Bence enerji meselesi. Ben de baktırdım ama pozitif enerjisi var Allah için ama bende tutmadı fakat daha yarım saat önce kuzenim aradı ben ona tavsiye etmiştim ben baktıracam diye ve benimki tutmayınca kendisine istersen baktır belki seninki tutar dedim yani herkesinki herkese tutmuyo sonuçta, bende facebookta ekli değil Nesibe oradan eklemiş ve takip etmiş saatleri ve ona tutmuş çok memnun mesela ha gelecek için söylenenler ne olur bilemem malum hepimizin falları gelecek konusunda patlayabiliyor yani :) Sonuç sana tutan bana tutmaz, bana tutan sana tutmaz olayı şans ve enerji meselesi :)Nesibeye fal baktırdımmm hiççççç memnun kalmadım.. Pişman bile oldum.. Nasıl bu kadar beğenilmiş anlamadım gitti
Benim de ödemelerde dikkatimi çekti mesela binnaz da giyim mağazası mı ne diye fatura kesiliyo paypal ödeme yapanlar görür, tellwe de de cafe olarak geçiyo sanırım. İlginç ben de anlamadım...Kızlar bu fal sitelerinin vergilendirmesi falan nasıl oluyor ya..Bir sürü site var, bide fal bakmak suç..Nasıl yürütüyorlar ki bu işi..Kafama takıldı bugün
Benim de ödemelerde dikkatimi çekti mesela binnaz da giyim mağazası mı ne diye fatura kesiliyo paypal ödeme yapanlar görür, tellwe de de cafe olarak geçiyo sanırım. İlginç ben de anlamadım...
ah bacım bide ben bizim gibiler memnun kalmasada o paraları vermesekNesibeye fal baktırdımmm hiççççç memnun kalmadım.. Pişman bile oldum.. Nasıl bu kadar beğenilmiş anlamadım gitti
Enerji olayı tabi canım ama bende gelecekle ilgili hiçbirşey söylemediği gibi durum analizi de yanlıştıBence enerji meselesi. Ben de baktırdım ama pozitif enerjisi var Allah için ama bende tutmadı fakat daha yarım saat önce kuzenim aradı ben ona tavsiye etmiştim ben baktıracam diye ve benimki tutmayınca kendisine istersen baktır belki seninki tutar dedim yani herkesinki herkese tutmuyo sonuçta, bende facebookta ekli değil Nesibe oradan eklemiş ve takip etmiş saatleri ve ona tutmuş çok memnun mesela ha gelecek için söylenenler ne olur bilemem malum hepimizin falları gelecek konusunda patlayabiliyor yani :) Sonuç sana tutan bana tutmaz, bana tutan sana tutmaz olayı şans ve enerji meselesi :)
bacım ben ve ablam seni kutluyoz nerden aklına geldi vallaYazdığını silmiş. ScreenShot almıştım. Buyrun olay yeri:
Bende tumadı ama kuzenimde tutmuş yani deneme yanılma yöntemi bi yerde. Ha belki ileride baktırırım belki o ayrı çünkü burdan okuduğuma göre su ile destekliyormuş falını ve o da yorucu olabilir ve falı etkiileyebilir. Bilmiyorumki. Ha fiyata gelince ben 30'a baktırmıştım fiyatı artmış olabilir ama bi dünya boş falcılar kaç katı paraya bakıyor ve onun burada memnun kaldığı kişileri var bence sayısı da azımsanmayacak kadar o nedenle onun fiyatını makul buluyorum. Ben facebook a sık girsem ben de ekleyip ileride baktırmak isterim tekrar ben daha önce baktırdığımda tesadüf online olduğunda gönderdim ama şimdilik beklediğim fallarım var bi patlasınlar o zaman seçeneklerime bakıcam kendimce :) Bence moralini bozma sen de mutlaka memnun kalacağın ya da enerjinin tutacağı birine denk gelebilirsinEnerji olayı tabi canım ama bende gelecekle ilgili hiçbirşey söylemediği gibi durum analizi de yanlıştı40 lira az da değil acıdım walla verdiğim paraya çünkü hakikaten çok kötü bir yorumdu iade istedim hanfendi kabul etmedi. Kendi irademle baktırmışım emek vermiş.. Canı sağolsun.. Ama benim için tam bir hayal kırıklığı
Hadi gözünaydın. Güzel haberler duymak harikabacılar ortalık karıştı cıkan falları yazalım yiğitimle barıştımama çok fal bakmayacam dedi seçici olacakmış o değil yarın evlenince benimkinide yiğite alıştırmam lazım nesibeyi bugün yakalarsam baktıracam ona bağımlısıyım hüseyinide isvincredeki kuzenim denemek istedi önünde durmadım denesin yazarım
üüzlme bacım ya hiç falcıyı herkesin sevdiği görülmez nesibe iade ederdi şaşırdım bunaBende tumadı ama kuzenimde tutmuş yani deneme yanılma yöntemi bi yerde. Ha belki ileride baktırırım belki o ayrı çünkü burdan okuduğuma göre su ile destekliyormuş falını ve o da yorucu olabilir ve falı etkiileyebilir. Bilmiyorumki. Ha fiyata gelince ben 30'a baktırmıştım fiyatı artmış olabilir ama bi dünya boş falcılar kaç katı paraya bakıyor ve onun burada memnun kaldığı kişileri var bence sayısı da azımsanmayacak kadar o nedenle onun fiyatını makul buluyorum. Ben facebook a sık girsem ben de ekleyip ileride baktırmak isterim tekrar ben daha önce baktırdığımda tesadüf online olduğunda gönderdim ama şimdilik beklediğim fallarım var bi patlasınlar o zaman seçeneklerime bakıcam kendimce :) Bence moralini bozma sen de mutlaka memnun kalacağın ya da enerjinin tutacağı birine denk gelebilirsin
saol bacım hepimizin duyalım vallaHadi gözünaydın. Güzel haberler duymak harika
medcezir bacım gel hepsini şkayet edek kapatsınlar da bizlerde kurtulakKızlar bu fal sitelerinin vergilendirmesi falan nasıl oluyor ya..Bir sürü site var, bide fal bakmak suç..Nasıl yürütüyorlar ki bu işi..Kafama takıldı bugün
Valla ben şahsen Nesibe'den iade istemedim yani en azından falı dnlerken pozitif enerjisi var belirttiğim gibi sorun değil. Yukarıda greyyy arkadaş iade istemiş sanırım ona iade etmemiş. Ama kuzenim memnun kalmış ben baktırdığını bilmiyodum sadece baktıracam dedi facebooktan duyuruyomuş sanırım siteye gireceği zamanı o da oradan takip edip baktırmış ona tuttu ve çok memnun yani :) Amin bitanem hepimizin falları çıksın inşallah şurada eğlence yapalım :)üüzlme bacım ya hiç falcıyı herkesin sevdiği görülmez nesibe iade ederdi şaşırdım bunaneyse senin güzel falların cıksın hepimizin valla
Amin inşallah canım :)saol bacım hepimizin duyalım valla
kızlar ya ben buraya cok alıştım girince kendimi hapisanede mahkum gibi hissediyom sizlerde benim mapus arkadaşlarımsınızallah korusun tabi dee buraya alışmakta kötü yaaa biri falcı dese kafamda ampluller yanıo
Şimdi tekrar baktım faturaya dün ben binnaz sitesinde fal baktırmıştım taze fatura :) Mağaza diye geçiyoFaturalara hiç bakmadım..dur bi bakim
üüzlme bacım ya hiç falcıyı herkesin sevdiği görülmez nesibe iade ederdi şaşırdım bunaneyse senin güzel falların cıksın hepimizin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?