Binnaz Abla

Hımm şimdi anladım, ay saat ilerledikçe algılarım kapandı valla
Hatun faldan kazandığını diğer yorumcularda harcıyor diyebilir miyiz o zaman canım

olabılırr bencee bızımde zararımız buyukk bu ıse gırmemızz lazımm
hemm saff ve temızz duygularla reklam yapıyor hemdee kendı cepımızden para verıyoruzz

aynı kişi bu kanka hatta ilk basta telwede fal bakıyodu ordan falsepetine gecti simdi resmını degıstırmıs ama resım aynı kişiydi:)
reklam yapan kim?link verın kıbleyım ben:)

kızlarr nyseee bosverınn benımm sordugum ısmee baktıran varmı
''annaperena' bılenn dedıgı cıkan varmı kuzular ??
ben falını begendım oylee pembelıkten olmemısss ve mantıklı konusmuss ve su anda benım kendı kendıme dedıgım seyı soylemıs gelıcekte en uzak tarıhıde o vermıss ama bencee dogru

bacım bence dön geri hiç başlama

aynı kişi bu kanka hatta ilk basta telwede fal bakıyodu ordan falsepetine gecti simdi resmını degıstırmıs ama resım aynı kişiydi:)
reklam yapan kim?link verın kıbleyım ben:)
kanka bikaç sayfa geride rose82 sanırsam..Ama dur hemen kibleme, günahını almayalım kızın..

bak senden de bi isim geldi..girmeyin aklıma diyorum size dimi

şu binnazdan çok sıkıldım kızlar..binnazda doğru düzgün yorumcu yok..1-2 yi geçmez..biz binnaz abla başlığındayız her gün.

kendimize bi başlık açalım orda paylaşalım bari falcıları, yerlerini falan.

ahahhahhahahhaahhahah kosarakkk uzaklass canım bakma bılee arkanaa zezııyee katılıyorumm bu bır hastalık yakında kıtaplarda adımız yer alırsa sasırmamm
Ben o hastalığa yıllar önce yakalanmıştım zaten nasıl iyileştim bilemiyorum hala artık kahve hakkatten keyif oldu ama fal bakanıda yakalarsam baktırmadan kaçırmam

fal siteleri var bacım cok falcı var bir diye başlarsın bi bakmışsın bütün falcıları deniyon o yüzden sen hiç başlama dön geri git ille merak ediosan sen bilin valla
ohaaa yıldıznamem felaket gece gece moralım bozuldu! Yok yok iradeliyim artık fal konularında yani inşallah öyleyimdir

benımde falıma bakabılırmı bırı

Eklentiler

• 10833644_390286227788140_188244141_n.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 10833869_390286217788141_228497568_n.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 10833967_390285784454851_1860271640_n.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 10846702_390285557788207_851041143_n.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 66
B hatun bu kadar safsa nasil falcilik yapiyor ben de bunu cozemedim, yani falcilar genelde agzi laf yapan tipler di mi?
Miroskosun falsepetindeki fotografi kendo fotografi degil ki, tellwede kullanan kisi de baskasinin fotogrsfini koymustur yani yabanci bi kadinda gormustum ayni fotografi ben zannetmiyorum o ladar salak olcagni ki gelgelelim oyle bisi olsa bile okadar herseyi nasil bilebilir yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…