yok hayır canım senin dileklerine göre seçtiğin kartlara göre gördüklerini söylüyor kartların anlamlarını söylemiyor.tarih verebilirse veriyor görürse tabi.
tmm saol cnm, hislerini konuşturuyor anlaşılan. balık burcuymuş, hisleri kuvvetli olur balıkların. ve fal bakmayıda çok severler. canları isteyerek baktıklarında döktürürler. neyse burç yorumu gibi oldu şimdi
senin baktırıpta mennun kaldıkların var mı
Cansın' a kahvemi tarotmu baktırdın?
kızlar nesibeye tarot baktırdım.bakalım ne olacak ama sanki emin olmam için bazı şeylerde birisine daha baktırmam lazım ama kime lütfen şuna baktır diyen birisi varsa yazsın bana.
teşekkür ederim canım.tek kişiye bağlı kalmak istemiyorum bakalım farklı kişilerin dediklerinde ortak nokta var mı bu önemli bence.ona göre hayatımda adımlar atıcam.rezzan ablanın methini çok duydum ama hiç online olmuyor ben mi yakalayamıyorum acaba ne dersin?
Rezzan abla kahve,Açelya ve Kiraze tarotbu dediklerin kişiler tarot mu kahve mi
Rezzan abla kahve,Açelya ve Kiraze tarot
Tamam canım sağol, kahve bakmasına sevindım.Şu günlerde çoğu tarota döndü çünkü.sadece kahve bakiyor cansin
tamam canım çok sağol.facebook kullanıyorlar mı acaba nasıl anlıyorsun online olduklarını takip mi ediyorsun.
Bir fal bagimlisi olarak ki bence insanlarin yasadiklari kaoslar,belirsizlikler ozellikle ikili iliskilerde bence erkeklerin iyice dengesiz olmasi fal sektorune yaradi.Ben bu kadar fal baktiran biri olarak oncelikle tarot ve katinaya hic guvenmiyorum.Orada kartlarin durumundan cok kesinlikle falcinin hisiyati devrede.Suya,kahveye,tarota yada katinaya bakan birinin hisleri kuvvetliyse size yorum guzel yapabilir.Kahve o bu diye ayirmaz her sekilde basarili olur.Kahvede dusuk puanlu tarot ve katinada yuksekse bence bu hissiyatinin cok guclu olmadigini gosteriyor bana.
sizce kahve falında söylenenler daha mı net ve tutarlı yani kişinin sezgisi kuvvetli ise kahve bakıyor herhalde.tarotu bilen herkes bakabilir mi
Bence tarot, kahve,katina bahane .Falcı bence önemli olan .Kâhin Vanga devlet adamlarının bile döneminde başvurduğu biriydi ve kördü.Sadece his....
Marple bu kadar fal bağımlısı biri olarak sana sormak istiyorum.İlk üçün kimlerdir?En cok söylediğini yaşadığın falcı kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?