Binnaz Abla

gördüm bende bacım yazmış feyse iade etmiyom diye önceden de yazdıydı sonra hatırladım sağlık olsun ne diyelim ne yanlış anlaması bacım herkes yazar fikrini
Ah bacım ah benim istediğim iadeden sonra nesibe facebook sayfasında döşemiş yazıları.. Sanki onu manipüle etmek isteyen biriyim :) yahu ben onlarca fal baktırdım buarada meşhur tüm falcıları denedim. Hatta patlaycağına emin olduğum fallarda bile iade istemedim. Çünkü bir tahmin var birkaç nokta atışı vardı.
Ama nesibe hanım da kusura bakmasın paragöZ değilim yazmış madem öyle iade etseydi falımı.. Yahu falda başka bir isimle hitap etmiş bana kızlar kendi adımla değil düşünün artık :)

Fallar karışmış olmasın? farklı isim dediğine göre

Fallar karışmış olmasın? farklı isim dediğine göre
Sanmıyorum canımbaktırdığım kişinin adını doğru söylüyordu :) bana elif diye hitap etmiş adım elif değil ama adımı falan özellikle yazdım belki isim enerjiside önemlidir diye ama nedense elif oldum ama en sevdiğim kadın ismi Eliftir. Belki burdan bir nokta atışı tutturmuş

bak en azından nokta atışı olmuş. Bu arada facebook sayfasında döşemiş demişsin. Nesibe falına baktığı kişileri duvarında mı yazıyo anlamadım? ben face'e girmiyorum pek ve ben eklemedim gerçi sayfasını da hiç görmedim şaşırdım şimdi duvardan falın abaktırdığı kişileri yazması ilginç

baktığı kişilerin değil face sayfasında kendi paylaşıyor hayır ne gerek var orda yazmaya anlamadım sevilen yorumcusun seni bilen bilir beğenen beğenir beğenmeyende beğen mez iade istemiş et iadeni bu kadar popoüler ken niye savunmaya geçmişki anlamadım

Barkielede var canm denedin mi sen onu?

Bende şaşırdım. Fal baktıranları duvarından yazıyo anladım ama her ne olursa olsun oradan yazmış olması da ilginç tabi

Yok canım isim vermiyor genel konuşmuş ama benim iade isteğimden sonra yazdığı için benle ilgili olduğu anladım benim adımı hele bir yazsın oraya boş dururmuyum sonuçta bana göre ben haklıyım. Müşteri her zaman haklıdır

yok canım öyle isim falan yazmaz, sen veya başkası sadece böyle bir şeyi gerek görmesine şaşırdım buda demek oluyor ki burayı takip ediyor durup dururken neden yazsın ki face de

Şimdi anladım ama yine de oradan yazılması ilginç geldi gerçi o da cevap hakkı kullanmış oluyo sanırım bi nevi ama yine de ne bileyim

Şimdi anladım ama yine de oradan yazılması ilginç geldi gerçi o da cevap hakkı kullanmış oluyo sanırım bi nevi ama yine de ne bileyim

Canım cevap hakkını kime kullanıyor hani bu muhabbet face geçer eyvallah burda yazılan bir olay o yüzden dedim burayı takip ediyor yada takip eden biri bilgi veriyor.

Canım cevap hakkını kime kullanıyor hani bu muhabbet face geçer eyvallah burda yazılan bir olay o yüzden dedim burayı takip ediyor yada takip eden biri bilgi veriyor.
O da doğru o açıdan bakmamışım. Burada geçen bir konuya buradan cevap verebilir ya da biri/ birileri bilgi veriyosa onların aracılığla cevap verebilir bu daha uygun olur. Ama buradaki bir olaya oradan cevap vermek anlamsız olmuş, hoş olmamış gerçekten

Her neyse kızlar şu kesinki burda bir şeyler paylaşırken dikkatli olmak lazım bu olay için demiyorum fal baktırma sebeplerimiz falan la ilgili

Bacım birde alakasız şeyler yazmış da yazmış neler neler bir okusanız :) birde altına yorum yapmışlar hep yok böyle insanlardan Allah ıslah etsin falan yahu sadece falı beğenmedim kibarca iade istedim oda iade etmem kafede baktırdığında iade şansın oluyormu hiç bende emek verdim dedi. Bende tamam dedim buraya da fikrimi yazdım.

Face'e dediğim gibi pek girmiyorum bir de onun sayfasını hiç görmedim fakat gerçekten burada olan bi olaya oradan cevap vermek olmamış. Şaşırdım valla daha neler görecez bakalım :))

arkadaşlar nesibenin huyudur bu.bana da aynını yapmıştı.onu burdan eleştirince hem falımı iade etmiş hemde facebook sayfasında yazmıştı.takipçilerine şikayet ediyor bizi ve evet burayı takip ediyor.bizim nicklerimizi ve gerçek isimlerimizi de biliyor.

Tellwe'ye eylülde başladım. Kadınlarkulubu ailesine kadım'da katıldım. Daha önceki yazılarımdaki gibi diğer sitelerde olan tasarım sorunu yüzünden tellwe kullandım. Sizleri tanımadan o kadar saçma kişilere fal yolladım ki.. Venüs Amber'e falan da denk gelme fırsatım olmadı. Cidden ödeme geçmişine baktığımda gözüm doluyor. 20 yaşında bir kızım. Alabileceğim o kadar şey varken ben bunu fala harcadım. Hepimiz aslında buraya aşk, maddi veya sağlık sorunlarımız için fala başvuruyoruz. Son zamanlarda falın hayatımı etkilediğini farkettim. Olumlu yorumlar gelince mutlu oluyoruz fakat olumsuz fallara(çıkçağı kesin bile değil!!) üzülüp Kendimizi yiyoruz. Ben aslında internet ortamında yapılan yorumlardan hep korkuyorum. Karşındakinin 10 yaşındaki çocuk olmadığı ne malum? Baktırmadığım ve baktırmak istediğim 2-3 falcı var ve şu an ücreti hesapladım. 100₺. Bu fiyata almak istediğim şeyleri alabiliyorum ve bir miktar para da cebime kalıyor. Eskiden fal olmadan nasıl yaşıyorsam şimdi de öyle yaşamaya karar verdim. Hayatımı, yaşantımı etkilemeye ve aklımdan olumsuzluklar, olumlu cümleler çıkmamaya başladı.. Artık Olacaksa olur olmazsa olmaz moduna döndüm. Benim için yazılan falları şu an itibari ile unutuyorum. Birkaç ay sonra tuttular mı diye girerim:) Ama burada ben bir çok abla, arkadaş edindim. Buradan kopamam. Sizlere çok teşekkür ederim. Ayrıca 15 yaşındaki kardeşim de sizlerden yarınki sınavı için dua istiyor:) Yazmamı istedi özellikle ^^

Ayrıca burada bir çok mantıksızlığa şahit oldum. Evet %30'unu alıyor olabilirsiniz ama biz %100'ünü veriyoruz. Ve burda içimize sızan, miroskas, naazz ve benim göremediğim nicelerine şahit oldum. Ayıptır yahu. Vicdansızlık bu olsa gerek. Ayrıca bazı falcıların hitap, konuşma şekillerine de uyuz kaptım. Hani böyle parayı veren düdüğü çalar hesabı, para verip fal baktırınca ne samimi oluyoruz. Hemen canım falan. Hoşuma gitmiyor böyle sahte samimiyet. Kim bilir arkamızdan neler diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…