Binnaz Abla

urmi sen gormedınmı yavrum kac kere yazdım onun bu işi para için yaptıgını :)

kızlar tamam yaa ben sıralı- dürüst falcı listemi yaptım.. onlarla devam:
DÜRÜST FALCI LİSTEM:
- selena
-saralıhanım
- nesibe
- venusamber
-selim imer
- meryem
-fama
-jelizaroze
-ilkay

ben bunlardan eminim kızlar başka başka isimlerde ortaya çıkmazlar.. zaten ünleri kendilerine yetiyo da artıyo bile

hayır bıdee aynı yorum burdaa salakmıyızz len bızzz hergun fal baktırma olayından ben uyarmıstım arkadaşı ama ınsan kendı kendıne fal bakabılır sıkıntı olmaz tabı
oda degıl yanı bıde fal atmıs selena falcıların ustası oldu gozumde hahahahah
bana cıkmasada kendısı
valla nolucak bızım bu halımızz bacılarım

bu arada kızlar annaperana mı ne oyle bırısı vardı 5tl kahve kredım kalmıstı yolladım yorumunu begendım deneyen varmı ??

bacım geçenlerde biri dediya kitap yazcaz kitap bu arada kızlar ya bigün görüşsek ya aynı şehirde olanlarımız bence cok eğleniriz kikir kikir oluruz dertleşiriz fal dosyası açalım bide

Eneee bu ne toli ya? Aynı kişi mi bu?
Hakikaten yuh yani..Ben zaten miroskasa baktırdım iade istedim anında memnun kalmadım..Bi arakadaşım sordu faceni, kızlara bi sorayım dedim..Amaaan ne acayip işler ya..

O zaman şu her gün "miroskasıma, nesibeme fal atıyorum" diyen hatun miroskas mı? Biri beni aydınlatsın saflığım üzerimde

olabılır kanka kımse kıbleyın kazen bakar aynı kısımı degılmı:)

galıbaa oylee kuzum kı saflıgı ılee kendıne hayran bıraktı bıde gıtmıss selenaya fal atmıs hahahah
selanaa yuce bır ınsan su anda gozumde
bıde cakmıslar olayı ılk basta kendılerını ovmuyorlar baska falcılarda devreye sokuyorlar bılmem farkettınız mı
dırek reklam olmasın dıye
ama ınsan nede baska sıteyede kendı adınla nıck alır bıde ustunee burayada yorumu yazar butun ozel hayatıda ogrendık masallahh

medcezir bacı anladıım kadarıyla miroskos selenaya fal atmış foto aynıymış o zaman selena miroskos burdaki roz miroskos olabilirmiş bide ürün satmış te ne zaman yani iş çevirmiş onu yuhluyorum

olabılır kanka kımse kıbleyın kazen bakar aynı kısımı degılmı:)

Ya ben de onu dicektim, hatun selenaya da nesibeye de hayran..Fal atmışyani onlara..Kızlar günahını almayalım

Eğer işin içinde iş varsa selena, nesibe gibi yorumcuların adını karıştırmasın

Memnun olanı da vardır olmayanı da ama onların insanlığı yeter

Kızlar şimdi ben yeni üye oldum sayılır fal topiğinede yeni girdim... Açıkçası neler oluyo burda şuan anlamadım bi dolandırıcılık dönmüş sanırım bilemedim :) Neyse soruma geliyorummm burdan nasıl bakıyolar fal resim falanmı gönderiliyo?

medcezir bacı anladıım kadarıyla miroskos selenaya fal atmış foto aynıymış o zaman selena miroskos burdaki roz miroskos olabilirmiş bide ürün satmış te ne zaman yani iş çevirmiş onu yuhluyorum

Böyle bir şey mümkün değil..Selena girmez böyle işlere. Her kimse ismini kirletiyor..Kavga ederim valla, tolican kazene bi iletsene canım..

Böyle bir şey mümkün değil..Selena girmez böyle işlere. Her kimse ismini kirletiyor..Kavga ederim valla, tolican kazene bi iletsene canım..

kuzum ztn selenaa nesıbee falan yok ısın ısındee reklam oldugu anlasılmasın dıye bı kac falcıda ovulmuss hattta canı sıkılmıs kendısıde denemıss bencee hergun kendı kendıne fal bakmak sıkıcı bısey sonucta bıde uygulama var falcı bacı onu denemesını tavsıye ederım oda bazen sallıyor tutuyor

kuzum ztn selenaa nesıbee falan yok ısın ısındee reklam oldugu anlasılmasın dıye bı kac falcıda ovulmuss hattta canı sıkılmıs kendısıde denemıss bencee

Hımm şimdi anladım, ay saat ilerledikçe algılarım kapandı valla
Hatun faldan kazandığını diğer yorumcularda harcıyor diyebilir miyiz o zaman canım

Beni de tuttu bi saflık
bacım biz annem ablam ben dizi izler giib okuduk anam arkadan günah almalım kızım der ablam ben ona fal baktırdım telvede hatırlamıyom der falseptndede denedik çünkü birden ürün cıktı sonra bi foto ben de şimdi tam yenice anladım herşeyi biz saf değiliz o saf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…