmışmıştı :)eylül bende patlamıstı bu fal enerji işi demekki ...maya demir esin güvende patladı..falları rezalat ötesi...ikisinde puan % 99 - % 100 .. maya her zaman % 100 ama hiç bir şey bilmiyor.. tık yok...o puanlamada bir oyun var bence...
Bende de Eylül işte ağzımı açık bırakan birşeyi söyledi ve ilerisi için olumlu konuşmuştu ama falı bitiremediğimiz için zaman da belirtemediği için kesintiden dolayı patladı da diyemiyorum ama patlamadı da diyemiyorum ama söyledikleriyle gerçekten de ağzım açık kalmışmıştı :)
eylül bende patlamıstı bu fal enerji işi demekki ...maya demir esin güvende patladı..falları rezalat ötesi...ikisinde puan % 99 - % 100 .. maya her zaman % 100 ama hiç bir şey bilmiyor.. tık yok...o puanlamada bir oyun var bence...
mayaya kalsa neler yapmıstım neler..yalan sallama yapıyor...bu puanı nasıl alıyor. sasıyorum....Maya gercekten cok ilginc ya %100du yine ben gonderdigimde baya guvenip gondermistim bana girecegim bir sinavi gececegimi kazanacagimi soylemisti en son sinava da universite zamaninda girmistim guzel sanatlar sinaviydi yani yillar once. Bunu bana 2 ay once soyledi komik, bi de kendinden baya emin yani. Bilmiyosun salliyosun bari tutarli seyler at di mi..
Onalara da ben baktırmamışım yani Sahra ve Dalya'ya. Eylül'ün falının devamı olmadığı için bişey diyemiyorum ama kimsenin bilemediği bişeyi söyledi hem de en başında sonrasında da olumluydu yani olumlu olursa zaten mutlaka yazarım. Bu durumda Rania ve Gonca Polat kaldı henüz patlamadık ha bir de geçen ugga'ya baktırmıştım ilk defa o da tutarlı ve mantklıydı. Çıkarsa haber veririm mutlaka :)bakalım ne olacak..haber ver mutlaka..benim agzımı acık bırakan sahra ve dalya olmustu..zaman gecmesini bekliyorum.
Gönderdim :) BASAKZ baktırdıktan sonra yorumlarını bekliyoruz...Arkadaslar formu okudumda cezminin no bilen varsa acil yolliyabilirmi
yok yanlış anlaşılma değil zaten beğenmesem yollamazdım geçmiş an karakter analizi süperdi sonuç çıkmadı ama hangi yorumcuda tam olarak çıktı ki o yüzden bir kez daha denemek istedim gene an ve olayları anlatışı süper idi sonuçta olumsuz olan olmadı inşallah olumlusu olur
Baktırdım, gelecekle ilgili yorumlar olduğu için, şuanda bi şey diyemiyorum canım, herhangi bir gelişme olursa yazarım zatenTamam insallah en kisa zamanda baktiricam peki sen baktirabildin mi
Kızlarr yettim garihüseyincimi denedik ablam sorular sordu özel hayatı iş aşk tarihleride verdik benimde sözlümü falan sorduk detaylı ama bişi dicem de beni taşa tutmayın emi biz beğendik yani ablam mesela inanmaz enerjiye falan ama adam tam 50 dakkalık fal atmış öyle hislimi derseniz cok değil bizce ama profesyonel gibi geldi sonra sayfasını falan inceledik çok para ama ne bilem haydan geleni değerlendirdik ama memnun kaldık nokta atışı dışında içine işliyor içtenliği resmen hakeder haketmez bu parayı tartışılılır tarihlerde verdi biri hatta 1 ay o cıkarsa ablama yazarım şunuda sölim kızlar tavsiye edermiyim etmezmiyim bilmem parası cok çünki denedik izlenimlerimiz bunlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?