Binnaz Abla

zeziican, hüsonun dediği çıkarsa da yaz balım.. ben her türlü fal atmıycam ona kesin orası da.. 100 tl bi tek nisana verdim o da evlat acısı gibidir hala böğrümde :) enerji hikayelerine de hiç gelemiyorum.. vallahi benden şöyle kıvanç tatlıtuğ tipinde biri hoşlansın, aşık olalım ben enerji trafosuna dönerim hiç gerek yok başka uygulamaya

Kizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.

Fama. 2015 tarihini verdi. Gecen gun ricam uzerine tek kart acti ve sabret dedi 2015 degsim yiliniz dedi. Nasil olcak be famam ben bu adama nasil guvenirim ki.

Bilge ozdogru. Mutlaka haber gelecek ama gec gelecek. Dag gibi guveilir adam dedi o zamanda falin bu kismina takilmistim. Zira icime doguyormus.

Klotho. Famayla ayni analizler. Ocak goruyorum ama baslamasi zor olacak demisti. İmkansiz oldu

Alev tansel. Ayni gec baslayacak dedi. Artik olmaz.

Peitho. Baska biri var gecmis gibi vs dedi gecmis degil benim yanimda tanistilar hatta biraz vesile oldum sayilir ama olumlu hicbir sey olmayacak dedi bildi. O zaman kizmistim cunku ne ani ne kisiligi ozetlemisti ama bu gidisle onunki dogru. Cunku gelse bile bana nispet yaptigini soylese bile ben nasil guvenirim.

Ve bu forumdan biri. Adini yazmayacagim aylar once bakmisti. Baska biriyle olcak demisti. Galiba oyle oluyor. Ne diyeyim iki gunde isi bitiriyorlar cunku sevgi araiyorlar sevgiyi bilmiyorlar bile. Allaha havale ediyorum.

Canımmm üzülme lütfennn
Gerçek yüzünü görmüşsün bunlar normal şeyler değilll bunun hazzmı olmaz. Böyle bir adam ilerde kimbilir seni ne kadar üzücekti

Bunda da vardır elbet bir hayır..

baldankabak, dur bakalım hemen celallenme, belki de o iş olmaz kalır.. senin güvenini yitirmiş bu adam ama hatasını anlayıp geri dönecek demek ki.. sen belki de kabul etmeyeceksin

yazmammı bacım yaa yazacam tabi 1 ay biri azaldı zaman hemen girer yazarım kıvanç gibi biri anam

Bencede Allah korumuş seni baldankabak. Aslında sevinmelisin gerçek yüzünü daha erken görebilmiş olduğun için....

biraz açıkla be gülüm yani nokta atışları var mı yıldızname gibi mi ne bileyim söylediklerinin öteki yorumculurla örtüşür tarafı var mı
bacım önce geçmişi biraz konuştu üstünü kapalı şekilde uyardı ablamı ablam böyle bakakaldı enerji falan cok demedi sonlara doğru dedi cok profesyonel ne bilem ünlü bir astrolog medyum arasına baktırıyo gibi hissettik bide cok uzun 50 dk nerdeyse bacım göndermiş falı

baldankabak, dur bakalım hemen celallenme, belki de o iş olmaz kalır.. senin güvenini yitirmiş bu adam ama hatasını anlayıp geri dönecek demek ki.. sen belki de kabul etmeyeceksin
Ya Allah aşkına urmina hatasını anlayıp dönse ne olur? Adamın karakteri ortada baldankabak kabul ederse öyle bir durumda çok daha fazla üzülür sonunda

boyları yerin dibine girsin bunun gibilerin üzülme bacım belki dha güzel biri cıkacak karşına

bacım bir yüzük ablam ona manevi değer yükledi sonra durup duruodu madem şerefin yok çerçöple gelmede sonra işe yarasın demi kı

Aman yok, bu herifte hem seref yoktu hem de adam gibi hediye alamamis. Sizinki de serefsizmis ama en azindan satip citir citir yenecek bir yuzuk birakmis

canım sız cıkıp mı ayrıldınız yoksa oyle hoslanma durumumuydu :S bu erkekler ayran gonullu oluyor belkıde boyle ogrenmen daha ıyı oldu senın ıcın bılemeyızz sende sıkmaa canını ayrıca bu zamanda kızlarda bır garıp kızın ona karsı bısey yapıp yapmadıgınıda bılemezsın ayrıcaa ..sen bıraz beklee bakalım neler olucak ınsallah senın ıcın en hayırlısı olsunnn

Biri Selenaya soylesin girsin artik sisteme nolur yine 2 gundur 6.siradayim yetheeeeeeeeeer diye bagricam

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bizim aylardır sürüncemede bir işimiz vardı. İlişkimiz olmadı ama Arkadas olmadığımız cok belliydi ne senle ne sensiz denilen durum gibiydi yasananlar biraz biraz da ikimizin de inadı. Bİr iki ay önce tam toplandım sınavıma hazırlanıyorum tekrar aramaya yanıma gelmeye basladı. İşte son zamanlarda ben biraz tersledim cünkü bana bunu yapmaya hakı yok. Korktugundan bahsetmişti. Banane korkuyorsan temelli uzak duracaksın. Bu kıza duygusal bişey hissetmiyor kızda ona ikisini de tanıyorum ama bunlar benim kaldıracağım seyler değil. Biz burada hepimiz aylarca birilerini beklemiş insanlrız. Sevmeyi biliyoruz. Bize de sevmeyi bilenler lazım. Sevmekten korkanlar ve sacmalayanlar değil. Aylardır hayatımı karıstırdı uzdu ve biliyordu bilerek yaptı. Benim de onu üzdüğüm olmuştur ama o yaptırdı bunları. Allaha havale ediyorum en azından okulda değil dışarda takılabilirlerdi. 20 gun sonra bir sınavım var hepinizden dua istiyorum bana dua edin olur mu. Kazanamazsam kendimi hiç affetmem cünkü kazanmam kesin bir sınavı bu mutsuzlukla harcadım ama topluyorum. Umarım size kazandığım haberini vereceğim. Hepinizi cok seviyorum umarım hepiniz cok mutlu olursunuz kızlar. Kalbinizi pamuklara saracak adamlar cıksın karsınıza. Sevmeyi bilenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…