Binnaz Abla

canım sen mıroskosuda baya bır sevıyorsun galıbaa resmın bıle aynı telwede :S
telwe topıgınde mıroskos yazmıs demısler ama sensın galıba :S son yorumdan anladıgım kadarıylaa ..
falcılarda lovemark olma yolundalar :)

Son düzenleme:
Geşekerimklara basima gelen b.k olaylari anlatarak yardimci oluyorum

Simdi kafa buluyorum ama o zaman 6 ay aglamistim be.

Sidikli veletin tekiydi, ama cok duygusalim nalet olsun.
Başimiza ne geliyosa saçma duygusalligimizdan geliyorr zaten sekerim

wallahi kızlar burda konuşulmasa hayatta dikkatimiz çekmez .. umarım çok sevdiğinden öyledir

urmina bacım şöyle demek gerek sen cok yakışıklısın buralara yakışmıosun gel evinin falcısı cocuklarının babası ol
aynen öyle, ben ona fallarını yorumlarken pasta-börek-çörek yaparım, yorulduğunda o söyler ben yazarım.. ahhssghshah.. daha yeni ya herkese teşekkür etmiş kedi canını senin

B hatun bu kadar safsa nasil falcilik yapiyor ben de bunu cozemedim, yani falcilar genelde agzi laf yapan tipler di mi?
bence salak olan biz olabiliriz.. baksana .. neyseki bu miroskosa fal atmamıştım hiç.. bunalım dönemime denk geldin miroskosum, umudum olaydı çoktan koşmuştum sana

vayyy emenike yaa neler olmuş !! yaaa şu dolandırmaya çalışan falcılara sözüm, kardeşim hiç mi vicdanınız yok ya sizin? bizler burda sevdiği birileri için ve iş için, bebek olacak mı diye filan umutla fal atan insanlarız.. o paralar nerenizden nasıl geçecek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…