- 23 Ağustos 2012
- 52.153
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.140
- 898
bacılar ortalık karıştı cıkan falları yazalım yiğitimle barıştımama çok fal bakmayacam dedi seçici olacakmış o değil yarın evlenince benimkinide yiğite alıştırmam lazım nesibeyi bugün yakalarsam baktıracam ona bağımlısıyım hüseyinide isvincredeki kuzenim denemek istedi önünde durmadım denesin yazarım
onu bilemem greyyy isimli arkadaş istemiş sanırım iade yani benim iade isteğim falan olmadıNesibe fal iadesi yapmıyor ki bildiğim kadarıyla iade yapmıyorum diyo zaten kendisi de üst üste ona baktırınca bide önceden baktırıp onu kötüleyen kişinin falına bakmayıp iade ediyor :)
Şimdi burada hepimiz hayal kırıklıklarımızı köprü yapsak Amerika'yı yeniden keşfederiz sanırım :)))) üzülme canım :)Enerji olayı tabi canım ama bende gelecekle ilgili hiçbirşey söylemediği gibi durum analizi de yanlıştı40 lira az da değil acıdım walla verdiğim paraya çünkü hakikaten çok kötü bir yorumdu iade istedim hanfendi kabul etmedi. Kendi irademle baktırmışım emek vermiş.. Canı sağolsun.. Ama benim için tam bir hayal kırıklığı
Canım ben iade istedim nesibeden ama etmedi beğenini çok var saygı duyarım ama bana olan falını DinleseniZ hak verirdiniz. Gelecekle ilgili hiçbir yorum yok. Durum analizi yanlış, faldan ziyade nasihattı..üüzlme bacım ya hiç falcıyı herkesin sevdiği görülmez nesibe iade ederdi şaşırdım bunaneyse senin güzel falların cıksın hepimizin valla
bacım ben ve ablam seni kutluyoz nerden aklına geldi valla
Canım baktınmı faturalara bende merak ediyorum tellwe sitesi faturada hangi isimle çıkıyor..sormamın sebebi bende tellwede faturalı hattan ödeme yaptımda ..acaba faturaya hangi isimle çıkacak..Faturalara hiç bakmadım..dur bi bakim
Canım ben iade istedim nesibeden ama etmedi beğenini çok var saygı duyarım ama bana olan falını DinleseniZ hak verirdiniz. Gelecekle ilgili hiçbir yorum yok. Durum analizi yanlış, faldan ziyade nasihattı..
Baktığı falın patlama ya da çıkma gibi bir durumu yok çünkü gelecek tahmini yok falda sorularımın cevabı yok
Üzgünüm ben buraya fikirlerimi yazıyorum ilk defa bir fal iadesi istedim o da nesibe den..
vergilendirmesini yapıyorlar elbet..o nedenle verdiğimiz paranın sadece yüzde 30'u falcıya gidiyor. yani bunun yaklaşık yüzde 30-40 kadarı da vergidir..bu işlerde yüzde kaç vergi keserler bilmiyorum ama az değildir.. bir de danışma ücreti diye geçiyordur faldan ziyade.. büyü-muska vs yapmak suç ama falla ilgili böyle bişy net midir bilmiyorum.Kızlar bu fal sitelerinin vergilendirmesi falan nasıl oluyor ya..Bir sürü site var, bide fal bakmak suç..Nasıl yürütüyorlar ki bu işi..Kafama takıldı bugün
medcezir bacım gel hepsini şkayet edek kapatsınlar da bizlerde kurtulak
Yeni sayfa açıldı ya oraya herkes tecrübelerini yazıyor :)Ya böyle herkes derlese toparlasa beğenip beğenmediklerini, tutan tutmayanları yazsa
bacım günah almayımda babası ölmüş diye bişi okudum yanlış hatırlamadıysam baba deyince cok duygusalım sen haklısın tabideşu falcı ayla var ya. kadını aradım haftalarca önce fal için. hemen hesap numarasını verdi, parasını yatırdım. ilk günler sürekli oyaladı beni. yarım saat sonra ara, yirmi dakika sonra ara, 1 saat sonra ara diye diye günde 15 kez arattırıyor kendisini, her seferinde tekrar erteliyor. ben de aptal gibi arayıp duruyorum. neyse birkaç gün böyle oyaladı, ondan sonra haftaya ara bilmem ne dedi. kafası rahatlasın, sıkıştırmayayım diye bir süre aramadım. bugün aradım tekrar.
öğleden sonra şu saatte ara dedi. aradım, 20 dakika sonra ara dedi. aradım, açmadı. bir daha aradım, yine açmak yok, bu arada da başkalarıyla konuşuyor. bir daha aradım bir süre sonra, benim numaramı engellemiş.
ben böyle bir yavşaklık, orası burası ayrı oynarlık görmedim.
iyi oldu gerçi, hayırlı oldu. ben fal işlerini bıraktım bir süredir. bunun parasını yatırmış olduğum için hadi baktırayım diye aramıştım. hayırlısı böyleymiş.
isteyen bana ulaşsın, kadının numarasını vereyim, benim parasını yatırdığım fala siz baktırın. ben baktırmak istemiyorum. tabi siz de böyle saçmasapan bir insana baktırmak ister misiniz bilemem.
Site yönetimi bişey yapamaz falcı iade etmiyorsa eğer. Zaten üzerinde durmuyorum. Sizler için fikrimi söylemek istedim.. nesibeden kibarca onu kırmadan iade istedim. Olsun.. Bir daha nesibeye öldürseler fal atmam :)10lira vs. biesey olsa hadi eyvallah dcemde 40lirada az buz bi para degil iade istemkte hakkin bnce. Site yonetimine durumunu bildr bnce blki onlar birsey yapar. Allahtan bn seneler once daha uczkn bktrmstm glckle ilgili syledikleri bir yil icndi. Aradan iki yila ykin gcti nerdeyse cikmdi cikmdi :)
bacım fama için emin değilim biraz karşık 1 haftaya yazarım tam kararımızezi kiz kimler cikti yaz bakem bi :) Bu arada insallah guzel olur her sey cok sevindim:) Famaya baktirmis miydin ?
gördüm bende bacım yazmış feyse iade etmiyom diye önceden de yazdıydı sonra hatırladım sağlık olsun ne diyelim ne yanlış anlaması bacım herkes yazar fikriniSite yönetimi bişey yapamaz falcı iade etmiyorsa eğer. Zaten üzerinde durmuyorum. Sizler için fikrimi söylemek istedim.. nesibeden kibarca onu kırmadan iade istedim. Olsun.. Bir daha nesibeye öldürseler fal atmam :)
Bu arada beğenenlerine saygım var yanlış anlaşılmasın lütfen.
aslında olaya vergi açısından bakarsak cafe falcıları vergi kaçırabilir ama onlineda bu çok daha zor iş..paypal ve tlf.dan ödemeler ve faturalandırma var.. paranın çoğu vergiye yani.. düşündüm de ben 7-8 aydır hiç cafe falcısına gitmemişim yaa bu online çıkalı :/
vergi dilimleri gelir vergisi % 15 ten başlıyor senelik kazanç için sanırım.. 35'e kadar yolu vardır.. en iyi muhasebeciler bilir de bizim ülkede vergi çok yüksek her şeyde :/Okadar vergi var mıdır yav? Bu insanlar yıllık odemiyolar mı vergiyi? %30-40 vergiyse ne kazanıyolar ki bu isten..binnazın fatutasına baktım tekstil diye geciyo hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?