Binnaz Abla

yok hayır canım senin dileklerine göre seçtiğin kartlara göre gördüklerini söylüyor kartların anlamlarını söylemiyor.tarih verebilirse veriyor görürse tabi.

tmm saol cnm, hislerini konuşturuyor anlaşılan. balık burcuymuş, hisleri kuvvetli olur balıkların. ve fal bakmayıda çok severler. canları isteyerek baktıklarında döktürürler. neyse burç yorumu gibi oldu şimdi

senin baktırıpta mennun kaldıkların var mı

Yok canım Rezzan abla cok sık online.En son dün gece ben baktırdım mesela.Sen takibi bırakma,cok acil ve özel bi durumu olmadığı sürece Rezzan ablanın sık sık online olduğunu görüceksin.

Bir fal bagimlisi olarak ki bence insanlarin yasadiklari kaoslar,belirsizlikler ozellikle ikili iliskilerde bence erkeklerin iyice dengesiz olmasi fal sektorune yaradi.Ben bu kadar fal baktiran biri olarak oncelikle tarot ve katinaya hic guvenmiyorum.Orada kartlarin durumundan cok kesinlikle falcinin hisiyati devrede.Suya,kahveye,tarota yada katinaya bakan birinin hisleri kuvvetliyse size yorum guzel yapabilir.Kahve o bu diye ayirmaz her sekilde basarili olur.Kahvede dusuk puanlu tarot ve katinada yuksekse bence bu hissiyatinin cok guclu olmadigini gosteriyor bana.

sizce kahve falında söylenenler daha mı net ve tutarlı yani kişinin sezgisi kuvvetli ise kahve bakıyor herhalde.tarotu bilen herkes bakabilir mi

tamam canım çok sağol.facebook kullanıyorlar mı acaba nasıl anlıyorsun online olduklarını takip mi ediyorsun.

Ben fal baktıkları sitelerden takip ediyorim Daha doğrusu hep denk geliyorum.Çok fazla beklediğimi hatırlamıyorum hiç.Facebook'a tek bi kez girmiş değilim.Siteye girdiğinde butonlardan anlayabilirsin çevrimiçi olduklarını.Falcılar kendileride duyuruyor zaten bazılarında burdayım, yorumluyorum gibi...Bazı sitelerdede yorumcu çevrimiçi yazıyor.

Firuze Çetin

"Fallarınızı yorumlamak için bekliyorum.Üzdünüz beni bugün"Arkadaslar binnaz ablaya yeni gelen falci kiz bunu yazmis olumsuz yorumlar aldi diye..Bence cok sacma bir durum mesaji!

Marple bu kadar fal bağımlısı biri olarak sana sormak istiyorum.İlk üçün kimlerdir?En cok söylediğini yaşadığın falcı kim?

sizce kahve falında söylenenler daha mı net ve tutarlı yani kişinin sezgisi kuvvetli ise kahve bakıyor herhalde.tarotu bilen herkes bakabilir mi

Bence tarot, kahve,katina bahane .Falcı bence önemli olan .Kâhin Vanga devlet adamlarının bile döneminde başvurduğu biriydi ve kördü.Sadece his....

Marple bu kadar fal bağımlısı biri olarak sana sormak istiyorum.İlk üçün kimlerdir?En cok söylediğini yaşadığın falcı kim?

Yasadigim fal sepeti taha..Ilk ucumde ise

Dun baktigi falla beni sok eden Cansin ve Serra,taha ve kesiraAma arkadaslar ilk yazimda da yazdim cikma orani %10..Bagimliyim diyorum cunku cok baktirdim

Son düzenleme:
Ben kirazeye dün katina baktırdım pek beğenmedim fazla pozitif eğer çıkarsa dedikleri yazarım bide telwedeki kredi sistemi bana çok saçma geldi önce kredi kartıyla 10 kredi aldım 10 dolar çekti yani 20 tl sonra baktım mobil pratik ödeme seçeneği var 5 krediyi 5 tl ye verdi nasıl oldu anlamadım o zaman niye 10 krediye 20 tl verdim ben çözebilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…