- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Jelizaroze'ye ben geçen Barkiel'in falını beklerken kalan son 3 kredimle sanal kahve attım valla sanal manal helal olsun diyorum :) Resmine de baktıkça insanın zaten morali düzeliyo otomatikmen gülüyor insan ama falını beğendim üstelik nokta atışı bile yaptı :)kızlar tamam yaa ben sıralı- dürüst falcı listemi yaptım.. onlarla devam:
DÜRÜST FALCI LİSTEM:
- selena
-saralıhanım
- nesibe
- venusamber
-selim imer
- meryem
-fama
-jelizaroze
-ilkay
ben bunlardan eminim kızlar başka başka isimlerde ortaya çıkmazlar.. zaten ünleri kendilerine yetiyo da artıyo bile
Canimmm sen telweyede burayada ayni yorumu yaptinn hemdee ayni seyleri nisanlinin adina kadar ogrendik masallah ozel hayatinizi bile bilmiss ondanda bahsetmisin belki hatirlarsin ! Telwedee kullanan kisimin sen oldugu o kadar belliki iyi sayfa git selenaya oluyorum bitiuorum diye kadinada fal baktirmsiin kim kimi salak yerine koyuyor ben anlamadim !!! Gunahini almayalim diyoruzz ama ben haksizliga gelemiyorum karsindada salak yok ! Ben ilk basta cok seviyor falan dedim ama artik cokkk belli ! Bide dolandirici adaylarina burdan sesleniyorum :) canlarim o kadar cok fal baktirdik ki sizin kus var civek bocek var 3 vakte kadar falinizi yemiyoruz yercekten emek veren insanlarinda reklamini yapiyoruz ki gerek bile olmuyor ztn cok sinirlendim sabah sabahMiroskosun falsepetindeki fotografi kendo fotografi degil ki, tellwede kullanan kisi de baskasinin fotogrsfini koymustur yani yabanci bi kadinda gormustum ayni fotografi ben zannetmiyorum o ladar salak olcagni ki gelgelelim oyle bisi olsa bile okadar herseyi nasil bilebilir yani ...
Canimmm sen telweyede burayada ayni yorumu yaptinn hemdee ayni seyleri nisanlinin adina kadar ogrendik masallah ozel hayatinizi bile bilmiss ondanda bahsetmisin belki hatirlarsin ! Telwedee kullanan kisimin sen oldugu o kadar belliki iyi sayfa git selenaya oluyorum bitiuorum diye kadinada fal baktirmsiin kim kimi salak yerine koyuyor ben anlamadim !!! Gunahini almayalim diyoruzz ama ben haksizliga gelemiyorum karsindada salak yok ! Ben ilk basta cok seviyor falan dedim ama artik cokkk belli ! Bide dolandirici adaylarina burdan sesleniyorum :) canlarim o kadar cok fal baktirdik ki sizin kus var civek bocek var 3 vakte kadar falinizi yemiyoruz yercekten emek veren insanlarinda reklamini yapiyoruz ki gerek bile olmuyor ztn cok sinirlendim sabah sabah
Budan bahsediyorummm !!! Telwedede ayni sekilde duvarda yazan yorum bu burdan bir arkadas soyledi bende falimi bekliyordum baktim valla aynisi sildin mi silmedin mi bir daha bakmadim ama ben gordum ztn durmadan ayni kisiyi ovmen dikkatimizi cekmisti ama dogru salak degilsin arafa nesibe selena gibi insanlari karistirip normalmis gibide davraniyorsun buda yeni numaralari :) canim tatil paraniz bizden cikmazz hele su yorumunlaa beni bitirdin resmi o degildir ki falan diye evet kuzum o ztn senin resmin ! Allah allah yaaaa !!Ya selenamin fali gelmis ya yemin ediyorum kadin icimi OKUYO ya hatta oyle bisey ki sirf ic okuma degil yemin ederim kamera takmis benim bir yerime bence ben oyle dusunuyorum. Diger herhangi falcilar icimizi okuyolar hani diyolar soyle hissediyosun boyle hissediyosun soyle yapmayi dusunuyosun aklinda bu var vs tamam biliyolar da soyluyolar onlara lafim yok ama selena direk anlatiyo ya nisanlimla birlikte yasadigimi soylemis, yaptigim isle ilgili benden baska hickimsenim bilmedigi bi ayrintiya dokunmus nisanlimdan bahsetmis nokta atislariyla ve firsat buldugumuz an nisanlimla denize kıyısı olan bi yere kisa bi tatile gidicegimizi soylemis ki yarin gece antalyaya gidiyoruz 4 gunlugune..hatta afedersiniz cinsel hayatimiza bile dokunmus ve bunlari soylerken 'oyle hissediyorum, boyle olabilir, soyle olabilir' gibi varsayimlar asla yapmiyor net net konusmus hep her okudugum seyde agzim acik kaldim... kacinci fal gonderisim ama herseferinde beni daha da sasirtiyo ya cok seviyorum onu!!!!
prenseslerimmmmm bana acil cevappp
Fal krizim tuttu gece gece, yildizname dusunuyorum 32 kredim var tellwede tarot katina pek inanmiyorum sanaldan gondermek iistemiyoum selena disinda onerebiliceginiz COK IYI olan birileri var miii ugga da online ona gonderiyim mi napiyim yardim edin noluuurrr
Yazdığını silmiş. ScreenShot almıştım. Buyrun olay yeri:
hahhahahahahhaaYazdığını silmiş. ScreenShot almıştım. Buyrun olay yeri:
hahhahahahahhaaburdakı yorumda sılınmıyor dımı :S ben demın yazdım altına gercı aynı kısı anlamıss oldukk !! buraya yazmasaydın barı butun ozel hayatınıda ogrendıkk
Bana yardimci olmayacak misiniz
Sayfaları dolaşarak biraz fikir edinebilirsin. Herkes tecrübesini olumlu olumsuz paylaşıyor zaten. İsimlere ve sitelere bakabilirsin mesajlardan yola çıkarak. Yani herkesin değişik fikirleri var...Bana yardimci olmayacak misiniz
Sana söyeleceğim tek şey çanım bulaşma cidden bulaşma elini verirsin kolunu alamazsın bu fal işinden
Cok raabet gormus bu sanal fal isleri merak ettim ben de disarda baktirmak gercekten cok paraof..
Su fali nasil oluyor net bilgiler veriyor mu ki ilk kez duydum, tsk. Bu arada alakan icin :)O zama gülüm Tellwe nacizane benim fikrim ama çoğunluk olarak beğenilen isimler; kahve de Saraylı su falında Selena son dönemlerde binnaz abla sitesinde tarot ta kerem avşar fal sepeti Nesibe
Su fali nasil oluyor net bilgiler veriyor mu ki ilk kez duydum, tsk. Bu arada alakan icin :)
Miroskosun falsepetindeki fotografi kendo fotografi degil ki, tellwede kullanan kisi de baskasinin fotogrsfini koymustur yani yabanci bi kadinda gormustum ayni fotografi ben zannetmiyorum o ladar salak olcagni ki gelgelelim oyle bisi olsa bile okadar herseyi nasil bilebilir yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?