- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Kizlar, falalemde Ask tarotu diye bir hatuna baktirmisim. Acaip bilmis, dedigi seyler genelde uzun vadede , birisi kisa vadede belli olacak cikarsa yazarim ama dediklerinden biri cikmis. Ani super bilmis. @Urminaa bilgine sunuyorum
Canım belki yanlış anladın, kesin mi? Aslında gözünün önünde samimi olunması bile insanın canını acıtabiliyor biliyorum, yani ortada bi şey olmasa da ama biz birini sevince ya da bırakın sevmeyi hoşlanınca bile aman o bakmasın, aman şu bakmasın, yanlış anlar beni falan diye düşünürken, böyle anlaşılmalara mahal verecek davranışlardaki insanların sevgisine nasıl güvenicezKizlar merhaba :) Size haberlerle geldim. Patlayan haberlerle. Simdi baktirdiklarimi yazacagim. Az once gordum ki iki gunluk kizla isi pisirme yolundalar. Allah yardim etti de sogumaya baslamistim onu isteyip istemedigime emin degildim. Piyasa adamiymis tam. Gonul eglendirmelik isler ariyormus. Belki de cevremdeki herkesin dedigi gibi Allah beni korudu. Bilemiyorum.
Fama. 2015 tarihini verdi. Gecen gun ricam uzerine tek kart acti ve sabret dedi 2015 degsim yiliniz dedi. Nasil olcak be famam ben bu adama nasil guvenirim ki.
Bilge ozdogru. Mutlaka haber gelecek ama gec gelecek. Dag gibi guveilir adam dedi o zamanda falin bu kismina takilmistim. Zira icime doguyormus.
Klotho. Famayla ayni analizler. Ocak goruyorum ama baslamasi zor olacak demisti. İmkansiz oldu
Alev tansel. Ayni gec baslayacak dedi. Artik olmaz.
Peitho. Baska biri var gecmis gibi vs dedi gecmis degil benim yanimda tanistilar hatta biraz vesile oldum sayilir ama olumlu hicbir sey olmayacak dedi bildi. O zaman kizmistim cunku ne ani ne kisiligi ozetlemisti ama bu gidisle onunki dogru. Cunku gelse bile bana nispet yaptigini soylese bile ben nasil guvenirim.
Ve bu forumdan biri. Adini yazmayacagim aylar once bakmisti. Baska biriyle olcak demisti. Galiba oyle oluyor. Ne diyeyim iki gunde isi bitiriyorlar cunku sevgi araiyorlar sevgiyi bilmiyorlar bile. Allaha havale ediyorum.
ask tarotu mu? cherry sen söylemesen bu nickle hayatta dikkatimi çekmezdi bu falcıKizlar, falalemde Ask tarotu diye bir hatuna baktirmisim. Acaip bilmis, dedigi seyler genelde uzun vadede , birisi kisa vadede belli olacak cikarsa yazarim ama dediklerinden biri cikmis. Ani super bilmis. @Urminaa bilgine sunuyorum
Canım belki yanlış anladın, kesin mi? Aslında gözünün önünde samimi olunması bile insanın canını acıtabiliyor biliyorum, yani ortada bi şey olmasa da ama biz birini sevince ya da bırakın sevmeyi hoşlanınca bile aman o bakmasın, aman şu bakmasın, yanlış anlar beni falan diye düşünürken, böyle anlaşılmalara mahal verecek davranışlardaki insanların sevgisine nasıl güvenicez
baldankabak bence bu erkeğin durumu biraz seni kıskandırarak elde etmeye yönelik olmuş... ha bu arada diğer hatunla ilişki başlar mı o da diğer kızın hırsına bağlı.. bu tip durumlarda bizim olmayan hatunlar adamları kafesleyip direkt yüzük taktırıyolar.. onu nasıl beceriyolar ben de anlamış değilim..Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bizim aylardır sürüncemede bir işimiz vardı. İlişkimiz olmadı ama Arkadas olmadığımız cok belliydi ne senle ne sensiz denilen durum gibiydi yasananlar biraz biraz da ikimizin de inadı. Bİr iki ay önce tam toplandım sınavıma hazırlanıyorum tekrar aramaya yanıma gelmeye basladı. İşte son zamanlarda ben biraz tersledim cünkü bana bunu yapmaya hakı yok. Korktugundan bahsetmişti. Banane korkuyorsan temelli uzak duracaksın. Bu kıza duygusal bişey hissetmiyor kızda ona ikisini de tanıyorum ama bunlar benim kaldıracağım seyler değil. Biz burada hepimiz aylarca birilerini beklemiş insanlrız. Sevmeyi biliyoruz. Bize de sevmeyi bilenler lazım. Sevmekten korkanlar ve sacmalayanlar değil. Aylardır hayatımı karıstırdı uzdu ve biliyordu bilerek yaptı. Benim de onu üzdüğüm olmuştur ama o yaptırdı bunları. Allaha havale ediyorum en azından okulda değil dışarda takılabilirlerdi. 20 gun sonra bir sınavım var hepinizden dua istiyorum bana dua edin olur mu. Kazanamazsam kendimi hiç affetmem cünkü kazanmam kesin bir sınavı bu mutsuzlukla harcadım ama topluyorum. Umarım size kazandığım haberini vereceğim. Hepinizi cok seviyorum umarım hepiniz cok mutlu olursunuz kızlar. Kalbinizi pamuklara saracak adamlar cıksın karsınıza. Sevmeyi bilenler.
ahaha urminam dogru dedin ben de pek anlamadim.iki gune nasil yapiyorlar ama yuzukluk bir durum imkansiz gibi birsey takilirlar oyle biraz. Neden boyle birsey yapiyorlar onu da anlamiyorum. Keske sevseler birbirlerini en azindan sevgi kaxanir. İliskiler laclakasmaz sevgi ask anlamini kaybetmez. Ben olcek degilim yarin gidip sinavima haxirlanicam. Cok samimi soyluyorum bu takilma sevgisiz cikma vs vs durumundansa keske sevseler birbirlerini. Dunyaya insanogluna guvenimiz sarsilmaz.baldankabak bence bu erkeğin durumu biraz seni kıskandırarak elde etmeye yönelik olmuş... ha bu arada diğer hatunla ilişki başlar mı o da diğer kızın hırsına bağlı.. bu tip durumlarda bizim olmayan hatunlar adamları kafesleyip direkt yüzük taktırıyolar.. onu nasıl beceriyolar ben de anlamış değilim..
bgn aklımdan gecen seyı soyledınn urmınacım vallahı bılmıyorum bgn o kadar cok haber aldım kı su evlenmıs su yuzuk takmıss arkdaşım noluyor bıde bıldıgım ınsanlar anlamadım nasıl parmaklarında donduruyorlarsa adamlarıbaldankabak bence bu erkeğin durumu biraz seni kıskandırarak elde etmeye yönelik olmuş... ha bu arada diğer hatunla ilişki başlar mı o da diğer kızın hırsına bağlı.. bu tip durumlarda bizim olmayan hatunlar adamları kafesleyip direkt yüzük taktırıyolar.. onu nasıl beceriyolar ben de anlamış değilim..
Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bizim aylardır sürüncemede bir işimiz vardı. İlişkimiz olmadı ama Arkadas olmadığımız cok belliydi ne senle ne sensiz denilen durum gibiydi yasananlar biraz biraz da ikimizin de inadı. Bİr iki ay önce tam toplandım sınavıma hazırlanıyorum tekrar aramaya yanıma gelmeye basladı. İşte son zamanlarda ben biraz tersledim cünkü bana bunu yapmaya hakı yok. Korktugundan bahsetmişti. Banane korkuyorsan temelli uzak duracaksın. Bu kıza duygusal bişey hissetmiyor kızda ona ikisini de tanıyorum ama bunlar benim kaldıracağım seyler değil. Biz burada hepimiz aylarca birilerini beklemiş insanlrız. Sevmeyi biliyoruz. Bize de sevmeyi bilenler lazım. Sevmekten korkanlar ve sacmalayanlar değil. Aylardır hayatımı karıstırdı uzdu ve biliyordu bilerek yaptı. Benim de onu üzdüğüm olmuştur ama o yaptırdı bunları. Allaha havale ediyorum en azından okulda değil dışarda takılabilirlerdi. 20 gun sonra bir sınavım var hepinizden dua istiyorum bana dua edin olur mu. Kazanamazsam kendimi hiç affetmem cünkü kazanmam kesin bir sınavı bu mutsuzlukla harcadım ama topluyorum. Umarım size kazandığım haberini vereceğim. Hepinizi cok seviyorum umarım hepiniz cok mutlu olursunuz kızlar. Kalbinizi pamuklara saracak adamlar cıksın karsınıza. Sevmeyi bilenler.
Ne guzel yazmissin cherry ben bu adami sildim. Ergendi tam bir ergendi aylardir ne halt yaptigi belli degildi. bende son zamanlarda iyuce tersledim cunku yavasca sogumustum. İyk ki oyle olmus. Bu hikaye de boyle bitti. Ama bir falci da bilemefi yeni bir kizla tanicak ortak arkadasiniz filan diye. Pufff o degil de fallar patladi
Canimin ici, okuduklarimdan benim icime dogan su ki, bu cocuk su anda ciddi bir iliskiye hazir degil, istemiyor. Senden hoslaniyor, orasi acik sana karsi bos degil.
Senin eglenilecek biri olmadigini anlamis, o yuzden seninle bir iliskiden kaciniyor bence. Eglencelik olana gidiyor.
Simdi sekerim, benzer bir olay benim de universitede basima geldi. Liseden tanidigim bir cocukla tekrar karsilastik bir sekilde, arkadas grubunda takiliyoruz. Universite senligindeyiz, ikimiz bas basa kaldik. Laf arasinda konusurken cocuk bana ciddi iliski dusunmuyorum dedi.
Sonra bolumden cok samimi olmadigim bir kiz arkadasim vardi, ilerleyen gunlerin birinde kiz yalniz sikiliyorum,a rkadasim yok, cevrem yok bbibi derdi, en de haline uzulup bunu da gittigimiz yere davet ettim, bu cocuk da gelecekti. Aynen senin hikaye yani. Sonra ne oldu dersen, cinsel organlar isin icine karisti. Bunlar universite bitesiye 2 yil daha boyle devam ettiler zannimca, ikisini de defterden sildim. Ama cok uzulup agladim, yani saka gibi benim tanistirdigim biriyle olmasi, midesizligin bu kadari. Dusundum dusundum blamadim cevabi, bana ciddi iliski dusunmuyorum dedi ama 2 gun sonra baskasina gitti. Hatun bunun resmen ustune atladi, eglenmeye gitmistik, bir de geldim kari buna sarilmis dans ediyor. Bir de gecenin sonunda yuzsuz yuzsuz sormaz mi "..le dans ettim ama yanlis anlamadin di mi" diye ? Iyyyk, igrenc k.ltak.
Sonra ne oldu Cherry dersen , ben coktaaaaaaan bu bebeyi unutmus, defterden silmisken cikti geldi. Ciddi iliskiye hazirmis. Ben de s..tir git dedim tabi ki
Ozet geciyorum : Bir gun , 2 gun yatar kalkarlar, gerisi olmaz. Ama sen bu cocugu defterden sil bence.
Gencsin guzelsin be sekerim, yani gozunden akan yaslara degmez bu herif, degen kisiler zaten gozunun yasina dayanamaz, akitmaz onlari.
Canimin ici, okuduklarimdan benim icime dogan su ki, bu cocuk su anda ciddi bir iliskiye hazir degil, istemiyor. Senden hoslaniyor, orasi acik sana karsi bos degil.
Senin eglenilecek biri olmadigini anlamis, o yuzden seninle bir iliskiden kaciniyor bence. Eglencelik olana gidiyor.
Simdi sekerim, benzer bir olay benim de universitede basima geldi. Liseden tanidigim bir cocukla tekrar karsilastik bir sekilde, arkadas grubunda takiliyoruz. Universite senligindeyiz, ikimiz bas basa kaldik. Laf arasinda konusurken cocuk bana ciddi iliski dusunmuyorum dedi.
Sonra bolumden cok samimi olmadigim bir kiz arkadasim vardi, ilerleyen gunlerin birinde kiz yalniz sikiliyorum,a rkadasim yok, cevrem yok bbibi derdi, en de haline uzulup bunu da gittigimiz yere davet ettim, bu cocuk da gelecekti. Aynen senin hikaye yani. Sonra ne oldu dersen, cinsel organlar isin icine karisti. Bunlar universite bitesiye 2 yil daha boyle devam ettiler zannimca, ikisini de defterden sildim. Ama cok uzulup agladim, yani saka gibi benim tanistirdigim biriyle olmasi, midesizligin bu kadari. Dusundum dusundum blamadim cevabi, bana ciddi iliski dusunmuyorum dedi ama 2 gun sonra baskasina gitti. Hatun bunun resmen ustune atladi, eglenmeye gitmistik, bir de geldim kari buna sarilmis dans ediyor. Bir de gecenin sonunda yuzsuz yuzsuz sormaz mi "..le dans ettim ama yanlis anlamadin di mi" diye ? Iyyyk, igrenc k.ltak.
Sonra ne oldu Cherry dersen , ben coktaaaaaaan bu bebeyi unutmus, defterden silmisken cikti geldi. Ciddi iliskiye hazirmis. Ben de s..tir git dedim tabi ki
Ozet geciyorum : Bir gun , 2 gun yatar kalkarlar, gerisi olmaz. Ama sen bu cocugu defterden sil bence.
Gencsin guzelsin be sekerim, yani gozunden akan yaslara degmez bu herif, degen kisiler zaten gozunun yasina dayanamaz, akitmaz onlari.
Cherry kopma sebebim oldun
Canım, şimdi burdaki yazın ve Tellwe'de ki yorumun...Bu yazıyı okuyan falcılar senin hakkında bilgi sahibi olmuş olucak...Detayları silersen daha mı iyi olur acaba?Ya selenamin fali gelmis ya yemin ediyorum kadin icimi OKUYO ya hatta oyle bisey ki sirf ic okuma degil yemin ederim kamera takmis benim bir yerime bence ben oyle dusunuyorum. Diger herhangi falcilar icimizi okuyolar hani diyolar soyle hissediyosun boyle hissediyosun soyle yapmayi dusunuyosun aklinda bu var vs tamam biliyolar da soyluyolar onlara lafim yok ama selena direk anlatiyo ya nisanlimla birlikte yasadigimi soylemis, yaptigim isle ilgili benden baska hickimsenim bilmedigi bi ayrintiya dokunmus nisanlimdan bahsetmis nokta atislariyla ve firsat buldugumuz an nisanlimla denize kıyısı olan bi yere kisa bi tatile gidicegimizi soylemis ki yarin gece antalyaya gidiyoruz 4 gunlugune..hatta afedersiniz cinsel hayatimiza bile dokunmus ve bunlari soylerken 'oyle hissediyorum, boyle olabilir, soyle olabilir' gibi varsayimlar asla yapmiyor net net konusmus hep her okudugum seyde agzim acik kaldim... kacinci fal gonderisim ama herseferinde beni daha da sasirtiyo ya cok seviyorum onu!!!!
gelecekle ilgili çıkan var mı peki daha önceki fallarındaa?Ya selenamin fali gelmis ya yemin ediyorum kadin icimi OKUYO ya hatta oyle bisey ki sirf ic okuma degil yemin ederim kamera takmis benim bir yerime bence ben oyle dusunuyorum. Diger herhangi falcilar icimizi okuyolar hani diyolar soyle hissediyosun boyle hissediyosun soyle yapmayi dusunuyosun aklinda bu var vs tamam biliyolar da soyluyolar onlara lafim yok ama selena direk anlatiyo ya nisanlimla birlikte yasadigimi soylemis, yaptigim isle ilgili benden baska hickimsenim bilmedigi bi ayrintiya dokunmus nisanlimdan bahsetmis nokta atislariyla ve firsat buldugumuz an nisanlimla denize kıyısı olan bi yere kisa bi tatile gidicegimizi soylemis ki yarin gece antalyaya gidiyoruz 4 gunlugune..hatta afedersiniz cinsel hayatimiza bile dokunmus ve bunlari soylerken 'oyle hissediyorum, boyle olabilir, soyle olabilir' gibi varsayimlar asla yapmiyor net net konusmus hep her okudugum seyde agzim acik kaldim... kacinci fal gonderisim ama herseferinde beni daha da sasirtiyo ya cok seviyorum onu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?