Binnaz Abla

Jelizaroze'ye ben geçen Barkiel'in falını beklerken kalan son 3 kredimle sanal kahve attım valla sanal manal helal olsun diyorum :) Resmine de baktıkça insanın zaten morali düzeliyo otomatikmen gülüyor insan ama falını beğendim üstelik nokta atışı bile yaptı :)

Canimmm sen telweyede burayada ayni yorumu yaptinn hemdee ayni seyleri nisanlinin adina kadar ogrendik masallah ozel hayatinizi bile bilmiss ondanda bahsetmisin belki hatirlarsin ! Telwedee kullanan kisimin sen oldugu o kadar belliki iyi sayfa git selenaya oluyorum bitiuorum diye kadinada fal baktirmsiin kim kimi salak yerine koyuyor ben anlamadim !!! Gunahini almayalim diyoruzz ama ben haksizliga gelemiyorum karsindada salak yok ! Ben ilk basta cok seviyor falan dedim ama artik cokkk belli ! Bide dolandirici adaylarina burdan sesleniyorum :) canlarim o kadar cok fal baktirdik ki sizin kus var civek bocek var 3 vakte kadar falinizi yemiyoruz yercekten emek veren insanlarinda reklamini yapiyoruz ki gerek bile olmuyor ztn cok sinirlendim sabah sabah

Bu insanların yaptıklarından iğreniyorum. Başka insanların üzüntüsüyle alay eden onların umut arayışlarını sömürmeye çalışan zihniyeti anlayamıyorum. bBurada hepimiz kafamızdaki sorulara cevap arıyoruz ya da ne bileyim kafamızdakileri teyit ettirme ihtiyacı hissediyoruz belki ama her ne olursa olsun sırf reklam amaçlı böyle insanların kandırılmasına dayanamıyorum. Bu sadece fal için de geçerli değil yani hayatımızın her alanında geçerli Birimizin memnun kaldığından bir diğerimiz memnun kalmayabilir zaten hepimiz bunu rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Kanun mu ki bana tutan herkese tutsun ama yeterki sahtekarlık olmasın. Deneme yanılmayla herkes kendisine göre bir falcıya sürekli olarak baktırır ki bu gayet normal fakat reklamcıları, sahtekarları Allah'a havale ediyorum. Burada nice dertli insan var bilemez kimse kimsenin acısını, kederini üzüntüsünü kendisi kadar, ha çok şükür benim mesela ayrılık acısı vs gibi bir durumum yok ben kafamdaki kişiyle olacak mı olmayacak mı derdindeyim ama diğer arkadaşlarımın üzüntüsünü de canı gönülden paylaşıyorum. Allah sahtekarların, reklamcıların tuzaklarından hepimizi korusun

Budan bahsediyorummm !!! Telwedede ayni sekilde duvarda yazan yorum bu burdan bir arkadas soyledi bende falimi bekliyordum baktim valla aynisi sildin mi silmedin mi bir daha bakmadim ama ben gordum ztn durmadan ayni kisiyi ovmen dikkatimizi cekmisti ama dogru salak degilsin arafa nesibe selena gibi insanlari karistirip normalmis gibide davraniyorsun buda yeni numaralari :) canim tatil paraniz bizden cikmazz hele su yorumunlaa beni bitirdin resmi o degildir ki falan diye evet kuzum o ztn senin resmin ! Allah allah yaaaa !!

canım falımpirde hatice hoca die bi kadın var valla ben eski eşimle ilgili baktırdım oldukça doğru tespitler yaptı ve yol gösterdi hatta el falıyla eşimin resmini gönderdim sonradan resme bakıp falı iade almamı istedi ve sorduğum her soruya cevap verdi sağolsun..yalnız biraz geç bakıyor sabah göndermiştim gece 3 te geldi cevabı

Yazdığını silmiş. ScreenShot almıştım. Buyrun olay yeri:
vay canına insanların cürretine şaşıyorum. Dikkatleri sayesinde burada arkadaşları uyaran herkese teşekkür ederim. Ben de baktıracaktım aklımdaki isimlerden biriydi sayenizde direkten döndüm

Yazdığını silmiş. ScreenShot almıştım. Buyrun olay yeri:
hahhahahahahhaa canımmsınnnn kı bu hareketlerıylede bellı ettı kendını ya salak gercekten yada anlamıyorum herkesıde kendısı gıbı zannedıyor ..cok sınırlenıyorum boyle ınsanlara fal bakmayı bılmıyorsan para kazanmak ısteyebılırsın ama baska bır suru ıs var oturdugun yerden atıp ınsanların umudunu kırmaya kımın hakkı var !! hergun kendı kendıne bakarsın artık !! burdakı yorumda sılınmıyor dımı :S ben demın yazdım altına gercı aynı kısı anlamıss oldukk !! buraya yazmasaydın barı butun ozel hayatınıda ogrendıkk rosee !!

kızlar selena ve nesıbenın olaylaa bır ılgısı yok rose denen nıcklı kısı dun gıdıp selenaya fal baktırmıs acık bıraktı galıba yanlıslıkla dısarıya sorusunu ordakı fotosu mıraskosla adıda aynı AtaAtart galıba ( adını yanlıs yazmıs olabılırım kuzum :)) o mıraskoss fal baktırıyor seleneya dıye yazmıstı bende baktım hatta bermudada gormuss sasırdık ama sonra rose la aynı yorum burayada geldı yanı nesıbe ve selenanın adını kullanmıs oldu bır yerde buda yenı taktık bellı etmemek ıcın kendılerını bır kac unlu falcıyada baktırıyorlar galıba bu kadar ınsanı salak yerıne koyucagını sanmıs bıde ustune gelıp sankı kendısı o degılmıs gıbı yapancı bır kadının resmı mıraskosun resmı dıyor !!!

selenaa bacımmm buyuksunnn bana cıkmasada gozumde level atladın

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar nasılsınız ?
Yemek tarifleri için üye oldum, fal sayfası olduğunu görünce heyecanlandım bende geldim kabul edersiniz beni de aranıza umarim :)

Evliligimle ilgili birtakim puroblemlerim var bildiginiz cok iyi olan falci isimlrni alablir miyim ?

Kredisi onemli degil, iyi olsun yeter cok caresizim

Benim anlamadığım şu; herkes birilerine fal baktırır ve buraya gelir tecrübesini paylaşır. Bu tecrübesi olumludur ya da olumsuzdur zaten olumsuz bile olsa kimse falcı kötülemez bana çıkmayan başkasına çıkar, başkasına çıkmayan bir başkasına çıkabilir sonuçta. Kimse mutluluktan fal baktırmıyo ve herkesin kendince sorunları vardır. Buradaki amaç tecrübelerimizi paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmak, önerileri değerlendirmek vs. Ama insanların üzüntüleri üzerinden gelip reklamla zaten üzgün ya da derdi olan insanları kandırmak da ne oluyor Allah aşkına Dikkatli arkardaşların uyarıları için tekrar teşekkür ediyorum kendi adıma

Cok raabet gormus bu sanal fal isleri merak ettim ben de disarda baktirmak gercekten cok para of..

O zama gülüm Tellwe nacizane benim fikrim ama çoğunluk olarak beğenilen isimler; kahve de Saraylı su falında Selena son dönemlerde binnaz abla sitesinde tarot ta kerem avşar fal sepeti Nesibe

O zama gülüm Tellwe nacizane benim fikrim ama çoğunluk olarak beğenilen isimler; kahve de Saraylı su falında Selena son dönemlerde binnaz abla sitesinde tarot ta kerem avşar fal sepeti Nesibe
Su fali nasil oluyor net bilgiler veriyor mu ki ilk kez duydum, tsk. Bu arada alakan icin :)

Su fali nasil oluyor net bilgiler veriyor mu ki ilk kez duydum, tsk. Bu arada alakan icin :)

su falı isimler d.tarihi veriliyor suya yoğunlaşılarak bakılıyor yani falcının yeteğine kalan bir şey ama selenanın çok beğenilir su falı , b u arada rica ederim.

Miroskas ne biliyor ki ?

Nesibeye fal baktırdımmm hiççççç memnun kalmadım.. Pişman bile oldum.. Nasıl bu kadar beğenilmiş anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…