Ya selenamin fali gelmis ya yemin ediyorum kadin icimi OKUYO ya hatta oyle bisey ki sirf ic okuma degil yemin ederim kamera takmis benim bir yerime bence ben oyle dusunuyorum. Diger herhangi falcilar icimizi okuyolar hani diyolar soyle hissediyosun boyle hissediyosun soyle yapmayi dusunuyosun aklinda bu var vs tamam biliyolar da soyluyolar onlara lafim yok ama selena direk anlatiyo ya nisanlimla birlikte yasadigimi soylemis, yaptigim isle ilgili benden baska hickimsenim bilmedigi bi ayrintiya dokunmus nisanlimdan bahsetmis nokta atislariyla ve firsat buldugumuz an nisanlimla denize kıyısı olan bi yere kisa bi tatile gidicegimizi soylemis ki yarin gece antalyaya gidiyoruz 4 gunlugune..hatta afedersiniz cinsel hayatimiza bile dokunmus ve bunlari soylerken 'oyle hissediyorum, boyle olabilir, soyle olabilir' gibi varsayimlar asla yapmiyor net net konusmus hep her okudugum seyde agzim acik kaldim... kacinci fal gonderisim ama herseferinde beni daha da sasirtiyo ya cok seviyorum onu!!!!
Başimiza ne geliyosa saçma duygusalligimizdan geliyorr zaten sekerimGeşekerimklara basima gelen b.k olaylari anlatarak yardimci oluyorum
Simdi kafa buluyorum ama o zaman 6 ay aglamistim be.
Sidikli veletin tekiydi, ama cok duygusalim nalet olsun.
wallahi kızlar burda konuşulmasa hayatta dikkatimiz çekmezcanım sen mıroskosuda baya bır sevıyorsun galıbaa resmın bıle aynı telwede :S
telwe topıgınde mıroskos yazmıs demısler ama sensın galıba :S son yorumdan anladıgım kadarıylaa ..
falcılarda lovemark olma yolundalar :)
wallahi kızlar burda konuşulmasa hayatta dikkatimiz çekmez.. umarım çok sevdiğinden öyledir
ahaha şeker misin kız sen ? sen koy gülümmm hele yiğiti koy ki gözümüz gönlümüz açılsın.. yakışıklı çocuk allah varbende birazdan nesibeyle hernolursa olsun YİĞİTİMİN fotosunu koyacam
bacım bir kıvanç değilahaha şeker misin kız sen ? sen koy gülümmm hele yiğiti koy ki gözümüz gönlümüz açılsın.. yakışıklı çocuk allah var
urmina bacım şöyle demek gerek sen cok yakışıklısın buralara yakışmıosun gel evinin falcısı cocuklarının babası olkızlar Allstar da yakışıklıymış.. Sevgili ALLSTAR, falcılıkla ömür tüketme gülüm, gel sen ben sana bakarım
aynen öyle, ben ona fallarını yorumlarken pasta-börek-çörek yaparım, yorulduğunda o söyler ben yazarım.. ahhssghshah.. daha yeni ya herkese teşekkür etmiş kedi canını seninurmina bacım şöyle demek gerek sen cok yakışıklısın buralara yakışmıosun gel evinin falcısı cocuklarının babası ol
bu alstarın gerçek fotosuysa gitsin model olsun evlerden ırak bu nedir kızaynen öyle, ben ona fallarını yorumlarken pasta-börek-çörek yaparım, yorulduğunda o söyler ben yazarım.. ahhssghshah.. daha yeni ya herkese teşekkür etmiş kedi canını senin
ben anlamadım chery ya anam bile meraktaSelena nin duvarina simdi baktim, miroskas ya gercekten salak ya da birisi onunla kafa buluyor. 1. secenege inanamak istemiyorum cunku insan bu kadar aptal olmamali .
ben anlamadım chery ya anam bile merakta
yuh ya insanla bu kadar oynanmaz2 sayfa once rose87 diye bir hatun bir seyler yazmis, zannimizca falsepetindeki Miroskas kendisi ve tellwe deki Selenaya fal baktirmis ?!!!!
yuh ya insanla bu kadar oynanmazşaka olsa yada günah almak istemiyom ama eğer dediğin gibiyse yazıklarım olsun be
ne bilim bacım ya sanatcılar gibilermi acep ola hani cicişlerB hatun bu kadar safsa nasil falcilik yapiyor ben de bunu cozemedim, yani falcilar genelde agzi laf yapan tipler di mi?
yuh sana yuuuuuuhhhh pataklıycam senı sen nasıl dusersın yahu boyle bı hatayaMiroskas ve venüs amberin face adresleri var mı kızlar?
bence salak olan biz olabiliriz.. baksanaB hatun bu kadar safsa nasil falcilik yapiyor ben de bunu cozemedim, yani falcilar genelde agzi laf yapan tipler di mi?
vayyy emenike yaa neler olmuş !!yuh sana yuuuuuuhhhh pataklıycam senı sen nasıl dusersın yahu boyle bı hataya
miroskas burda daha once bıt pazarında avon orıflame satarken kac kez banlandı sen nasıl gormedın?
buyrun buda sureklı kapatılan topıklerınden bitanesi:) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-15-20-tl-40tl-ustune-de-kargo-benden.718041/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?