Miroskas ve venüs amberin face adresleri var mı kızlar?
Canımmm üzülme lütfennnKizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
Fama. 2015 tarihini verdi. Gecen gun ricam uzerine tek kart acti ve sabret dedi 2015 degsim yiliniz dedi. Nasil olcak be famam ben bu adama nasil guvenirim ki.
Bilge ozdogru. Mutlaka haber gelecek ama gec gelecek. Dag gibi guveilir adam dedi o zamanda falin bu kismina takilmistim. Zira icime doguyormus.
Klotho. Famayla ayni analizler. Ocak goruyorum ama baslamasi zor olacak demisti. İmkansiz oldu
Alev tansel. Ayni gec baslayacak dedi. Artik olmaz.
Peitho. Baska biri var gecmis gibi vs dedi gecmis degil benim yanimda tanistilar hatta biraz vesile oldum sayilir ama olumlu hicbir sey olmayacak dedi bildi. O zaman kizmistim cunku ne ani ne kisiligi ozetlemisti ama bu gidisle onunki dogru. Cunku gelse bile bana nispet yaptigini soylese bile ben nasil guvenirim.
Ve bu forumdan biri. Adini yazmayacagim aylar once bakmisti. Baska biriyle olcak demisti. Galiba oyle oluyor. Ne diyeyim iki gunde isi bitiriyorlar cunku sevgi araiyorlar sevgiyi bilmiyorlar bile. Allaha havale ediyorum.
baldankabak, dur bakalım hemen celallenme, belki de o iş olmaz kalır.. senin güvenini yitirmiş bu adam ama hatasını anlayıp geri dönecek demek ki.. sen belki de kabul etmeyeceksinKizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
Fama. 2015 tarihini verdi. Gecen gun ricam uzerine tek kart acti ve sabret dedi 2015 degsim yiliniz dedi. Nasil olcak be famam ben bu adama nasil guvenirim ki.
Bilge ozdogru. Mutlaka haber gelecek ama gec gelecek. Dag gibi guveilir adam dedi o zamanda falin bu kismina takilmistim. Zira icime doguyormus.
Klotho. Famayla ayni analizler. Ocak goruyorum ama baslamasi zor olacak demisti. İmkansiz oldu
Peitho. Baska biri var gecmis gibi vs dedi gecmis degil benim yanimda tanistilar hatta biraz vesile oldum sayilir ama olumlu hicbir sey olmayacak dedi bildi. O zaman kizmistim cunku ne ani ne kisiligi ozetlemisti ama bu gidisle onunki dogru. Cunku gelse bile bana nispet yaptigini soylese bile ben nasil guvenirim.
Ve bu forumdan biri. Adini yazmayacagim aylar once bakmisti. Baska biriyle olcak demisti. Galiba oyle oluyor. Ne diyeyim iki gunde isi bitiriyorlar cunku sevgi araiyorlar sevgiyi bilmiyorlar bile. Allaha havale ediyorum.
bacım bir yüzük ablam ona manevi değer yükledi sonra durup duruodu madem şerefin yok çerçöple gelmede sonra işe yarasın demi kıVallahi bana gelen hediyelerin hepsi cercop, hicbiri satilacak seyler degil........iyi yapmissiniz , yuzuk parasi afiyet olsun
yazmammı bacım yaa yazacam tabi 1 ay biri azaldı zaman hemen girer yazarımzeziican, hüsonun dediği çıkarsa da yaz balım.. ben her türlü fal atmıycam ona kesin orası da.. 100 tl bi tek nisana verdim o da evlat acısı gibidir hala böğrümde :) enerji hikayelerine de hiç gelemiyorum.. vallahi benden şöyle kıvanç tatlıtuğ tipinde biri hoşlansın, aşık olalım ben enerji trafosuna dönerimhiç gerek yok başka uygulamaya
Kizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
bacım önce geçmişi biraz konuştu üstünü kapalı şekilde uyardı ablamı ablam böyle bakakaldı enerji falan cok demedi sonlara doğru dedi cok profesyonel ne bilem ünlü bir astrolog medyum arasına baktırıyo gibi hissettik bide cok uzun 50 dk nerdeyse bacım göndermiş falıbiraz açıkla be gülüm yani nokta atışları var mı yıldızname gibi mi ne bileyim söylediklerinin öteki yorumculurla örtüşür tarafı var mı
Ya Allah aşkına urmina hatasını anlayıp dönse ne olur? Adamın karakteri ortada baldankabak kabul ederse öyle bir durumda çok daha fazla üzülür sonundabaldankabak, dur bakalım hemen celallenme, belki de o iş olmaz kalır.. senin güvenini yitirmiş bu adam ama hatasını anlayıp geri dönecek demek ki.. sen belki de kabul etmeyeceksin
boyları yerin dibine girsin bunun gibilerin üzülme bacım belki dha güzel biri cıkacak karşınaKizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
bacım bir yüzük ablam ona manevi değer yükledi sonra durup duruodu madem şerefin yok çerçöple gelmede sonra işe yarasın demi kı
Kizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
selenada nasıl 6.sırada olabiliyorsun ki ben bugün attım 4.sıradayım ve falda gözüküyor şu an :)Biri Selenaya soylesin girsin artik sisteme nolur yine 2 gundur 6.siradayim yetheeeeeeeeeer diye bagricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?